Finnmaster T7

101 690,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 1363 €/kk
Hae rahoitusta
Finnmaster T7 + Yamaha F250XCB      101 690 €
 KAMPANJATARJOUS 89 900€

Finnmaster T7 + Yamaha F250XSB SBW2 valk     106 950€
 KAMPANJATARJOUS 95 590€

Meistä Finnmaster T7 on aivan oma lukunsa. Siinä nykyaikainen huippumuotoilu ja aito käytännöllisyys yhdistyvät täydelliseksi kokonaisuudeksi, vauhdikkaaksi urheiluveneeksi, joka soveltuu mainiosti myös hauskaan perheveneilyyn.
SKU
2024-FMT7-NA
action-image

Finnmaster T7 - aurinkoisille vesille!

Meistä Finnmaster T7 on aivan oma lukunsa. Siinä nykyaikainen huippumuotoilu ja aito käytännöllisyys yhdistyvät täydelliseksi kokonaisuudeksi, vauhdikkaaksi urheiluveneeksi, joka soveltuu mainiosti myös hauskaan perheveneilyyn.

T7-mallissa on kaikki. Tyylikkään urheilullinen ulkonäkö, virtaviivainen runko ja keulan innovatiiviset LED-valot. Se on luonteeltaan nopea ja suorituskyvyltään ja käsiteltävyydeltään mahtava... ja siinä on myös pehmeä puoli, kotoisaa mukavuutta rentoon oleiluun koko perheelle.

Smart Design -ajattelun ansiosta voit nauttia päivästä rennosti avotilan pöydän ääressä tai aurinkotasolla ja viettää yön keulakajuutassa, jossa sijaitsee suuri parisänky ja WC.

Tervetuloa keskiyön auringon maahan. Täällä Suomen ylpeimmät veneenrakentajat asuvat ja rakentavat veneitä taianomaisen kesätaivaan alla.
Jokainen venetehtaaltamme lähtevä vene on rakennettu ja suunniteltu vuosikymmenten taidolla, kokemuksella ja selkeällä näkemyksellä: rakennamme modernisti muotoiltuja veneitä, joissa on järkeviä ratkaisuja – turvallisuudesta tinkimättä.
Veneemme testataan veneveistämömme edustalla aidossa meriympäristössä. Ammattiylpeydellämme ei ole rajoja, ja valvomme tarkasti veneidemme laatua pienintä yksityiskohtaa myöten. Emme tee kompromisseja rakentaessamme venettä sinulle ja perheellesi.
Lisätietoja
Pituus7.10 m
Hull length0.50 m
Leveys2.59 m
Kuivapaino (kg)1550
No. of persons10
CE Design CertificationC
Yamaha Engine150 - 250 hp

  1. Ensiesittelyssä Finnmaster F11, Weekend -sarjan uusi lippulaiva. Ensiesittelyssä Finnmaster F11, Weekend -sarjan uusi lippulaiva. [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_speed":0.5,"mouse_parallax_size":30,"mouse_parallax_speed":10000,"lg_background_type":"image","lg_background_style":"auto","lg_background_position":"center-top","md_background_type":"image","md_backgroun
© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center