Day Cruiser veneet ovat mullistaneet kesän vieton.

Day Cruiser veneet ovat mullistaneet kesän vieton.

Satoja ravintoloita ja kahviloita ja parhaat rantakohteet koko kesän ajan.

Päiväristeilyveneet ovat erinomainen vaihtoehto kesämenoihin. Nämä tyylikkäät ja monipuoliset keulahytilliset veneet tarjoavat vaihtoehdon mökkeilylle.

Saaristoravintolat tarjoavat makuelämykset tuoreista antimista ja vierasvenesatamissa palvelu ja huolto pelaa, jos retki venähtää useamman päivän mittaiseksi.  Day Cruiser veneet tarjoavat myös vapautta tutkia erilaisia rannikkoalueita ja saaristoa. Niiden pieni koko mahdollistaa pääsyn matalille vesille ja ahtaisiin paikkoihin, joihin suuremmat veneet eivät välttämättä pääse. Voit siis tutkia piilotettuja poukamia, käydä rauhallisilla saarilla tai rantautua upeisiin maisemiin.

Tutustu mallistoihin ja valitse omasi!

Yamarin Day Cruiserit:

Yamarin_60_DC_is_a_stylish_day_cruiser

Yamarin 60 DC + Yamaha F115XB         45 500,00 € KAMPANJATARJOUS

Astu Yamarin 60 DC:n kyytiin ja ihastu. Tämä Yamarin-malliston näppärä Day Cruiser on pienen perheen täydellinen retkivene, joka sopii niin aloittelevalle kuin kokeneemmallekin miehistölle. Yamarin 60 DC:n terhakkuus ja ensiluokkainen käsiteltävyys, käytännöllinen avotila sekä  näppärä kajuutta johdattelevat sinut Day Cruiser -veneiden innostavaan maailmaan.

Lue lisää >>

DC63

Yamarin 63 DC + Yamaha F150XB           56 600 €

Yamarin 63 DC on oivallinen valinta koko perheen yhteisiin kesäpäiviin, vene on hurmaava yhdistelmä ajomukavuutta ja huoletonta ajanviettoa perheen ja ystävien kesken. Huippuunsa kehitetyn rungon ansiosta veneen ajo-ominaisuudet ovat erinomaiset ja sisätilat on avara tuntuiset, unohtamatta veneen modernia ulkonäköä. 

Lue lisää >>

yamarin_67dc_150622-018-web

Yamarin 67 DC + Yamaha F150XB      71 000,00 €

Yamarin 67 DC tarjoaa keinon luoda unohtumattomia kesäelämyksiä. Kahdeksalle henkilölle mitoitettu 67 DC on toimiva ja tyylikäs kokonaisuus, jonka isommista päiväretkiveneistä tutut varusteet ja ominaisuudet nostavat kokoluokkansa kärkeen. Yamarin 67 DC on parhaimmillaan perheen tai kaveriporukan päiväretkiveneenä.

Lue lisää >>

DC88

Yamarin 79 DC + Yamaha F300XCB      111 400,00 €  KAMPANJATARJOUS

Kuvittele täydellinen kesäpäivä merellä - aurinkoa, veden äänet ja hyvä seura. Yamarin 79DC:n kyydissä nautit unohtumattomista hetkistä vesillä. Tämä huippuvarusteltu Day Cruiser tarjoaa täyttä Yamarin-laatua erinomaisista ajo-ominaisuuksista käytännöllisiin sisätiloihin. Vakiovarusteina mm. keulapotkuri, teak-kansi, makeavesijärjestelmä, Wallas-liesi ja vesi-wc. Makuupaikat jopa kuudelle.

Lue lisää >>

yamarin-88dc-150-web-dock_rear_view

Yamarin 88 DC + Yamaha F300XSB2            177 500,00 €

Yamarin-malliston näyttävä lippulaiva 88 Day Cruiser on saanut päivityksen yleisilmeeseensä. Kuljettajan alue on suunniteltu kokonaan uudelleen, ja esimerkiksi näyttävien 16 tuuman Q -näyttöjen vierestä löytyy nyt tilaa lisävarusteena saatavalle joystick-ohjaukselle. Pentterin taittuva kansi toimii työtasona, ja lieden ja altaan alle saa halutessaan sijoitettua hyvän kokoisen jääkaapin. Avotilan pehmusteet ovat tyylikästä ja miellyttävää materiaalia, jonka värinä on käytännöllinen vaalean harmaa.

Lue lisää >>

Miksi Day Cruiserit eli päiväristeilijät ovat niin suosittuja suomalaisten lomanvietossa?

