Finnmaster tai Husky -vene nyt kampanjahintaan!

Finnmaster tai Husky -vene nyt kampanjahintaan!

Varmista kesän veneilynautinto ja tule kaupoille Yamaha Centeriin!

FINNMASTERILLA ON VAHVAT PERINTEET MODERNIN MUOTOILUN TAKANA 

Finnmaster ja  Husky  edustavat vahvaa suomalaista veneenrakennustaitoa. Kauniissa ja vaativassa saaristossamme vene on paljon muutakin kuin pelkkä kuljetusväline – se on vapautta, intohimoa ja perinnettä. Ennen kaikkea se on kuitenkin elämäntapa. 

Jokainen Finnmaster ja Husky on ainutlaatuinen yksilö ja huolella valittujen osien ja materiaalien kaunis yhdistelmä. Veneet testataan veneveistämön edustalla aidossa meriympäristössä ja jokaisen veneen on läpäistävä tiukat testit ennen kuin se lähtee tehtaalta. 

Kompromissit eivät kuulu Finnmasterin perinteisiin, älä sinäkään tee niitä!

FINNMASTER KAMPANJATARJOUKSET

Day cruiser moottoriveneet soveltuvat nimensä mukaisesti loistavasti päiväretkille. Sinun ei tarvitse enää valita urheilullisen tai mukavan veneen välillä. Finnmaster T-sarjan veneissä yhdistyvät nimittäin molemmat ominaisuudet. Kaikki sarjan veneet ovat vakaita, helppokäyttöisiä ja niissä on erinomaiset ajo-ominaisuudet. Finnmaster day cruiser onkin samalla vauhdikas urheiluvene ja erinomainen perhevene tarjoten ikimuistoisia elämyksiä, niin yksinkertaista se on.

Urheilullisuus ja mukavuus kohtaavat täydellisesti varsinkin kilpa-autotyylisissä kuljettajan istuimissa. Näiltä veneen mukavimmilta paikoilta on esteettömät näkymät ja samalla kuljettaja voi käsitellä venettä vaativimmassakin säässä. Keulakajuutat ovat viihtyisät ja valoisat suurien kattoikkunoiden ansiosta. Finnmasterin day cruisereissa on tilaa riittävästi koko perheelle.

Nyt saat nämä suositut Day Cruiserit kevään kampanjahintaan!

Tarjoushinnat voimassa 1.4.-30.6.2023 tai niin kauan kuin veneitä riittää.

Finnmaster-T6

Finnmaster T6 + Yamaha F150 

kampanjahinta 59 990 ,-

Finnmaster T6 day cruiser veneessä yhdistyvät huippumuotoilu ja käytännölliset yksityiskohdat urheilulliseen ulkomuotoon. Veneen tylppä keula, tyylikkäät runkoteippaukset sekä keulan modernit LED-valot viimeistelevät vauhdikkaan kokonaisuuden. Suurempikin joukko mahtuu nauttimaan vauhdin hurmasta isossa avotilassa, joka on helposti muutettavissa aurinkotasoksi. Veneen tukeva runko takaa erinomaiset ajo-ominaisuudet monipuoliseen ja turvalliseen veneilyyn.

Finnmaster-T7

Finnmaster T7 + Yamaha F250SCB 

kampanjahinta 95 660 ,-

Finnmaster T7 day cruiser näyttää tietä virtaviivaisella rungollaan ja keulan innovatiivisilla LED-valoilla. Finnmaster T7:ssä kohtaavat täydellisesti nykyaikainen huippumuotoilu ja käytännölliset yksityiskohdat. Siihen sisältyy kaikki vauhdikkaan urheilullisesta ulkonäöstä aina koko perheen huomioivaan mukavuuteen. Smart Design–ajattelun ansiosta koko perheen on helppo oleskella avotilassa – joko tiikkipöydän ääressä tai aurinkovuoteella, joka on helppo sijata päivän lämpimimpään aikaan. Matkustajat voivat myös viettää yön keulassa, jossa sijaitsee suuri parisänky ja wc.

Finnmaster-T8-1-1-2

Finnmaster T8 + Yamaha F300XSB2 

kampanjahinta 139 320 ,-

Ylellisessä T8 venemallissa yhdistyvät ainutlaatuiset ajo-ominaisuudet, kaikki meille tunnusomaiset Smart Design–ratkaisut sekä parhaat materiaalit. Vuosien kokemukselle olemme luoneet tinkimättömän venemallin sinulle, joka haluat parasta. Palkitussa ja monipuolisessa daycruiserissa voit ensin syödä päivällistä perheen kesken ja sitten muuttaa ruokailutilan nopeasti ja sujuvasti yhdeksi sataman makeimmista aurinkotasoista. Auringon painuttua mailleen koko perhe voi viettää yön suuressa kajuutassa, jonka varustukseen kuuluu erillinen wc-tila.

HUSKY KAMPANJATARJOUKSET

Vesillä on tarjolla monenlaisia seikkailuja ja Husky-alumiiniveneen ohjaamossa voit itse päättää, mihin tänään otat kurssin.

