Finnmaster T8

Tarjoushinta 139 900,00 € Norm. hinta 148 130,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 1882 €/kk
Hae rahoitusta
Finnmaster T8 + Yamaha F300XSB SBW2      148 130 €
Palkittu Finnmaster T8 on meille ylpeydenaihe. Tässä venemallissa yhdistyvät ainutlaatuiset ajo-ominaisuudet, edistykselliset Smart Design -ratkaisumme ja parhaat materiaalit eri puolilta maailmaa.
SKU
2024-FMT8-NA
action-image

Finnmaster T8. Kun haluat vain parasta

Palkittu Finnmaster T8 on meille ylpeydenaihe. Tässä venemallissa yhdistyvät ainutlaatuiset ajo-ominaisuudet, edistykselliset Smart Design -ratkaisumme ja parhaat materiaalit eri puolilta maailmaa. Meidän mielestämme sinun ei tarvitse tinkiä mistään, sillä veneesi voi olla yhtä aikaa tyylikäs, urheilullinen ja räväkkä sekä mukava ja ylellinen. Sellainen T8 juuri on.

Monipuolisessa Day Cruiser -veneessä voit jännittävän veneilypäivän jälkeen syödä päivällistä perheen kesken ja sitten muuttaa ruokailutilan nopeasti ja sujuvasti aurinkotasoksi rentoon oleiluun.

Auringon painuttua mailleen koko perhe voi viettää yön suuressa kajuutassa, jonka varustukseen kuuluu erillinen WC-tila.

Tervetuloa keskiyön auringon maahan. Täällä Suomen ylpeimmät veneenrakentajat asuvat ja rakentavat veneitä taianomaisen kesätaivaan alla.
Jokainen venetehtaaltamme lähtevä vene on rakennettu ja suunniteltu vuosikymmenten taidolla, kokemuksella ja selkeällä näkemyksellä: rakennamme modernisti muotoiltuja veneitä, joissa on järkeviä ratkaisuja – turvallisuudesta tinkimättä.
Veneemme testataan veneveistämömme edustalla aidossa meriympäristössä. Ammattiylpeydellämme ei ole rajoja, ja valvomme tarkasti veneidemme laatua pienintä yksityiskohtaa myöten. Emme tee kompromisseja rakentaessamme venettä sinulle ja perheellesi.
Lisätietoja
Pituus8.10 m
Hull length0.50 m
Leveys2.72 m
Kuivapaino (kg)2200 kg
No. of persons10
CE Design CertificationC

© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center