Finnmaster Husky R8

109 610,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 1468 €/kk
Hae rahoitusta
Husky R8 + Yamaha F300XSB SBW     109 610 €
Finnmaster Husky R8 on laadukas alumiinivene. Urheilullisen suorituskykyinen vene myös kulkee sujuvasti, on helppo ohjattava ja tarjoaa mukavan kyydin. Se on vieläpä helppohoitoinen.
SKU
2024-FMHSKR8-NA
action-image

Finnmaster Husky R8 - erittäin suorituskykyinen ja helppohoitoinen

Finnmaster Husky R8 on laadukas alumiinivene. Urheilullisen suorituskykyinen vene myös kulkee sujuvasti, on helppo ohjattava ja tarjoaa mukavan kyydin. Se on vieläpä helppohoitoinen.

Kun halutaan ottaa tehoja irti, säädettävät offshore-tuolit pääsevät oikeuksiinsa. Niissä kuljettaja ja apukuljettaja istuvat ergonomisesti ja mukavasti. Korkea tuulilasi suojaa tuulelta ja roiskeilta, ja takatilan suurella U:n muotoisella sohvalla voi ihailla maisemia turvallisesti. Suotuisalla säällä istuma-alueen voi kätevästi muuntaa isoksi aurinkotasoksi.

Lisäksi keulassa on mukava L:n muotoinen sohva matkustajille. Finnmaster Husky R8 -alumiinivene on oiva valinta.

Tervetuloa keskiyön auringon maahan. Täällä Suomen ylpeimmät veneenrakentajat asuvat ja rakentavat veneitä taianomaisen kesätaivaan alla.
Jokainen venetehtaaltamme lähtevä vene on rakennettu ja suunniteltu vuosikymmenten taidolla, kokemuksella ja selkeällä näkemyksellä: rakennamme modernisti muotoiltuja veneitä, joissa on järkeviä ratkaisuja – turvallisuudesta tinkimättä.
Veneemme testataan veneveistämömme edustalla aidossa meriympäristössä. Ammattiylpeydellämme ei ole rajoja, ja valvomme tarkasti veneidemme laatua pienintä yksityiskohtaa myöten. Emme tee kompromisseja rakentaessamme venettä sinulle ja perheellesi.
Lisätietoja
Pituus7.60 m
Hull length0.50 m
Leveys2.48 m
Kuivapaino (kg)1365 kg
No. of persons9
CE Design CertificationC
Yamaha Engine225 - 300 hp

Search engine powered by ElasticSuite © 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center