Aito atleetti. Säässä kuin säässä.
Kuten arvata saattaa, Husky-alumiiniveneet noudattavat tunnettua Smart Design -konseptia. Niihin haluttiin täydellinen keulakansi, avarat tilat ja maailmanluokan ohjaamo  ja mahdollisimman mukavan kaikille matkustajille. Jotta Husky-alumiinivene taittaisi matkaa sujuvasti niin tyynellä säällä kuin ankarammassa merenkäynnissä, on alumiinirungon ominaisuuksia hiottu yhteistyössä Suomen eturivin venesuunnittelijoiden kanssa.

Husky-alumiinivene kannattelee sinut uusiin, unohtumattomiin elämyksiin huolimatta siitä, lähdetkö vesille reippaassa kevätaallokossa vai syksyn viimeisinä auringon kultaamina päivinä.

Tarjoushinnat voimassa 1.4.-30.6.2023 tai niin kauan kuin veneitä riittää.

Husky-R5_2022_10-2

Husky R5 + Yamaha F100 

kampanjahinta 39 990 ,-

Husky R5 –alumiiniveneeseen olemme paketoineet kaikki tärkeimmät ja tarpeelliset ominaisuudet. Veneen tuntomerkkejä ovat turvalliset askelmat, korkea varalaita, käytännölliset lepuuttajan telineet, runsaat säilytystilat sekä laadukas alumiini. Husky-alumiiniveneen etuavotilaan mahtuu kaikki, mitä tarvitset viikonloppuna mökillä tai jos olet lähdössä kalastamaan. Korkea tuulilasi, tukevat offshore-tuolit ja mukava takapenkki varmistavat miellyttävän matkanteon kaikille matkustajille myös huonossa säässä. Tämä moottorivene on käytännöllinen, helppohoitoinen ja monipuolinen kumppani merellä.

Husky-R6_2022_2

Husky R6 + Yamaha F130

kampanjahinta 51 990 ,-

Husky R6 -alumiiniveneestä on moneksi. Sen oivallinen merikelpoisuus ja vankka runko sekä vahva ja laadukas alumiini pidentävät veneilykautta useilla kuukausilla. Husky R6 –alumiinivene sopii mökkeilyyn, kalastukseen ja avarien tilojensa ansiosta myös sujuvasti kulkevaksi yhteysveneeksi. Tukevien askelmien, korkeiden laitojen, avoimen keulakannen ja korkean tuulilasin ansiosta meriseikkailulle voi lähteä turvallisesti koko perheen voimin. Tässä Husky R6-alumiiniveneessä on fiksut säilytystilat, mukavat istuimet sekä käytännöllinen ja helppohoitoinen alumiininen lattia ja runko, joissa on hyödynnetty uusinta alumiiniveneteknologiaa. 

Husky-R7_8-1

Husky R7 + Yamaha F150 kampanja

kampanjahinta 59 990 ,-

Hiljainen ja vakaa Husky R7 –alumiinivene sopii mainiosti vaikkapa saaristoon suuntautuville tutkimusmatkoille. Monipuolisessa Husky R7 -alumiiniveneessä kaikki matkustajat istuvat suojassa korkean tuulilasin takana. Moottoriveneen alumiininen runko kestää kovemmankin kelin ja kehnommalla säällä avuksi tulee näppärästi esiin saatava suojakuomu. Husky R7:n avoimella keulakannella on siistit säilytystilat lepuuttajille, mukavat istuimet ja reilunkokoinen U:n muotoinen sohva, joka muuntuu aurinkokanneksi käden käänteessä. Tämä moottorivene on täydellinen perhevene koko päivän mittaisille vesireissuille.

Finnmaster-kansikuva

Yamaha Center Turku

Kuninkojankaari 9

20320 Turku

myynti.turku@boatstore.fi

Avoinna arkisin klo 10-18, lauantaisin klo 10-15.

Varaosamyynti palvelee myymälän aukioloaikoina.

Yamaha Center Vantaa

Tuupakantie 1

01740 Vantaa

myynti.vantaa@boatstore.fi

Avoinna arkisin klo 10-18, lauantaisin klo 10-15.

Varaosamyynti palvelee myymälän aukioloaikoina.

Yamaha Center Tampere

Autokeskuksentie 7

33960 Pirkkala

antti.lehtonen@kx-center.fi

Avoinna arkisin klo 9-17, lauantaisin klo 10-14.

Varaosamyynti palvelee myymälän aukioloaikoina.

Liittyvät artikkelit
  1. Voit toteuttaa haaveesi veneilykesästä ilman suurta alkupääomaa. Voit toteuttaa haaveesi veneilykesästä ilman suurta alkupääomaa. [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_spe
  2. Venenäyttelyt Turussa ja Raisiossa pe 17.- la 18.9.2021 Venenäyttelyt Turussa ja Raisiossa pe 17.- la 18.9.2021 [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_spe
  3. Yamaha ja venevakuuttaja Alandia yhteistyöhön Yamaha ja venevakuuttaja Alandia yhteistyöhön [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_spe
  4. Loppuviikolla 29.-30.9. vietämme Turussa ja Vantaalla suurmyymälän avajaisia! Loppuviikolla 29.-30.9. vietämme Turussa ja Vantaalla suurmyymälän avajaisia! [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_spe
© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center