Yamaha sähköistää kaupunkiliikenteen

Yamaha sähköistää kaupunkiliikenteen

Valitse puhtaaseen, ketterään ja hiljaiseen kaupunkiliikkumiseen sähköinen Yamaha. Nyt on todellisen muutoksen aika! 

Nyt on aika miettiä uudelleen tapaasi liikkua kaupungissa ja työmatkoilla. Monien muiden tavoin etsit todennäköisesti vaihtoehtoa joukkoliikenteelle – ja yhä kallistuvalle autoilulle. 

Yamaha on kehittänyt ja valmistanut sähköajoneuvoja jo kolmen vuosikymmenen ajan, ja sitä pidetäänkin yhtenä maailman arvostetuimmista valmistajista. Kaikissa alla esitellyissä tuotteissa yhdistyvät tyylikäs muotoilu, viimeisin teknologia ja Yamahalle ominainen luotettavuus.

Kaupunkiliikenteen tulevaisuus on täällä jo nyt - tee valintasi.

Neos_aqua_2

NEO´s -liikut fiksummin

NEO's on Yamahan ensimmäinen "50 cc:n vastaava" massatuotantona valmistettu sähköskootteri. Mukavaa ja ketterää Yamaha-skootteria on helppo ajaa. Se saa virtansa litiumioniakusta, ja napaan asennettu sähkömoottori takaa voimakkaan, mutta helposti hallittavan kiihtyvyyden – ilman päästöjä ja erittäin hiljaisesti!

Irrotettavalla litiumioniakulla, jonka toimintasäde on noin 37 km*, NEO's on täydellinen paikallisille kaupunkimatkoille – ja tupla-akuilla, jopa 68 km:n*. NEO's Dual Battery kaksoisakkuineen on ihanteellinen valinta pidemmille matkoille. Toukokuussa 2023 molemmat mallit on saatavilla uudessa Aqua-värissä, joka tulee valikoimaan Milky White- ja Midnight Black -versioiden rinnalle. Useammat värivaihtoehdot antavat skootterien kuljettajille entistä yksilöisemmän valikoiman päästötöntä ja melutonta kaupunkiliikennettä.

*Testattu WMTC Class 1:ssä STD-tilassa, täyteen ladattu akku 25°C:n lämpötilassa

NEO's Leasing 99 € / kk

Etsitkö tapaa kulkea huolettomasti ja vaivattomasti ilman, että sinun tarvitsee omistaa ajoneuvoa?

Tarjoamme NEO's sähköskootterin nyt hintaan 99 € / kk  kahden vuoden ajaksi (24kk) rajoittamattomilla kilometreillä, jolloin sinun ei tarvitse investoida kerralla suuria summia vaan voit nauttia ajamisesta kuukausihinnalla. 

Leasing-tarjous koskee kaikkia värivaihtoehtoja ilman lisävarusteita.  Leasing-sopimus on 2 vuoden (24kk) määräaikainen sopimus. Hyväksyttyä leasing-sopimusta varten tulee olla hyväksytyt luottotiedot. 

Neos_Midnight_Black-
Neo_s_aqua
Neos_-Milky_White-

Sähköpyörät

Sähköavusteisten polkupyörien valmistajat ovat jo vuosia luottaneet Yamahan sähköisiin voimanlähteisiin. Nyt Yamaha on tuonut markkinoille kolme uutta oman tuotemerkin sähköpyörää maasto-, gravel- ja kaupunkipyöräsegmentteihin.

Muista työsuhdepolkupyöräetu!

Kun työnantajasi tarjoaa pyöräedun, sinun ei tarvitse sitoa säästöjäsi pyörään. Maksat pyörän osissa palkastasi ja veroedun avulla säästät keskimäärin 20-30% pyörän hinnasta. Lunastat pyörän lopuksi 5% jäännösarvolla omaksesi.

