Finnmaster Husky R6

41 590,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 718 €/kk
Hae rahoitusta
Husky R6 + Yamaha F115 BETX* 41 590€
Husky R6 + Yamaha F130 AETX 42 640€
Husky R6 + Yamaha F150 DETX 45 390€
Husky R6 + Yamaha VMAX VF150* 46 550€

*veneenvalmistajan suositus
Finnmaster Husky R6 -alumiinivene sopii mökkeilyyn, kalastukseen ja veneretkiin, ja avarien tilojensa ansiosta siitä saa myös sujuvan vauhdikkaan yhteysveneen.
SKU
2018-FMHSKR6-NA
action-image

Finnmaster Husky R6 - alumiinirunkoinen menopeli

Finnmaster Husky R6 -alumiinivene sopii mökkeilyyn, kalastukseen ja veneretkiin, ja avarien tilojensa ansiosta siitä saa myös sujuvan vauhdikkaan yhteysveneen. Lujatekoisen tyylikkään veneen oivallinen merikelpoisuus ja vankka runko pidentävät veneilykautta useilla kuukausilla.

Käytännöllisten askelmien, korkean varalaidan, avoimen keulakannen ja korkean tuulilasin ansiosta sillä voi lähteä seikkailemaan turvallisesti koko perheen voimin.

Finnmaster Husky R6 -veneessä on fiksut säilytystilat, mukavat istuimet ja käytännöllinen ja helppohoitoinen alumiiniturkki. Tämä alumiinivene sopii elämän pieniin ja suuriin hetkiin.

Tervetuloa keskiyön auringon maahan. Täällä Suomen ylpeimmät veneenrakentajat asuvat ja rakentavat veneitä taianomaisen kesätaivaan alla.
Jokainen venetehtaaltamme lähtevä vene on rakennettu ja suunniteltu vuosikymmenten taidolla, kokemuksella ja selkeällä näkemyksellä: rakennamme modernisti muotoiltuja veneitä, joissa on järkeviä ratkaisuja – turvallisuudesta tinkimättä.
Veneemme testataan veneveistämömme edustalla aidossa meriympäristössä. Ammattiylpeydellämme ei ole rajoja, ja valvomme tarkasti veneidemme laatua pienintä yksityiskohtaa myöten. Emme tee kompromisseja rakentaessamme venettä sinulle ja perheellesi.
Lisätietoja
Pituus6.00 m
Hull length0.45 m
Leveys2.30 m
Kuivapaino (kg)890 kg
No. of persons7
CE Design CertificationC
Yamaha Engine100 - 130 hp

Täydennä alla olevat tiedot tarjouspyynnön lähettämistä varten.

Haluan vastaanottaa uutisia ja tarjouksia Yamaha Centereiden tuotteista ja palveluista sekä YC Klubi -postia


Varaa koeajo: Finnmaster Husky R6
© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center