Yamarin 88 Day Cruiser

188 500,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 2526 €/kk
Hae rahoitusta
Yamarin 88 DC + Yamaha F300XSB2            188 500,00 €
Yamarin 88 DC + Yamaha XF400XSA2         205 000,00 €
Yamarin 88 DC + Yamaha XF450XSA2         209 000,00 €

Yamarin-malliston näyttävä lippulaiva 88 Day Cruiser on saanut päivityksen yleisilmeeseensä. Kuljettajan alue on suunniteltu kokonaan uudelleen, ja esimerkiksi näyttävien 16 tuuman Q -näyttöjen vierestä löytyy nyt tilaa lisävarusteena saatavalle joystick-ohjaukselle. Pentterin taittuva kansi toimii työtasona, ja lieden ja altaan alle saa halutessaan sijoitettua hyvän kokoisen jääkaapin. Avotilan pehmusteet ovat tyylikästä ja miellyttävää materiaalia, jonka värinä on käytännöllinen vaalean harmaa. Yamarin 88 DC:n  suurin moottorisuositus on 425 hv, jolloin moottoriksi voi valita Yamaha-malliston tehoikkaimpia moottoreita.

Yamarin 88 DC on viimeistelty kokonaisuus, jonka tyylikkyys täydentyy ruostumattomasta teräksestä valmistetun tuulilasin kehyksen sekä ohjauspulpetin kahden valtavan, 16-tuumaisen näytön myötä. Kahden Yamarin Q -näytön ansiosta kuljettaja saa toiselle näytölle täysikokoisen, havainnollisen merikartan samalla kuin toisella näytöllä voidaan esittää vaikkapa pelkästään moottorin mittaristotiedot. 

SKU
Yamarin 88 Day Cruiser 2024
action-image

Yamarin 88 DC on suunnattu vesielämästä perheen ja ystävien kanssa nauttivalle veneilijälle, joka arvostaa hyviä oleskelutiloja, tyylikästä ulkonäköä ja erinomaisia ajo-ominaisuuksia.

Yamarin 88 DC:n suunnittelussa on panostettu veneessä ja vesillä viihtymiseen. Kuljettajan istuimen takana on suuri avotila, jossa on 8–10 hengen istuttava G-mallinen sohvapenkki ja keskellä reilunkokoinen pöytä. Pentterissä on liesi ja pesuallas, jääkaappi on sijoitettu keittotason alle. Kuljettajalla on edessään 16-tuumainen Q -älynäyttö.

Yamarin 88 DC on saatavana myös vielä ylellisempänä Premium-versiona.

  • Yamarinin luotettavaa ajomukavuutta ja modernia tyylikkyyttä
  • Hyvät oleskelutilat, tyylikäs ulkonäkö
  • Vakaa ajotuntuma suurissakin nopeuksissa ja kovemmassakin kelissä
  • Maksimi henkilömäärä 10 hlö
  • Yamarin Q 16”
  • Suuri kaksitasoinen uimataso
  • Tarjolla erikoisvarustelu (Deluxe-paketti & Touring-paketti) sekä premium-malli
Lisätietoja

© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center