Koeajopäivät Raisionlahden venesatamassa to 27.- la 29.10.2022

Koeajopäivät Raisionlahden venesatamassa to 27.- la 29.10.2022

Syksy on mahtavaa veneilyaikaa!

Viikolla 43 koeajolaiturimme täyttyvät suomalaisten suosikkiveneistä, kun Buster, Yamarin ja Cross -veneiden koeajokiertue rantautuu Raisionlahden venesatamaan. Pistä lämmintä päälle ja saavu paikalle testaamaan omaa suosikkivenettäsi!

Koeajopäivillä pääset testaamaan veneiden ominaisuuksia sysksyisissä olosuhteissa, joka tuo veneistä esille aivan uuden puolen. “Perinteinen veneilykausi” alkaa olla jo ohi, mutta oikealla venevalinnalla kautta pääsee jatkamaan pitkälle marraskuuhun.

Koeajoihin voi osallistua to 27.- la 29.10.

Olemme paikalla torstaina ja perjantaina klo 10-17 sekä lauantaina klo 10-14.

Voit myös varata ennakkoon sinua kiinnostavan veneen alla olevasta linkistä.

Tervetuloa koeajelulle!

Koeajopaikka: Raisionlahden venesatama (Hahdenniementie 1, Raisio)

Koeajettavat veneet:

13102022_kuva1

Yamarin 50 BR – kauden 2022 kompakti uutuusvene

Vajaan viiden metrin pituinen ja kuudelle henkilölle mitoitettu uusi Yamarin 50 Bow Rider on suorastaan loistava yleisvene, joka soveltuu niin yhteysveneeksi kuin kalastukseen ja veneretkeilyynkin. Yamarinien tapaan tyylikäs ulkomuoto, suojaisa avotila, erinomaiset ajo-ominaisuudet ja hyvät säilytystilat luovat tästä mallista todellisen kesämökkien moniottelijan.

Yamarin 60 DC – suosittu kdaycruiser keulahytillä

Tämä Yamarin-malli on pienen perheen täydellinen retkivene, joka sopii niin aloittelevalle kuin kokeneemmallekin miehistölle. Yamarin 60 DC:n terhakkuus ja ensiluokkainen käsiteltävyys, käytännöllinen avotila sekä  näppärä kajuutta johdattelevat sinut Day Cruiser -veneiden innostavaan maailmaan. Astu Yamarin 60 DC kyytiin ja ihastu!

Buster XSr – vakaa ja luotettava mökkivene

Rattiohjattavalla Buster XSr:llä veneilee koko perhe! Buster XSr on kooltaan pieni, mutta luonteeltaan suuri. Se on nuoremmallekin kuljettajalle helppo ajaa ja käsitellä. Leveän vesilinjansa ansiosta se on omassa koko- ja painoluokassaan äärettömän vakaa vene. Ohjauspulpetti on tukeva ja tuulilasi antaa hyvän suojan. Ajettavuudeltaan vene on todella miellyttävä.

Buster X – monipuolinen ja moderni kestosuosikki

Buster X mallin monipuolisuus tekee siitä veneilyn kestosuosikin. Tuulilasi ja väliovi tarjoavat hyvän suojan matkustamoon, jaruostumatonta terästä olevat kaiteet ja alumiinilattia ovat sekä tyylikkäät että käytännölliset. Lisävarusteilla rakennat tästä Busterista täydellisen veneen juuri sinun käyttötarkoitukseesi.

Buster XL – laadukasta käytännöllisyyttä

Buster XL on innostava yhdistelmä järkeä ja tunnetta. Tämän Buster-malliston ikisuosikin ulkonäössä on aimo annos voimaa ja linjat ovat skandinaavisen modernit. Buster XL on valintasi rentoon kesänviettoon ja aikaisten aamujen kalareissuille, mutta myös luotettavaksi yhteysveneeksi joka kelin mökkimatkoille.

Cross 57 BR  –Suomen suosituin suuri avovene

Cross 57 Bow Rider on helppokäyttöinen ja laadukas vene. Lujatekoinen alumiinirunko ja lasikuitukannen tuoma mukavuus, luovat yhdessä kestävän sekä tyylikkään kokonaisuuden. Veneen viihtyisä avotila tarjoaa suojaisat ja miellyttävät paikat kuudelle matkustajalle, joten matkustaminen on aina mukavaa. Cross 57 BR toimii myös erinomaisena kalastusveneenä.

Cross 64 BR – ison veneen ominaisuuksia helposti hallittavassa koossa

Cross 64 Bow Rider tarjoaa isomman veneen ominaisuuksia helpommin hallitussa koossa, jolloin retket onnistuvat sekä lähelle että kauas. Isojen tilojen ansiosta veneessä matkustaa jopa 8 matkustajaa. Avotilan muhkea u-sohvan takaa myös lisämukavuutta matkantekoon. Tasapainoiset ajo-ominaisuudet yhdistettynä sporttiseen luonteeseen tekevät siitä monipuolisen retkiveneen.

Kaikille avoimet koeajopäivät järjestetään Raisionlahden venesatamassa 27.-29.10.

Vietä kuulasta syyspäivää kanssamme vesillä ammattitaitoisen henkilökuntamme kanssa. Koeajot ovat maksuttomia.

Olemme paikalla torstaina ja perjantaina klo 10-17 sekä lauantaina 10-14.

Voit myös varata haluamasi veneen ennakkoon alla olevasta linkistä.

Liittyvät artikkelit
  1. Tervetuloa koeajamaan Yamahan MT-sarjan moottoripyöriä 25.-28.5.! Tervetuloa koeajamaan Yamahan MT-sarjan moottoripyöriä 25.-28.5.! [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_spe
  2. Veneilykesän kruunaa Keilalahden koeajot 26.-27.8. Veneilykesän kruunaa Keilalahden koeajot 26.-27.8. [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_spe
  3. Buster veneet nyt kattavasti esillä Turussa! Buster veneet nyt kattavasti esillä Turussa! [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_spe
  4. Syksyn 2023 BOAT WEEK on täällä - käännä keula kohti Yamaha Centeriä! Syksyn 2023 BOAT WEEK on täällä - käännä keula kohti Yamaha Centeriä! [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_spe
© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center