Messujen jatkot Yamaha Centerissä!

Messujen jatkot Yamaha Centerissä!

Suurmyymälöissämme on messut ympäri vuoden ja esillä on lyömätön valikoima suosikkimerkkejä maalle ja merelle. Messutarjoukset ovat vielä hetken voimassa, tule käymään!

Vene 24 Båt -venemessut keräsi yhteen yli 57 000 veneilijää vesiharrastajaa ja kalastajaa Helsingin Messukeskukseen. Iso kiitos kaikille Yamaha - osastolla kävijöille!

Messujen jatkoja vietetään isojen valikoimien ja hyvien tarjouksien merkeissä vielä hetki täällä Yamaha Centereissä, Turussa ja Vantaalla. Olemme koonneet tälle  sivulle kevään parhaat tarjoukset, poimi omasi!

Yamaha FX Cruiser HO Audio 2022 nyt tarjouksessa

Varastossa olevat 2022 vuosimallin FX Cruiser HO Audiot lähtevät uuteen kotiin nyt superhintaan: 21 900€ 

Tehokas, 1812-kuutioinen, HO (High Output) -moottori. Tyylikkään ja kevyen rungon ketterä käytös ja vakaus sekä ainutlaatuisen RiDE®-järjestelmän ja elektronisten valvonta- ja ohjausjärjestelmien yhdistelmän tuloksena on vallankumouksellisen mukava ja varma ohjaustuntuma. Koe ajoelämyksen uusi ulottuvuus!

Finnmaster_ja_Husky_tarjoukset

FINNMASTER & HUSKY kevätkampanjat tuovat venekesän ulottuvillesi!

Varmista nopea toimitus ja pääset nauttimaan pitkästä veneilykesästä!

Beneteau_headerkuva1

Myymälöissä esillä olevat Beneteau veneet alennettuun hintaan!

Myymme yksittäisiä venepaketteja nyt erikoishintaan. Toimi nopeasti, saat tarjouspaketit suoraan varastosta nopealla toimitusajalla heti kauden alussa, vaikka suoraan kotisatamaasi.

NEO's Dual Battery nyt alennettuun hintaan!

Tee fiksu valinta ja liiku ketterästi sähköllä koko kesä! Ostaessasi NEO's Dual Batteryn, saat kaksi akkua yhden hinnalla (alkuperäinen hinta 3 700 €, nyt vain 3 100 €!)

Yamaha Center Turku

Kuninkojankaari 9

20320 Turku

myynti.turku@boatstore.fi

Avoinna arkisin klo 10-18, lauantaisin klo 10-15.

Varaosamyynti palvelee myymälän aukioloaikoina.

Yamaha Center Vantaa

Tuupakantie 1

01740 Vantaa

myynti.vantaa@boatstore.fi

Avoinna arkisin klo 10-18, lauantaisin klo 10-15.

Varaosamyynti palvelee myymälän aukioloaikoina.

Liittyvät artikkelit
  1. Finnmaster viikko 28.3.-2.4.2022 Finnmaster viikko 28.3.-2.4.2022 [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_spe
  2. Kevät tuo laineille upeat uutuudet! Kevät tuo laineille upeat uutuudet! [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_spe
  3. Finnmaster tai Husky -vene nyt kampanjahintaan! Finnmaster tai Husky -vene nyt kampanjahintaan! [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_spe
  4. Day Cruiser veneet ovat mullistaneet kesän vieton. Day Cruiser veneet ovat mullistaneet kesän vieton. [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_spe
© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center