Yamaha mukana MP-messuilla 3.-5.2. Helsingissä

Yamaha mukana MP-messuilla 3.-5.2. Helsingissä

Lähde tutustumaan Yamahan MP-uutuuksiin. Ensiesittelyssä myös Yamaha sähköpyörät!

Tervetuloa Yamaha-osastolle MP 23 -messuille 3.–5.2.2023 Helsingin Messukeskukseen. Esittelyssä on Yamahan laaja moottoripyörävalikoima katupyöristä motocross-pyöriin, skoottereita, mönkijöitä, sekä uudet sähköpyörät. Yamaha-osastolta löytyy myös laaja valikoima Yamaha -vaatteita sekä -varusteita.

Tutut asiantuntijamme ovat esittelemässä sinulle kauden parhaat hankinnat.

Nähdään messuilla!

Uutuuksia Yamaha-osastolla

cq5dam.web.2000.2000-26

2023 Yamaha Ténéré 700 ja Ténéré 700 Rally Edition

Kaudelle 2023 Yamaha on päivittänyt Ténéré-mallien mittaristoja ja ABS-järjestelmää sekä lisänä älypuhelinliitettävyys. Lisäksi Ténéré 700 tulee useamman kuljettajan ulottuville A2-ajokortilla ajettavan 35 kW:n version ansiosta.

cq5dam.web.2000.2000-27

2023 MT-07

Kaudelle 2023 Yamaha vahvistaa suursuosikki MT-07:a uudella teknologialla ja älypuhelinliitettävyydellä. Valikoimassa pysyy myös 2022 kaltainen MT-07 Pure versio.

cq5dam.web.2000.2000-28

YZ450F

Tämä on se Yamaha-motocrosspyörä, jota olet odottanut. Kevyempi, nopeampi ja tehokkaampi täysin uusi YZ450F-moottori on uudenlainen voimanlähde, joka on kehitetty erityisesti kuljettajaa ajatellen. Jokainen tässä näkyvä teknologia on suunniteltu tuomaan esiin parhaan suorituskykysi radalla.

Yamaha julkaisee mp-messuilla kattavan sähköpyörämalliston.

Sähköavusteisten polkupyörien valmistajat ovat jo vuosia luottaneet Yamahan sähköisiin voimanlähteisiin. Nyt Yamaha esittelee kolme uutta oman tuotemerkin sähköpyörää maasto-, gravel- ja kaupunkipyöräsegmentteihin.

Yamaha esitteli jo lähes 30 vuotta sitten maailman ensimmäisen tuotantoon otetun sähköavusteisen polkupyörän, joka oli lähtölaukaus koko sähköpyöräilylle.

Vuoden 2022 alussa julkistettu Yamahan Switch ON -strategia piirsi suuntaviivat Yamahalle tulla johtavaksi merkiksi kaksipyöräisten sähköajoneuvojen markkinoilla. Tästä esimerkkinä nähtiin alkuvuodesta NEO’s sähköskootteri.

Yamahan kolme uutta sähköpyörää, Moro 07, Wabash RT ja CrossCore RC on kehitetty kokonaisvaltaisesti Yamahan PW-voimansiirtoyksikön ympärille.

Sähköpyörämallisto

Uusi sähköistymisen aikakausi alkaa nyt! Yamaha lanseeraa kolme innokkaasti odotettua sähköpyörää: maasto, kaupunki ja gravelpyörän.  MORO 07, Wabash RT ja CrossCore RC ovat täynnä Yamahan dynaamista DNA: ta.

Sähköpyörien toimitukset alkavat huhtikuussa 2023, tule tutustumaan ennakkoon messuille.

2022-Yamaha-YDX-MORO-EU-Icon_Blue-Action-002-03

Uusi MORO 07 on edistyksellinen sähköavusteinen maastopyörä, joka tarjoaa erityisen sujuvan kyydin. Se erottuu edukseen, koska runko ja voimansiirtoyksikkö on kehitetty yhdeksi kokonaisuudeksi. Näin on luotu kokonaisuus, jonka jokainen osa toimii harmoniassa ja tarjoaa kaikin puolin miellyttävän ajokokemuksen.

2022-Yamaha-CROSSCORE-RC-EU-Shiver_White-Action-001-03

CrossCore RC on monipuolinen, mukautuva ja helppokäyttöinen sähköpyörä, joka on valmis kaikkeen, mitä uusi päivä tuo tullessaan. CrossCore RC on suunniteltu toimimaan yhtä hienosti niin urbaanissa työmatkaliikenteessä kuin rentohenkisessä vapaa-ajan ajelussa tai määrätietoisessa kuntopyöräilyssä. Nollapäästöt ja alhaiset käyttökustannukset tekevät siitä oikean valinnan.

2022-Yamaha-WABASH-RT-EU-Blue_Steel-Action-005-03

Wabash RT on uudenlainen sähköpyörä, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn asfaltilla sekä mahdollisuuden poistua kaupungista ja nauttia maaseudun maisemista. Kuljettajaa avustavan hienostuneen elektroniikan, tyylikkään ulkonäön ja Yamahan kehittyneen teknologian ansiosta niin asfaltti- kuin sorateillekin sopiva Wabash RT on hinta/laatusuhteeltaan yksi luokkansa parhaista sähköpyöristä.

Yamaha Center Turku

Kuninkojankaari 9

20320 Turku

myynti.turku@boatstore.fi

Avoinna arkisin klo 10-18, lauantaisin klo 10-15.

Varaosamyynti arkisin 10 - 18, lauantaisin kiinni.

Yamaha Center Vantaa

Tuupakantie 1

01740 Vantaa

myynti.vantaa@boatstore.fi

Avoinna arkisin klo 10-18, lauantaisin klo 10-15.

Varaosamyynti arkisin 10 - 18, lauantaisin kiinni.

Liittyvät artikkelit
  1. Yamaha julkistaa kaksi uutta Urban Mobility -sähköajoneuvoa Yamaha julkistaa kaksi uutta Urban Mobility -sähköajoneuvoa [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_spe
  2. Yamaha sähköistää kaupunkiliikenteen Yamaha sähköistää kaupunkiliikenteen [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_spe
© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center