YZ450F (2023)

10 800,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 158 €/kk
Hae rahoitusta
Nopeampi, kevyempi ja kompaktimpi uusi YZ450F on motocrosspyörä, joka on kehitetty tuomaan jatkuvasti esille paras suorituskykysi radalla. Sen väkevä vääntö ja kompakti uusi muotoilu mahdillistavat täydellisen hallinnan, ja uusi pika-asetettava ("Quick Setting") Power Tuner -sovellus on älykkäin tapa saavuttaa nopeampia kierrosaikoja!
SKU
2023-YZ450F-DPBSE
action-image

Kevyempi, kapeampi, terävämpi, nopeampi

Tämä on se Yamaha-motocrosspyörä, jota olet odottanut. Kevyempi, nopeampi ja tehokkaampi täysin uusi YZ450F-moottori on uudenlainen voimanlähde, joka on kehitetty erityisesti kuljettajaa ajatellen. Ja jokainen tässä näkyvä teknologia on suunniteltu tuomaan esiin parhaan suorituskykysi radalla.

Täysin uusi moottori on täydellinen esimerkki siitä, miten Yamahan teknologia tekee sinusta paremman ajajan. Sen vahva ja lineaarinen teho antaa sinulle sen täydellisen hallinnan, jota tarvitset nopeampien kierrosaikojen saavuttamiseen. Edelleen kehitetyn Power Tuner -sovelluksen avulla voit tehdä radalla nopeita olosuhteisiin sopivia moottorin ominaisuuksien ja luistonestoasetusten säätöjä .

Uusi kevyt alumiinirunko ja päivitetty KYB-jousitus mahdollistavat kaarreajossa tarvittavan tarkkuuden ja vakauden suorilla rataosuuksilla, jotta pysyt kärjessä. Kompakti uusi saumaton muotoilu yhdistettynä uudistettuun ergonomiaan antaa kuljettajalle parhaan mahdollisen liikkuvuuden ja maksimaalisen hallinnan kiihdytyksissä, jarrutuksissa ja kaarteissa.

Heti peräkkäisten Pro US Motocross- ja Supercross -mestaruuksien jälkeen Yamaha teki luokan johtavasta YZ450F-moottoripyörästä entistäkin paremman: tehokkaamman, kevyemmän, kapeamman, vakaamman ja ketterämmän kuin koskaan! Esittelyssä täysin uusi Yamaha YZ450F 2023, koska parhaat eivät lepää.
Jokainen kuljettaja on erilainen. Uuden YZ450F:n moottori on suunniteltu niin, että sen ja alustan ominaisuuksia voi mukauttaa erilaisiin ajo-olosuhteisiin sopiviksi. Tämän kaiken mahdollistaa uusin Power Tuner -sovellus, jonka avulla voit muuntaa pyöräsi suorituskykyä avaamatta työkalupakkia.
Uusi pika-asetustoiminto ("Quick Setting") helpottaa moottorin ominaisuuksien säätämistä entisestään, ja uuden kierrosajastintoiminnon ansiosta voit nähdä, millä asetuksilla saavutat parhaat tulokset. Voit säätää myös luistonesto- ja lähtöavustinjärjestelmien toimintaa.
Luokkansa parhaassa KYB-haarukassa on nyt käsin säädettävä puristusvaimennuksen säätölaite, ja uuden saumattoman muotoilun, tasaisen istuimen ja uudistetun ergonomian ansiosta sinulla on mahdollisuus hallita alustaa täydellisesti. Uusi Yamaha YZ450F: KEVYEMPI, KAPEAMPI, TERÄVÄMPI, NOPEAMPI
Lisätietoja
Moottorin tyyppi4-tahtinen, Nestejäähdytetty, DOHC, 4-venttiilinen, Yksisylinterinen
Sylinterin tilavuus450cc
Sylinterin mitat97,0 × 60,8 mm
Puristussuhde13,0 : 1
VoitelujärjestelmäKuivasumppu
Kytkimen tyyppiMärkä, Monilevy
SytytysjärjestelmäTCI
KäynnistysjärjestelmäSähkö
Vaihteistojärjestelmähammasrattaat, 5-vaihteinen
VoimansiirtoKetju
KaasutinPolttoaineen suihkutus
RunkoBilateral Beam -alumiinirunko
Caster-kulma26°55
Jättö120 mm
Takajousitusjärjestelmälinkkujousitus, Keinuhaarukka
Etujoustovara310 mm
Takajoustovara315 mm
Eturengas80/100-21 51M Tube type
Takarengas120/80-19 63M Tube type
Kokonaispituus2.180 mm
Kokonaisleveys825 mm
Kokonaiskorkeus1.275 mm
Istuimen korkeus965 mm
Akseliväli1.480 mm
Maavara350 mm
Märkäpaino (täysi öljy- ja polttoainesäiliö) 109 kg
Polttoainesäiliön tilavuus6,2 L
Öljysäiliön tilavuus1,2 L

Search engine powered by ElasticSuite © 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center