Ajankohtaista

 1. MT Tour 2024 saapuu Turkuun ja Helsinkiin!

  MT Tour 2024 saapuu Turkuun ja Helsinkiin!

  Moottoripyörien suuret koeajopäivät järjestetään jälleen kesäkuun alussa.  Tapahtumapaikkoina ovat Turun ja Helsingin messukeskusten pysäköintialueet. Yamaha Center on mukana kansainvälisen MT Tour -rekan ja todella laajan koeajokaluston kanssa - TERVETULOA!

  Lue lisää
 2. Valikoitu erä venepaketteja ja vesijettejä toukokuussa 3,99% rahoituskorolla!

  Valikoitu erä venepaketteja ja vesijettejä toukokuussa 3,99% rahoituskorolla!

  Odotatko jo ilonpitoa vesijetillä, kalastusta kaverien kanssa tai tutkimusmatkailua lähivesillä? Rahoitamme suosikkimerkkiemme venepaketteja ja erän Yamaha vesijettejä toukokuussa 3,99% korolla. 

  Lue lisää
 3. Buster X ja Magnum - mallistojen toukotarjous!

  Buster X ja Magnum - mallistojen toukotarjous!

  Suosituimmat suuret alumiiniveneet myydään nyt tarjoushintaan. Hanki toukokuun kevätkampanjan aikana uusi Buster X, Buster XL, Buster XXL tai Magnum ja säästä jopa 4000 €.  

  Lue lisää
 4. Valitse vuoden 2023 Yamarin Cross V MAX nyt vakiomallin hinnalla! Etusi jopa 1800€

  Valitse vuoden 2023 Yamarin Cross V MAX nyt vakiomallin hinnalla! Etusi jopa 1800€

  Cross-alumiiniveneen ostaja saa nyt lisää tehoa samaan hintaan. Saat toukokuun 2024 ajan Cross 57 XL VMAX tai Cross 62 VMAX -version vakiomallin hinnalla. Suorituskykyiset ja hyvätapaiset 2023 -vuoden Cross V MAX -veneet pidentävät veneilykauden maksimiin nyt kampanjahinnoin.

  Lue lisää
 5. Myymälöissä esillä olevat Beneteau -veneet alennettuun hintaan!

  Myymälöissä esillä olevat Beneteau -veneet alennettuun hintaan!

  Kauan odotettu veneilykausi alkaa nyt! Kauden alun kunniaksi myymme yksittäisiä venepaketteja erikoishintaan. Toimi nopeasti, saat tarjouspaketit  nopealla toimitusajalla, vaikka suoraan kotisatamaasi.

  Lue lisää
 6. Yamaha -mönkijä on ammattilaisen valinta

  Yamaha -mönkijä on ammattilaisen valinta

  Yamaha-traktorimönkijät on suunniteltu ammattilaisille ja valmistettu kestämään vaativimmatkin työtehtävät. Kodiak 450 malleista nyt jopa 1000€ hinnasta pois!  

  Lue lisää
 7. 2023 Yamaha vesijetti tuo vapauden vesille tarjoushintaan!!

  2023 Yamaha vesijetti tuo vapauden vesille tarjoushintaan!!

  Vesijetti tuo vauhtia ja hauskuutta kesään. Yamahan vesijetit ovat yhdistelmä huipputeknisiä innovaatioita, uusinta tekniikkaa ja intohimoa.

  Lue lisää
 8. Yamarin kevättarjous: Säästä 3000 € vuoden 2023 suosikeista

  Yamarin kevättarjous: Säästä 3000 € vuoden 2023 suosikeista

  Osta nyt Yamarin-daycruiser tai bowrider ja säästä 3000 €! Kevättarjouksessa 2023 suosikkiluokan daycruiserit Yamarin 60 DC ja Yamarin 63 DC sekä vauhdikas bowrider Yamarin 63 BR.

  Lue lisää
 9. Ensiesittelyssä uudet Yamaha V MAX SHO -perämoottorit

  Ensiesittelyssä uudet Yamaha V MAX SHO -perämoottorit

  Kaudelle 2024 Yamaha uudistaa V MAX SHO -perämoottorimallistoa, joka tarjoaa huippuluokan suorituskyvyn lisäksi myös uuden, tyylikkään ulkonäön.

  Lue lisää
 10. Uusi Yamarin 80 DC yhdistää pohjoismaisen käytännöllisyyden välimerelliseen veneilykulttuuriin. Tule tutustumaan Turkuun tai Vantaalle!

  Uusi Yamarin 80 DC yhdistää pohjoismaisen käytännöllisyyden välimerelliseen veneilykulttuuriin. Tule tutustumaan Turkuun tai Vantaalle!

  Yamarinin suurten veneiden mallisto täydentyi viime syksynä kahdeksanmetrisellä daycruiserilla. Uutuusmalli yhdistää innovatiivisella tavalla daycruiserin ja walkaroundin parhaat ominaisuudet. Tule tutustumaan Turun tai Vantaan myymälään!

  Lue lisää

Tuotteet 1-10 / 98

Sivu
Näytä per sivu
© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center