Yamaha_s_hk_py_r_t_1

Urban eBike

2022-Yamaha-CROSSCORE-RC-EU-Shiver_White-Action-003-03

Uusi MORO 07 on edistyksellinen sähköavusteinen maastopyörä, joka tarjoaa erityisen sujuvan kyydin. Se erottuu edukseen, koska runko ja voimansiirtoyksikkö on kehitetty yhdeksi kokonaisuudeksi. Näin on luotu kokonaisuus, jonka jokainen osa toimii harmoniassa ja tuplaputkinen Dual Twin -runko tarjoaa kaikin puolin miellyttävän ajokokemuksen.

HINTA 5 683,-

Yamaha-MORO-EU-Icon_Blue-Action-001-03

Gravel eBike

Wabash RT

Wabash RT on uudenlainen sähköpyörä, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn asfaltilla sekä mahdollisuuden poistua kaupungista ja nauttia maaseudun maisemista. Kuljettajaa avustavan hienostuneen elektroniikan, tyylikkään ulkonäön ja Yamahan kehittyneen teknologian ansiosta niin asfaltti- kuin sorateillekin sopiva Wabash RT on yksi luokkansa parhaista sähköpyöristä.

HINTA 4 133,-

2022-Yamaha-WABASH-RT-EU-Blue_Steel-Static-008-03
cq5dam.web.1200.1200-16
2023_YAM_BOOSTER_EU_CS7_STA_005_03_preview

Varmaa kaupunkiliikennettä

Yamahan uudet BOOSTER Easy -sähköpyörä ja BOOSTER S-pedelec on kehitetty Euroopassa vastaamaan nopeasti kasvavaan puhtaamman, ketterämmän ja hiljaisemman kaupunkiliikenteen tarpeeseen.

Yamahan uusien BOOSTER Easy- ja BOOSTER-mallien ulkoasu on lähes sama ja ne ovat teknisesti hyvin samankaltaisia, sillä niissä on sama kevyt runkorakenne. Olennainen ero on suorituskyvyssä: BOOSTER Easy on sähköpyörä, jonka suurin poljinavusteinen nopeus on 25 km/h. BOOSTER on puolestaan AM-ajokorttiluokan S-pedelec, jonka suurin poljinavusteinen nopeus on 45 km/h.

BOOSTER-mallit ovat hauskoja ajaa ja helppoja huoltaa, joten ne soveltuvat monenlaisille kuljettajille iästä ja taustasta riippumatta. Tyyliltään ne ovat 50-kuutioisten "läskirenkaisten" Yamaha- ja MBK-skoottereiden perinteen seuraajia. Renkaat tarjoavat erinomaisen pidon erilaisilla tienpinnoilla, mikä takaa ajomukavuuden myös epätasaisilla teillä. Pehmeänherkkä etujousitus vaimentaa kuoppien iskut yhdessä korkeaprofiilisten renkaiden kanssa.

Booster Easy 3409,- (myös työsuhdepolkupyöräksi)

Booster alkaen 3822,-

Yamaha Center Turku

Kuninkojankaari 9

20320 Turku

myynti.turku@boatstore.fi

Avoinna arkisin klo 10-18, lauantaisin klo 10-15.

Varaosamyynti palvelee myymälän aukioloaikoina.

Yamaha Center Vantaa

Tuupakantie 1

01740 Vantaa

myynti.vantaa@boatstore.fi

Avoinna arkisin klo 10-18, lauantaisin klo 10-15.

Varaosamyynti palvelee myymälän aukioloaikoina.

Yamaha Center Tampere

Autokeskuksentie 7

33960 Pirkkala

antti.lehtonen@kx-center.fi

Avoinna arkisin klo 9-17, lauantaisin klo 10-14.

Varaosamyynti palvelee myymälän aukioloaikoina.

Liittyvät artikkelit
  1. Yamaha mukana MP-messuilla 3.-5.2. Helsingissä Yamaha mukana MP-messuilla 3.-5.2. Helsingissä [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_spe
  2. Yamaha julkistaa kaksi uutta Urban Mobility -sähköajoneuvoa Yamaha julkistaa kaksi uutta Urban Mobility -sähköajoneuvoa [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_spe
  3. Ajokausi alkoi, tutustu 2023 pyöriin ja nappaa tarjoukset! [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_spe
  4. NEO's Dual Battery nyt alennettuun hintaan! NEO's Dual Battery nyt alennettuun hintaan! [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_spe
© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center