Finnmaster Husky R5

29 990,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 521 €/kk
Hae rahoitusta
Husky R5 + Yamaha F60 FETL 28 280€
Husky R5 + Yamaha F70 AETL* 29 990€
Husky R5 + Yamaha F80 DETL 31 425€
Husky R5 + Yamaha F100 FETL* 32 255€
Husky R5 + Yamaha VMAX VF90 32 385€

*veneenvalmistajan suositus
Finnmaster Husky R5 -alumiiniveneessä on mainiot askelmat, korkea varalaita, käytännölliset lepuuttajien kaiteet ja runsaat säilytystilat.
SKU
2018-FMHSKR5-NA
action-image

Finnmaster Husky R5 - tyyliä, käytännöllisyyttä ja hupia moneen lähtöön!

Finnmaster Husky R5 -malliin olemme paketoineet kaikki tärkeimmät ja tarpeelliset ominaisuudet. Veneen tuntomerkkejä ovat mainiot askelmat, korkea varalaita, käytännölliset lepuuttajien kaiteet ja runsaat säilytystilat.

Tämän Husky-alumiiniveneen etuavotilaan mahtuu kaikki viikonloppuna mökillä tai pidemmälläkin kalareissulla tarvittava. Korkea tuulilasi, mukavat offshore-tuolit ja mainio takapenkki varmistavat miellyttävän ja suojaisan matkanteon kaikille myös huonossa säässä.

Mitä Finnmaster Husky R5 siis lyhyesti sanottuna tarjoaa? Huipputyyliä, käytännöllisyyttä, helppohoitoisuutta - ja silkkaa riemua!

Tervetuloa keskiyön auringon maahan. Täällä Suomen ylpeimmät veneenrakentajat asuvat ja rakentavat veneitä taianomaisen kesätaivaan alla.
Jokainen venetehtaaltamme lähtevä vene on rakennettu ja suunniteltu vuosikymmenten taidolla, kokemuksella ja selkeällä näkemyksellä: rakennamme modernisti muotoiltuja veneitä, joissa on järkeviä ratkaisuja – turvallisuudesta tinkimättä.
Veneemme testataan veneveistämömme edustalla aidossa meriympäristössä. Ammattiylpeydellämme ei ole rajoja, ja valvomme tarkasti veneidemme laatua pienintä yksityiskohtaa myöten. Emme tee kompromisseja rakentaessamme venettä sinulle ja perheellesi.
Lisätietoja
Pituus5.46 m
Hull length0.35 m
Leveys2.10 m
Kuivapaino (kg)535 kg
No. of persons6
CE Design CertificationC
Yamaha Engine50-70 hp

Täydennä alla olevat tiedot tarjouspyynnön lähettämistä varten.

Haluan vastaanottaa uutisia ja tarjouksia Yamaha Centereiden tuotteista ja palveluista sekä YC Klubi -postia


Varaa koeajo: Finnmaster Husky R5
© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center