Ajankohtaista

 1. Messujen jatkot Yamaha Centerissä!

  Messujen jatkot Yamaha Centerissä!

  Suurmyymälöissämme on messut ympäri vuoden ja esillä on lyömätön valikoima suosikkimerkkejä maalle ja merelle. Messutarjoukset ovat vielä hetken voimassa, tule käymään!

  Lue lisää
 2. Myymälöissä esillä olevat Beneteau veneet alennettuun hintaan!

  Myymälöissä esillä olevat Beneteau veneet alennettuun hintaan!

  Myymme yksittäisiä venepaketteja nyt erikoishintaan. Toimi nopeasti, saat tarjouspaketit suoraan varastosta nopealla toimitusajalla heti kauden alussa, vaikka suoraan kotisatamaasi.

  Lue lisää
 3. NEO's Dual Battery nyt alennettuun hintaan!

  NEO's Dual Battery nyt alennettuun hintaan!

  Tee fiksu valinta ja liiku ketterästi sähköllä koko kesä! Ostaessasi NEO's Dual Batteryn, saat kaksi akkua yhden hinnalla (alkuperäinen hinta 3 700 €, nyt vain 3 100 €!)

  Lue lisää
 4. Suvi veneet ovat kevään kiinnostavimpia uutuuksia!

  Suvi veneet ovat kevään kiinnostavimpia uutuuksia!

  Suvi uudistaa mallivuodelle 2024 pienimmät moottorivenemallinsa. Suvi 43 rakennetaan edeltävän 4230-mallin 4,2-metriselle rungolle ja Suvi 44 jakaa puolestaan 4,5-metrisen runkonsa 45 Duo -mallin kanssa.

  Lue lisää
 5. Uusi Yamarin 80 DC yhdistää pohjoismaisen käytännöllisyyden välimerelliseen veneilykulttuuriin. Tule tutustumaan Vantaalle!

  Uusi Yamarin 80 DC yhdistää pohjoismaisen käytännöllisyyden välimerelliseen veneilykulttuuriin. Tule tutustumaan Vantaalle!

  Uusi Yamarin 80 DC eroaa tyypillisistä pohjoismaisista daycruisereista ja myös Yamarinin muista malleista erityisesti keulakanneltaan, jonka kautta veneeseen kuljetaan sivulta. Veneen varsinainen sydän on kuitenkin avara avotila, jossa mahtuu seurustelemaan mukavasti jopa kahdeksan henkeä. Tule tutustumaan Vantaan myymälään!

  Lue lisää
 6. Ensiesittelyssä Finnmaster F11, Weekend -sarjan uusi lippulaiva.

  Ensiesittelyssä Finnmaster F11, Weekend -sarjan uusi lippulaiva.

  Uusi Finnmaster F11 luo uuden Weekend-sarjan jo entisestään laajaan Finnmaster-mallistoon. Tämä urheilullinen matkavene sopii loistavasti niin viikonlopun retkille kuin pidemmillekin matkoille.

  Lue lisää
 7. Aloita kesän veneilyt Yamaha Centeristä ja tartu Finnmaster pakettitarjouksiin!

  Aloita kesän veneilyt Yamaha Centeristä ja tartu Finnmaster pakettitarjouksiin!

  FINNMASTER & YAMAHA kevätkampanja on täällä! Varmista ensi kesän veneilynautinto ja hanki oma Finnmaster Yamaha perämoottorilla jäätävin keväteduin!

  Lue lisää
 8. Yamaha Motor julkisti uuden 350 hv:n V6-perämoottorin ja päivitetyn Helm Master® EX- ohjausjärjestelmän. 

  Yamaha Motor julkisti uuden 350 hv:n V6-perämoottorin ja päivitetyn Helm Master® EX- ohjausjärjestelmän. 

  Uusi perämoottori tarjoaa enemmän tehoa ja vääntömomenttia varsinkin alhaisemmilla käyntinopeuksilla kasvaneen iskutilavuuden, parannetun kaasujenvaihdon, sähköisen kaasuläpän ja kehittyneen venttiilitekniikan ansiosta.

  Lue lisää
 9. Vaihtamalla paranee! Käytä hyväksi 2 000 euron vaihtoetu!

  Vaihtamalla paranee! Käytä hyväksi 2 000 euron vaihtoetu!

  Kestävät Yamaha-mönkijät takaavat toimintavarmaa suorituskykyä ja laatua työkäyttöön ja vapaa-aikaan. Vaihda mönkijäsi  uuteen rinnakkain istuttavaan Yamaha -mönkijään!

  Lue lisää
 10. It´s a wrap – katsaus EICMA-messujen annista

  It´s a wrap – katsaus EICMA-messujen annista

  Lue messukuulumiset! Moottoripyörät kiinnostuksen kohteena eivät näytä laskusuuntaa ja tänä vuonna 80. kertaa järjestetyt EICMA-messut keräsivät paikalle ennätysmäärän yleisöä, kaikkiaan 563 848 kävijää!

  Lue lisää

Tuotteet 1-10 / 98

Sivu
Näytä per sivu
© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center