Mönkijät ja side-by-sidet

Mönkijät ja side-by-sidet

Yamaha-mönkijät työkäyttöön, vapaa-aikaan ja lapsille

Kestävät Yamaha-mönkijät ovat taattua toimintavarmaa suorituskykyä ja laatua työkäyttöön ja vapaa-aikaan.

Yamaha Utility -mallistoon kuuluvat Viking EPS ja Kodiak sekä Leisure malliston Grizzly -mönkijät on erityisesti tarkoitettu työkäyttöön. Traktorimönkijöissä on vetokoukku ja vinssi vakiovarusteena, maastomalleihin ne saa lisävarusteena. Lasten mönkijöitä lukuun ottamatta kaikilla Yamahan mönkijöillä voi vetää äestä, tukki,- monitoimi- ja peräkärryä. Vääntövahvat mönkijät kantavat tavaratelineillään jopa 140 kilon kuorman ja vetävät  600 kilon kuormaa mallista riippuen. Mönkijöihin voi kiinnittää auran ja puskulevysarjan pohja- tai keulakiinnityksellä. Keulakiinnityssarja on Yamahan lisävaruste. Lämpöhytin saa lisävarusteena Yamaha Viking EPS, Wolverine X2 850 Alu, Wolverine RMAX 2 1000 ja YXZ1000R SS SE -mönkijöihin.

Kaikki Yamahan mönkijät saa traktorimönkijänä tai maastomallina.

Suorituskykyinen Side-by-Side -mönkijä YXZ1000R SS SE on loistava menopeli sporttiseen menoon.  Side-by-Side Wolwerine on kaksi- ja nelipaikkainen mönkijämallisto katolla vapaa-ajan retkeilyajoon ja kevyeeseen hyötykäyttöön.

Helposti käsiteltävät lasten ja nuorten Yamaha-mönkijät kulkevat pehmeästi ja tasaisesti epätasaisessa maastossa, jolloin aloitteleva kuljettaja voi keskittyä ajamiseen. Lasten mönkijöissä on ajamista helpottavia ominaisuuksia kuten sähköstartti, automaattivaihteet, polkupyörästä tutut ohjaustangon jarrukahvat sekä nopeudenrajoitin.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 29

Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 29

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu
Search engine powered by ElasticSuite © 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center