Uusi Yamarin 80 DC yhdistää pohjoismaisen käytännöllisyyden välimerelliseen veneilykulttuuriin. Tule tutustumaan Turkuun tai Vantaalle!

Uusi Yamarin 80 DC yhdistää pohjoismaisen käytännöllisyyden välimerelliseen veneilykulttuuriin. Tule tutustumaan Turkuun tai Vantaalle!

Yamarinin suurten veneiden mallisto täydentyi viime syksynä kahdeksanmetrisellä daycruiserilla. Uutuusmalli yhdistää innovatiivisella tavalla daycruiserin ja walkaroundin parhaat ominaisuudet. Tule tutustumaan Turun tai Vantaan myymälään!

Uusi Yamarin 80 DC eroaa tyypillisistä pohjoismaisista daycruisereista ja myös Yamarinin muista malleista erityisesti keulakanneltaan, jonka kautta veneeseen kuljetaan sivulta. Veneen varsinainen sydän on kuitenkin avara avotila, jossa mahtuu seurustelemaan mukavasti jopa kahdeksan henkeä.

Yamarin 80 DC + Yamaha F300XCB      139 400,00 € 
Yamarin 80 DC + Yamaha F300XSB2    146 400,00€   

Yamarin 80DC uutuus on esillä Turussa ja Vantaalla, tervetuloa tutustumaan!

yamarin-veneet-uiva-2023_0

Uutta ajattelua ja edistyksellistä tilankäyttöä

Uutuusmallin avotilan vasemmasta etukulmasta avautuu keulaan saakka jatkuva suojaisa, kanteen upotettu syvennys, joka on suojattu lisäksi kaiteella. Muilta osin keulakansi on aivan tasainen, joten keulassa on helppo liikkua rantautumisen aikana. Myös aurinkopatjalle muodostuu erinomainen paikka.

Käynti suojaisesta matkustamosta keulaan on sijoitettu paapuurin laidalle, kun nykyaikaisissa daycruisereissa kulku on tyypillisesti keskeltä venettä.  Kulku sivulta keulaan mahdollisti myös suuremman keulahytin oviaukon verrattuna perinteisiin ratkaisuihin. Tämä helpottaa liikkumista keulakajuutan ja avotilan välillä.

Uusien ratkaisujen avulla uusi Yamarin 80 DC on pystytty sovittamaan ilman kompromisseja hyvinkin erilaisiin veneilykulttuureihin. Pohjoismaissa rantaudutaan usein mataliin rantoihin keula edellä, jolloin turvallinen kulkureitti eteen on tärkeä. Suurella daycruiserilla tehdään myös parin päivän retkiä, jolloin matkaveneen ominaisuudet ja mukavat yöpymismahdollisuudet ovat tärkeitä. 

Välimeren olosuhteissa taas rantaudutaan laituriin perä edellä, jolloin keulakansi on ensisijaisesti yksi oleskelutiloista, mutta siellä on pystyttävä liikkumaan vaivatta myös ankkuria tai mooring-köysiä kiinnitettäessä. Keulakajuutta palvelee vaatteiden vaihtopaikkana ja mukavana lepopaikkana siirtymien aikana. 


200623_Yamarin_80DC-web-556
23e051d7-dc59-4924-b141-3c532276fe53
8575c735-2cbb-431d-bf4a-a1232ef7c2a9

Veneen sydän on avara avotila

Veneen varsinainen sydän on kuitenkin avara avotila, jossa mahtuu seurustelemaan mukavasti jopa kahdeksan henkeä. Paapuurin puolella on pentteri, joka on varustettu liedellä, jääkaapilla ja altaalla sekä hyvillä säilytystiloilla. Ruuanlaiton ajaksi pentterin kansi avautuu aputasoksi. 

Veneen avotilan seurustelualue kasvaa merkittävästi, kun kuljettajan tuplapenkin selkänoja käännetään eteen. Takaosan sohvan selkänoja puolestaan kääntyy taaksepäin laajentaen istuimen aurinkotasoksi.

Yamarin Q -älynäyttö on kiinteä osa venettä, samoin Yamahan F300 V6-perämoottori. Vakiovarusteena on yksi 16" Q-näyttö elektronisilla Navionics-kartoilla, lisävarusteena näytön saa tuplattua. 

Keulan lisäksi veneeseen on selkeä ja tasainen kulkureitti myös takaa. Hyvin pitävällä ja paljaillekin jaloille mukavalla Softdeck-pinnoitteella päällystetyt uimatasot ulottuvat pitkälle koneen sivuille. Moottorin edessä on väljä kuomutalli, johon veneen kuomu on helppo laskostaa. 

Vakiovarusteisiin kuuluvat mm. sähköinen wc, jääkaappi, 16" Yamarin Q -älynäyttö, Navionics-kartat ja avotilan Softdeck-pinnoitteet. Lisävarusteina on saatavana mm. toinen 16" näyttö, lämmitys tai ilmastointi, bimini tai kuomu, avotilan pöytä, aurinkopatja ja bimini keulakannelle.


200623_Yamarin_80DC-web-241

Yli 50 vuotta Yamarin-veneitä

Yamarin-veneitä on valmistettu vuodesta 1972 lähtien ja ne on aina varustettu Yamahan perämoottoreilla. Uutuusmalli täydentää mallistoa ja sijoittuu kahden modernin daycruiserin, Yamarin 67 DC:n (6,76 m / 250 hv) ja lippulaiva Yamarin 88 DC:n (8,8 m / 425 hv) väliin. Myös suosittu Yamarin 79 DC (8,02 m / 300 hv) säilyy mallistossa uutuuden rinnalla. 

319ec0d8-247d-4aaa-a6a3-3403ba0245c4

Yamaha Center Turku

Kuninkojankaari 9

20320 Turku

myynti.turku@boatstore.fi

Avoinna arkisin klo 10-18, lauantaisin klo 10-15.

Varaosamyynti palvelee myymälän aukioloaikoina.

Yamaha Center Vantaa

Tuupakantie 1

01740 Vantaa

myynti.vantaa@boatstore.fi

Avoinna arkisin klo 10-18, lauantaisin klo 10-15.

Varaosamyynti palvelee myymälän aukioloaikoina.

Liittyvät artikkelit
  1. Voit toteuttaa haaveesi veneilykesästä ilman suurta alkupääomaa. Voit toteuttaa haaveesi veneilykesästä ilman suurta alkupääomaa. [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_spe
  2. Etsimme ammattitaitoista vene- ja moottoripyörämyyjää Vantaan Yamaha Centeriin! Etsimme ammattitaitoista vene- ja moottoripyörämyyjää Vantaan Yamaha Centeriin! [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_spe
  3. Yamaha ja venevakuuttaja Alandia yhteistyöhön Yamaha ja venevakuuttaja Alandia yhteistyöhön [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_spe
  4. Finnmaster tai Husky -vene nyt kampanjahintaan! Finnmaster tai Husky -vene nyt kampanjahintaan! [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_spe
Samankaltaisia tuotteita
Search engine powered by ElasticSuite © 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center