Voit toteuttaa haaveesi veneilykesästä ilman suurta alkupääomaa.

Voit toteuttaa haaveesi veneilykesästä ilman suurta alkupääomaa.

BSF Yksityisleasing tuo vapautta kesän seikkailuihin.

Nyt on veneen hankinta helpompaa kuin koskaan.

Kiinteisiin kuukausimaksuihin voit sisällyttää myös huolto- ja talvisäilytyspalvelut joten veneilyharrastuksen kustannukset ovat tiedossa jo sopimusta tehdessä.

Yksityisleasingin sopimusaika on 24-60 kuukautta  ja veneen vuokrauksesta poiketen sinulla on käytössäsi koko leasing-ajan sama tuttu vene, huolettomasti ja helposti. Leasing-sopimuksen päätyttyä voit joko lunastaa tai palauttaa veneen.

Esimerkiksi nämä suomalaisten suosikkiveneet saat BSF Leasingsopimuksella:

yamarin
Buster
cross

Yamarin 63DC + F150D

BSF Leasing ilman lisäpalveluita

36kk      655,-/kk

60kk      549,-/kk      

BSF Leasing sisältäen huollot ja talvisäilytyksen

60kk      676,-/kk

Buster XXL + F150D

BSF Leasing ilman lisäpalveluita

36kk      686,-/kk

60kk      574,-/kk      

BSF Leasing sisältäen huollot ja talvisäilytyksen

60kk      712,-/kk

Yamarin 57BR + F115

BSF Leasing ilman lisäpalveluita

36kk      523,-/kk

60kk      438,-/kk      

BSF Leasing sisältäen huollot ja talvisäilytyksen

60kk      561,-/kk

Veneen hankintaan kannattaakin ryhtyä jo nyt jos haluat toimituksen veneilykauden alkuun. Yksityisleasingin avulla et sido pääomaasi veneeseen, mutta voit silti nauttia elämästä uuden veneen ratissa ilman omistamiseen liittyviä kustannuksia ja riskejä.

Ota yhteyttä niin laskemme sinulle elämäntilanteeseesi sopivan tarjouksen!

Meiltä myös vaihtoveneet

Vaihtoveneiden suosio on myös kasvanut ja usein käy niin että veneilyharrastus vie mennessään ja vaihto suurempaan veneeseen on varsinkin keväällä ajankohtainen. Veneen vaihtaminen on turvallisinta kun sen tekee ammattilaistemme avulla ja samalla saa edullisen rahoituksen ja kunnon käyttöopastuksen uuteen veneeseen.

Meillä on venemessut vuoden ympäri

Suurissa myymälätiloissa on helppo asioida turvallisesti tutustumassa venetarjontaan. Esillä ovat Buster, Yamarin, Yamarin Cross, Finnmaster, Husky, TG, Suvi, Beneteau - veneetv sekä Yamaha-perämoottorit, moottoripyörät, ATV ja vesijetit.

Asiantuntijamme Yamaha Center Turussa ja Vantaalla auttavat mielellään valinnoissasi ja tavoitat heidät myymälästämme päivittäin. Voit myös varata virtuaaliesittelyn tai turvallisen yksityisnäytön myymälään.

Ota yhteyttä ja kerro mistä veneestä haluat tarjouksen tai BSF Leasing -sopimushinnat ja miten voimme palvella.

Palaamme asiaan nopeasti.

Liittyvät artikkelit
  1. Venenäyttelyt Turussa ja Raisiossa pe 17.- la 18.9.2021 Venenäyttelyt Turussa ja Raisiossa pe 17.- la 18.9.2021 [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_spe
  2. Yamaha ja venevakuuttaja Alandia yhteistyöhön Yamaha ja venevakuuttaja Alandia yhteistyöhön [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_spe
  3. Finnmaster tai Husky -vene nyt kampanjahintaan! Finnmaster tai Husky -vene nyt kampanjahintaan! [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_spe
  4. Loppuviikolla 29.-30.9. vietämme Turussa ja Vantaalla suurmyymälän avajaisia! Loppuviikolla 29.-30.9. vietämme Turussa ja Vantaalla suurmyymälän avajaisia! [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_spe
© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center