Aloita kesän veneilyt Yamaha Centeristä ja tartu Finnmaster pakettitarjouksiin!

Aloita kesän veneilyt Yamaha Centeristä ja tartu Finnmaster pakettitarjouksiin!

FINNMASTER & HUSKY kevätkampanjat tuovat venekesän ulottuvillesi! Varmista nopea toimitus ja pääset nauttimaan pitkästä veneilykesästä!

Tartu huikeisiin kampanjatarjouksiin!

Palvelemme arkisin klo 10-18 sekä lauantaisin klo 10-15.

Pyydä tarjous vaihtuvakorkoisesta rahoituksesta!

4

Finnmaster T6 -venemallissa yhdistyvät huippumuotoilu ja käytännölliset yksityiskohdat urheilulliseen ulkomuotoon.

Lue lisää >>

5

Meistä Finnmaster T7 on aivan oma lukunsa. Siinä nykyaikainen huippumuotoilu ja aito käytännöllisyys yhdistyvät täydelliseksi kokonaisuudeksi, vauhdikkaaksi urheiluveneeksi, joka soveltuu mainiosti myös hauskaan perheveneilyyn.

Lue lisää >>

6

Palkittu Finnmaster T8 on meille ylpeydenaihe. Tässä venemallissa yhdistyvät ainutlaatuiset ajo-ominaisuudet, edistykselliset Smart Design -ratkaisumme ja parhaat materiaalit eri puolilta maailmaa.

Lue lisää >>

Husky_R5

Finnmaster Husky R5 -alumiiniveneessä on mainiot askelmat, korkea varalaita, käytännölliset lepuuttajien kaiteet ja runsaat säilytystilat.

Lue lisää >>

Hysky_r6

Finnmaster Husky R6 -alumiinivene sopii mökkeilyyn, kalastukseen ja veneretkiin, ja avarien tilojensa ansiosta siitä saa myös sujuvan vauhdikkaan yhteysveneen.

Lue lisää >>

Husky_R7
Finnmaster Husky R7 -alumiinivene on oiva kumppani päiväretkiin ystävien ja perheen seurassa. Bowrider-tyyppisen veneen käytännöllinen tilaratkaisu tekee veneilystä todella miellyttävää.
2018-yamaha-fmt7-eu-na-studio-001-03

Yamaha Center Turku

Kuninkojankaari 9

20320 Turku

myynti.turku@boatstore.fi

Avoinna arkisin klo 10-18, lauantaisin klo 10-15.

Huolto avoinna arkisin klo 8-16.

Yamaha Center Vantaa

Tuupakantie 1

01740 Vantaa

myynti.vantaa@boatstore.fi

Avoinna arkisin klo 10-18, lauantaisin klo 10-15.

Huolto avoinna arkisin klo 8-16.

Liittyvät artikkelit
  1. Finnmaster viikko 28.3.-2.4.2022 Finnmaster viikko 28.3.-2.4.2022 [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_spe
  2. Kevät tuo laineille upeat uutuudet! Kevät tuo laineille upeat uutuudet! [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_spe
  3. Finnmaster tai Husky -vene nyt kampanjahintaan! Finnmaster tai Husky -vene nyt kampanjahintaan! [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_spe
  4. Day Cruiser veneet ovat mullistaneet kesän vieton. Day Cruiser veneet ovat mullistaneet kesän vieton. [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_spe
© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center