Finnmaster Husky R5

34 170,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 592 €/kk
Hae rahoitusta
Yamaha F70AETL         34 170 €
Yamaha F100LB         36 530 €
Yamaha VF90LA         36 670 €
Finnmaster Husky R5 -alumiiniveneessä on mainiot askelmat, korkea varalaita, käytännölliset lepuuttajien kaiteet ja runsaat säilytystilat.
SKU
2018-FMHSKR5-NA
action-image

Finnmaster Husky R5 - tyyliä, käytännöllisyyttä ja hupia moneen lähtöön!

Finnmaster Husky R5 -malliin olemme paketoineet kaikki tärkeimmät ja tarpeelliset ominaisuudet. Veneen tuntomerkkejä ovat mainiot askelmat, korkea varalaita, käytännölliset lepuuttajien kaiteet ja runsaat säilytystilat.

Tämän Husky-alumiiniveneen etuavotilaan mahtuu kaikki viikonloppuna mökillä tai pidemmälläkin kalareissulla tarvittava. Korkea tuulilasi, mukavat offshore-tuolit ja mainio takapenkki varmistavat miellyttävän ja suojaisan matkanteon kaikille myös huonossa säässä.

Mitä Finnmaster Husky R5 siis lyhyesti sanottuna tarjoaa? Huipputyyliä, käytännöllisyyttä, helppohoitoisuutta - ja silkkaa riemua!

Tervetuloa keskiyön auringon maahan. Täällä Suomen ylpeimmät veneenrakentajat asuvat ja rakentavat veneitä taianomaisen kesätaivaan alla.
Jokainen venetehtaaltamme lähtevä vene on rakennettu ja suunniteltu vuosikymmenten taidolla, kokemuksella ja selkeällä näkemyksellä: rakennamme modernisti muotoiltuja veneitä, joissa on järkeviä ratkaisuja – turvallisuudesta tinkimättä.
Veneemme testataan veneveistämömme edustalla aidossa meriympäristössä. Ammattiylpeydellämme ei ole rajoja, ja valvomme tarkasti veneidemme laatua pienintä yksityiskohtaa myöten. Emme tee kompromisseja rakentaessamme venettä sinulle ja perheellesi.
Lisätietoja
Pituus5.46 m
Hull length0.35 m
Leveys2.10 m
Kuivapaino (kg)535 kg
No. of persons6
CE Design CertificationC
Yamaha Engine50-70 hp

Täydennä alla olevat tiedot tarjouspyynnön lähettämistä varten.

Yamaha saa lähestyä minua erikoistarjouksilla, uutisilla ja eduilla.


Varaa koeajo: Finnmaster Husky R5
© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center