Tietoa meistä

YAMAHA CENTER MYYMÄLÄT JA VERKKOPALVELU

Yamaha Centerit Turussa ja Vantaalla ovat valmiina palvelemaan sinua. Yamaha Centereissä on hyvät valikoimat tunnettuja merkkejä ja ammattitaitoiset kauppiaat ja henkilökunta, jotka auttavat sinua löytämään juuri sinulle sopivat vapaa-ajanviettoon sopivat menopelit ja niihin tarvittavat varusteet, tarvikkeet ja varaosat. 

Yamaha-center.fi on Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliikkeen ylläpitämä verkkopalvelu yhteistyössä Suomessa olevien Yamaha Centereiden kanssa.

YAMAHA-CENTER.FI KLUBI (YC KLUBI)

YC Klubi on sinulle joka olet kiinnostunut vapaa-ajanviettoon tarkoitetuista menopeleistä, niin maalle kuin merelle. Liittymällä Klubiin saat sähköpostiisi noin kerran kuukaudessa ajankohtaisia tiedotteita uutuuksista, tapahtumista ja klubieduista. Klubilaisille on myös omia kilpailuja. Liittyminen on ilmaista, mutta se antaa paljon! Liity YC Klubiin tilaamalla uutiskirje tai rekisteröitymällä palveluun ja antamalla markkinointilupa.

VASTUULLISUUS

Vastuullinen tapa toimia on osa jokapäiväistä työtämme. Tehtävämme on myös auttaa asiakkaitamme tekemään hyviä valintoja. Asiakkaiden on voitava luottaa tuotteisiimme ja siihen, että jo tullessaan myymälään he tekevät vastuullisen valinnan.

ASIAKASLUPAUS

Yamaha Centereissä asioidessasi saat alan parasta palvelua. Yamaha Centereiden henkilökunta on alansa ammattilaisia ja he osaavat huomioida yksilölliset tarpeesi. Tarjoamme sinulle valikoiman maailman parhaita vapaa-ajan menopelejä ja niihin liittyviä varusteita, tarvikkeita ja varaosia. 

Search engine powered by ElasticSuite © 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center