Finnmaster Husky R7

54 500,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 937 €/kk
Hae rahoitusta
Husky R7 + Yamaha F130 AETX 48 750€
Husky R7 + Yamaha F150 DETX* 51 490€
Husky R7 + Yamaha F200 FETX 55 230€
Husky R7 + Yamaha F150 GETX 52 435€
Husky R7 + Yamaha F200 GETX* 55 815€

*veneenvalmistajan suositus
Finnmaster Husky R7 -alumiinivene on oiva kumppani päiväretkiin ystävien ja perheen seurassa. Bowrider-tyyppisen veneen käytännöllinen tilaratkaisu tekee veneilystä todella miellyttävää.
SKU
2018-FMHSKR7-NA
action-image

Finnmaster Husky R7 - Ilmassa on seikkailun tuntua

Finnmaster Husky R7 -alumiinivene on oiva kumppani päiväretkiin ystävien ja perheen seurassa. Bowrider-tyyppisen veneen käytännöllinen tilaratkaisu tekee veneilystä todella miellyttävää kovemmallakin kelillä, sillä kaikki istuvat korkean tuulilasin takana suojassa tuulelta ja roiskeilta.

Kehnommalla säällä avuksi tulee näppärästi esiin saatava suojakuomu.

Finnmaster Husky R7 on malliesimerkki käytännön ylellisyydestä. Siinä on mukavat offshore-tuolit ja reilunkokoinen U:n muotoinen sohva, joka muuntuu vaivatta aurinkotasoksi. Avoimella keulakannella on näppärät kaiteet lepuuttajien säilyttämiseen. Lisäksi vene on vielä helppohoitoinen.

Tervetuloa keskiyön auringon maahan. Täällä Suomen ylpeimmät veneenrakentajat asuvat ja rakentavat veneitä taianomaisen kesätaivaan alla.
Jokainen venetehtaaltamme lähtevä vene on rakennettu ja suunniteltu vuosikymmenten taidolla, kokemuksella ja selkeällä näkemyksellä: rakennamme modernisti muotoiltuja veneitä, joissa on järkeviä ratkaisuja – turvallisuudesta tinkimättä.
Veneemme testataan veneveistämömme edustalla aidossa meriympäristössä. Ammattiylpeydellämme ei ole rajoja, ja valvomme tarkasti veneidemme laatua pienintä yksityiskohtaa myöten. Emme tee kompromisseja rakentaessamme venettä sinulle ja perheellesi.
Lisätietoja
Pituus6.54 m
Hull length0.45 m
Leveys2.35 m
Kuivapaino (kg)1055 kg
No. of persons8
CE Design CertificationC
Yamaha Engine130 - 200 hp

Täydennä alla olevat tiedot tarjouspyynnön lähettämistä varten.

Haluan vastaanottaa uutisia ja tarjouksia Yamaha Centereiden tuotteista ja palveluista sekä YC Klubi -postia


Varaa koeajo: Finnmaster Husky R7
© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center