Finnmaster Husky R6

Tarjoushinta 47 900,00 € Norm. hinta 54 778,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 662 €/kk
Hae rahoitusta
Husky R6 + Yamaha F130XA         54 780 €
Husky R6 + Yamaha F150XB         58 020 €
Husky R6 + Yamaha VF150XA      59 340 €

Finnmaster Husky R6 -alumiinivene sopii mökkeilyyn, kalastukseen ja veneretkiin, ja avarien tilojensa ansiosta siitä saa myös sujuvan vauhdikkaan yhteysveneen.
SKU
2024-FMHSKR6-NA
action-image

Finnmaster Husky R6 - alumiinirunkoinen menopeli

Finnmaster Husky R6 -alumiinivene sopii mökkeilyyn, kalastukseen ja veneretkiin, ja avarien tilojensa ansiosta siitä saa myös sujuvan vauhdikkaan yhteysveneen. Lujatekoisen tyylikkään veneen oivallinen merikelpoisuus ja vankka runko pidentävät veneilykautta useilla kuukausilla.

Käytännöllisten askelmien, korkean varalaidan, avoimen keulakannen ja korkean tuulilasin ansiosta sillä voi lähteä seikkailemaan turvallisesti koko perheen voimin.

Finnmaster Husky R6 -veneessä on fiksut säilytystilat, mukavat istuimet ja käytännöllinen ja helppohoitoinen alumiiniturkki. Tämä alumiinivene sopii elämän pieniin ja suuriin hetkiin.

Tervetuloa keskiyön auringon maahan. Täällä Suomen ylpeimmät veneenrakentajat asuvat ja rakentavat veneitä taianomaisen kesätaivaan alla.
Jokainen venetehtaaltamme lähtevä vene on rakennettu ja suunniteltu vuosikymmenten taidolla, kokemuksella ja selkeällä näkemyksellä: rakennamme modernisti muotoiltuja veneitä, joissa on järkeviä ratkaisuja – turvallisuudesta tinkimättä.
Veneemme testataan veneveistämömme edustalla aidossa meriympäristössä. Ammattiylpeydellämme ei ole rajoja, ja valvomme tarkasti veneidemme laatua pienintä yksityiskohtaa myöten. Emme tee kompromisseja rakentaessamme venettä sinulle ja perheellesi.
Lisätietoja
Pituus6.00 m
Hull length0.45 m
Leveys2.30 m
Kuivapaino (kg)890 kg
No. of persons7
CE Design CertificationC
Yamaha Engine100 - 130 hp

© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center