Ajankohtaista

 1. Kesä on nyt komeimmillaan! Hanki Yamaha vesijetti nyt leasing -sopimuksella edulliseen kuukausihintaan, alk. 159,50€/kk!

  Kesä on nyt komeimmillaan! Hanki Yamaha vesijetti nyt leasing -sopimuksella edulliseen kuukausihintaan, alk. 159,50€/kk!

  BOOM! Nyt mennään eikä meinata! Kesä on kauneimmillaan ja veri vetää vesille? Neuvottelimme sinulle LähiTapiola Rahoituksen kanssa edullisen leasing -sopimuksen, alkaen 159,50€/kk!

  Lue lisää
 2. Varaston siivous! Erä veneitä jopa 0% rahoituskorolla!

  Varaston siivous! Erä veneitä jopa 0% rahoituskorolla!

  Kiinnity kallioon tai loikoile laiturissa. Siivoamme esittely- ja vaihtoveneitä 0,00% tai 1,99% rahoituskorolla. Vietä lomasi laineilla, nopeimmat lähtevät merelle suoraan varastosta. Tartu tilaisuuteen ja pyydä LähiTapiolan rahoituslaskelma myyjiltämme! 

  Lue lisää
 3. Etsimme huipputiimiimme ammattitaitoista moottoripyörämekaanikkoa. Lähetä hakemus 5.7. mennessä!

  Etsimme huipputiimiimme ammattitaitoista moottoripyörämekaanikkoa. Lähetä hakemus 5.7. mennessä!

  Töitä tarjolla! Tule mukaan huoltotiimiimme varmistamaan asiakkaillemme huoleton vapaa-aika. Tarjoamme vakituisen paikan, itsenäisen työnkuvan ja kunnon pohjapalkan.

  Lue lisää
 4. Uusi sähkökäyttöinen tieliikenteeseen soveltuva UMQ-malli

  Uusi sähkökäyttöinen tieliikenteeseen soveltuva UMQ-malli

  Yamaha Motor Europe ja Quaddy SRL ovat laajentaneet 10-vuotista yhteistyötään esittelemällä uuden sähkökäyttöisen tieliikenteeseen tyyppihyväksytyn kevytajoneuvon.

  Lue lisää
 5. Myymälöissä esillä olevat Beneteau -veneet alennettuun hintaan!

  Myymälöissä esillä olevat Beneteau -veneet alennettuun hintaan!

  Kauan odotettu veneilykausi alkaa nyt! Kauden alun kunniaksi myymme yksittäisiä venepaketteja erikoishintaan. Toimi nopeasti, saat tarjouspaketit  nopealla toimitusajalla, vaikka suoraan kotisatamaasi.

  Lue lisää
 6. Yamaha -mönkijä on ammattilaisen valinta

  Yamaha -mönkijä on ammattilaisen valinta

  Yamaha-traktorimönkijät on suunniteltu ammattilaisille ja valmistettu kestämään vaativimmatkin työtehtävät. Kodiak 450 malleista nyt jopa 1000€ hinnasta pois!  

  Lue lisää
 7. 2023 Yamaha vesijetti tuo vapauden vesille tarjoushintaan!!

  2023 Yamaha vesijetti tuo vapauden vesille tarjoushintaan!!

  Vesijetti tuo vauhtia ja hauskuutta kesään. Yamahan vesijetit ovat yhdistelmä huipputeknisiä innovaatioita, uusinta tekniikkaa ja intohimoa.

  Lue lisää
 8. Yamarin tarjous: Säästä 3000 € vuoden 2023 suosikeista

  Yamarin tarjous: Säästä 3000 € vuoden 2023 suosikeista

  Osta nyt Yamarin-daycruiser tai bowrider ja säästä 3000 €! Kevättarjouksessa 2023 suosikkiluokan daycruiserit Yamarin 60 DC ja Yamarin 63 DC sekä vauhdikas bowrider Yamarin 63 BR.

  Lue lisää
 9. Ensiesittelyssä uudet Yamaha V MAX SHO -perämoottorit

  Ensiesittelyssä uudet Yamaha V MAX SHO -perämoottorit

  Kaudelle 2024 Yamaha uudistaa V MAX SHO -perämoottorimallistoa, joka tarjoaa huippuluokan suorituskyvyn lisäksi myös uuden, tyylikkään ulkonäön.

  Lue lisää
 10. Uusi Yamarin 80 DC yhdistää pohjoismaisen käytännöllisyyden välimerelliseen veneilykulttuuriin. Tule tutustumaan Turkuun tai Vantaalle!

  Uusi Yamarin 80 DC yhdistää pohjoismaisen käytännöllisyyden välimerelliseen veneilykulttuuriin. Tule tutustumaan Turkuun tai Vantaalle!

  Yamarinin suurten veneiden mallisto täydentyi viime syksynä kahdeksanmetrisellä daycruiserilla. Uutuusmalli yhdistää innovatiivisella tavalla daycruiserin ja walkaroundin parhaat ominaisuudet. Tule tutustumaan Turun tai Vantaan myymälään!

  Lue lisää

Tuotteet 1-10 / 103

Sivu
Näytä per sivu
Search engine powered by ElasticSuite © 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center