Day Cruiser veneet tarjoavat erinomaisen mukavuuden ja tilan rentoutumiseen. Niissä on yleensä avoin keskitila, joka mahdollistaa vapaan liikkumisen ja tarjoaa riittävästi tilaa mukaville istuimille ja seurustelulle. Veneissä on usein myös pieni keittiö, wc-tilat ja makuupaikat, mikä tekee niistä käteviä pitkäkestoisempaankin retkeilyyn. Day Cruiserit tarjoavat siis erinomaiset puitteet ajanviettoon veneellä. Mökkilaiturissa Day Cruiserit toimivat myös mainiona lisämajoituksena ja mökkivierailuilla voi itsekin yöpyä omassa veneessä.  

Day Cruiserit tarjoavat monipuolisuutta ja mahdollisuuksia erilaisiin vesiaktiviteetteihin. Veneiden avoin keskitila mahdollistaa esimerkiksi kalastuksen ja perämoottorien tehoista riippuen vesihiihdon harrastamisen. Monet Day Cruiserit ovat myös varustettuja uimatasoilla, jotka tekevät uimisesta ja sukeltamisesta helppoa ja turvallista. Voit nauttia monista eri vesielämän aktiviteeteista yhdellä veneellä ja aina kun sinulla on aikaa.

Finnmaster Day Cruiserit:

2020-yamaha-fmt6-eu-na-action-002-03_1-2

Finnmaster T6 + Yamaha F150XB        59 990 €  KAMPANJATARJOUS

Veneen tylppä keula, tyylikkäät runkoteippaukset sekä keulan modernit LED-valot viimeistelevät vauhdikkaan kokonaisuuden.

Suurempikin joukko mahtuu nauttimaan vauhdin hurmasta isossa avotilassa, joka on helposti muutettavissa aurinkotasoksi. 

Lue lisää >>

2018-yamaha-fmt7-eu-na-action-001-03_1-2

Finnmaster T7 + Yamaha F250XCB      95 660 €  KAMPANJATARJOUS

Finnmaster T7 on aivan oma lukunsa. Siinä nykyaikainen huippumuotoilu ja aito käytännöllisyys yhdistyvät täydelliseksi kokonaisuudeksi, vauhdikkaaksi urheiluveneeksi, joka soveltuu mainiosti myös hauskaan perheveneilyyn.

Lue lisää >>

2018-yamaha-fmt8-eu-na-action-002-02_2-2

Finnmaster T8 + Yamaha F300XSB SBW2      139 320 €  KAMPANJATARJOUS

Palkittu Finnmaster T8 on valmistajiensa  ylpeydenaihe. Tässä venemallissa yhdistyvät ainutlaatuiset ajo-ominaisuudet, edistykselliset Smart Design -ratkaisumme ja parhaat materiaalit eri puolilta maailmaa.

Lue lisää >>

Finnmaster_T9

Finnmaster T9 + Yamaha XTO425     258 360 €

Tämä tilava day cruiser sopii mainiosti aktiiviselle veneilijälle. Suuressa avotilassa on runsaasti tilaa monenlaiseen toimintaan: vesiurheiluun, seurusteluun, ruokailuun ja alakannen rauhassa myös yöpyminen sujuu mahdollisimman mukavasti.

Lue lisää >>

Day Cruiser veneet ovat erittäin helppokäyttöisiä. Ne ovat kompakteja ja käteviä ohjata, mikä tekee niistä sopivia sekä aloittelijoille että kokeneille veneilijöille. Moderneissa veneissä on myös navigointijärjestelmät ja autopilotit, joko vakioina tai lisävarusteina ja nämä tekevät veneellä liikkumisesta vieläkin helpompaa. Maisemia voi vaihtaa aina kun haluaa, vaihtoehtoja kyllä löytyy.

Autamme mielellämme valinnassa, tervetuloa palveltavaksi!

Yamaha Center Turku

Kuninkojankaari 9

20320 Turku

myynti.turku@boatstore.fi

Avoinna arkisin klo 10-18, lauantaisin klo 10-15.

Varaosamyynti palvelee myymälän aukioloaikoina.

Yamaha Center Vantaa

Tuupakantie 1

01740 Vantaa

myynti.vantaa@boatstore.fi

Avoinna arkisin klo 10-18, lauantaisin klo 10-15.

Varaosamyynti palvelee myymälän aukioloaikoina.

Liittyvät artikkelit
  1. Finnmaster viikko 28.3.-2.4.2022 Finnmaster viikko 28.3.-2.4.2022 [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_spe
  2. Kevät tuo laineille upeat uutuudet! Kevät tuo laineille upeat uutuudet! [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_spe
  3. Finnmaster tai Husky -vene nyt kampanjahintaan! Finnmaster tai Husky -vene nyt kampanjahintaan! [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_spe
  4. Messujen jatkot Yamaha Centerissä! Messujen jatkot Yamaha Centerissä! [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_spe
© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center