Finnmaster Pilot 7

112 450,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 1920 €/kk
Hae rahoitusta
Finnmaster Pilot 7 + Yamaha F150XCA2         112 450 €
Finnmaster Pilot 7 + Yamaha F200XCA2      116 250 €
Finnmaster Pilot 7 on täydellinen viikonloppuvene. Siitä saat mukavan ja erinomaisesti asumiseen soveltuvan veneen päiväretkiä pidemmille reissuille.
SKU
2018-FMPILOT7WK-NA
action-image

Pidempien venereissujen suunnittelu voi alkaa

Finnmaster Pilot 7 Weekend on nimensä mukaisesti täydellinen viikonloppuvene. Siitä saat mukavan ja erinomaisesti asumiseen soveltuvan veneen päiväretkiä pidemmille reissuille.

Tilavassa hytissä on nukkumapaikat neljälle hengelle, sähköisesti huuhteleva WC erillisessä tilassa ja harkiten suunniteltu pentteri varustettuna keittimellä ja jääkaapilla. Lisäksi veneessä on hyvin säilytystilaa ja suuri takakansi, joka houkuttelee mukaviin ruokailuhetkiin ja säiden suosiessa soveltuu täydellisesti myös auringonpalvontaan ja virkistävillä pulahduksilla käyntiin.

Kuten muutkin Finnmaster Pilot -veneet, myös Weekend-malli sopii erinomaisesti Suomen vaihteleviin sääolosuhteisiin.

Tervetuloa keskiyön auringon maahan. Täällä Suomen ylpeimmät veneenrakentajat asuvat ja rakentavat veneitä taianomaisen kesätaivaan alla.
Jokainen venetehtaaltamme lähtevä vene on rakennettu ja suunniteltu vuosikymmenten taidolla, kokemuksella ja selkeällä näkemyksellä: rakennamme modernisti muotoiltuja veneitä, joissa on järkeviä ratkaisuja – turvallisuudesta tinkimättä.
Veneemme testataan veneveistämömme edustalla aidossa meriympäristössä. Ammattiylpeydellämme ei ole rajoja, ja valvomme tarkasti veneidemme laatua pienintä yksityiskohtaa myöten. Emme tee kompromisseja rakentaessamme venettä sinulle ja perheellesi.
Lisätietoja
Pituus7.20 m
Hull length0.50 m
Leveys2.59 m
Kuivapaino (kg)1700 kg
No. of persons7
CE Design CertificationC
Yamaha Engine115 - 200 hp

Täydennä alla olevat tiedot tarjouspyynnön lähettämistä varten.

Yamaha saa lähestyä minua erikoistarjouksilla, uutisilla ja eduilla.


Varaa koeajo: Finnmaster Pilot 7
© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center