Myymälöissä esillä olevat Beneteau veneet alennettuun hintaan!

Myymälöissä esillä olevat Beneteau veneet alennettuun hintaan!

Myymme yksittäisiä venepaketteja nyt erikoishintaan. Toimi nopeasti, saat tarjouspaketit suoraan varastosta nopealla toimitusajalla heti kauden alussa, vaikka suoraan kotisatamaasi.

Beneteau on Ranskan suurin huviveneiden valmistaja, ja sillä on tuotantoa myös Yhdysvalloissa.

Vuodesta 1964 Beneteau on valmistanut lasikuituisia huviveneitä, ja merkki tunnetaan laadukkuudestaan ja moderneista ratkaisuistaan kansainvälisesti. Beneteaun moottorivenebrändejä ovat Flyer, Antares, Gran Turismo, Swift Trawler ja Grand Trawler. Beneteau veneiden tyylikäs ulkomuoto yhdistettynä toimiviin sisätiloihin takaavat onnistuneen veneilykokemuksen kaikissa olosuhteissa. 

Antares-mallisto käsittää venemalleja aina 6-metrisestä kala/retkiveneestä isoihin 13 metrisiin matkaveneisiin. Moderni ja tyylikäs ulkomuoto yhdistettynä toimiviin sisätiloihin takaavat onnistuneen veneilykokemuksen vaativimmissakin olosuhteissa.

Flyer-mallistosta löydät vaapaa-aikaan suunnatut retkiveneet kokoluokassa 6-11 metriä. Astu veneilynautinnon maailmaan ja toteuta unelmasi näppärästä ja luotettavasta veneestä joka vie sinut ja matkakumppanisi turvallisesti mutta vauhdikkaasti perille auringon alle. 

Kysy huipputarjous ja säästä tuhansia euroja!

Seuraavat venepaketit kattavilla varusteilla esillä myymälöissä:

antares7_leve_1
b55c1ba572c9720c-large
antares7-int2
ac19d5e9135f5450-large

BENETEAU Antares 7 OB v2 2023 + F150XB (esillä Vantaan ja Turun myymälässä)

Ovh varusteilla 102 220 €, kysy lompakollesi sopiva huipputarjous!

(hintaan lisätään toimituskulut 300 €)

 

Erityisesti vapaa-ajan viettoon suunniteltu Antares 7 käyttää innovatiivisia ratkaisuja, jotka tekevät siitä täydellisen valinnan pidemmillekkin retkille. Veneen jokainen ominaisuus on suunniteltu tekemään matkanteosta mahdollisimman mukavaa, ja monipuoliset fasiliteetit takaavat rentouttavan ja monipuolisen retkeilymahdollisuuden merillä. Dynaamiset ja puhtaat linjat huokuvat urheilullista henkeä ja tuovat esille Antares-malliston omainaispiirteitä. Tilavan ohjaamon kautta pääsee kätevästi edessä sijaitsevalle aurinkotasolle. Avarat ikkunat tarjoavat matkustajille upean panoraamanäkymän, ja niitä on helppo säätää erinomaisen ilmanvaihdon takaamiseksi. Ohjaamon lukuisat säilytystilat ja modulaarisuus tekevät matkustamisesta entistäkin miellyttävämpää

 

Antares 7 on saatavana myös kalastusversiona, jonka kansiasettelu ja varusteet on suunniteltu erinomaiseen kalastuskokemukseen. Kysy lisää myyjiltä!

antares-leve_kuva
ae1408fa0d528621-large
523ab3793473dff4-large
bed8f8104b8f5db0-large

BENETEAU Antares 8 2022 + Yamaha F225XCB (esillä Vantaan myymälässä/Keilalahden koeajokeskuksessa)

Ovh varusteilla 122 000 €, kysy lompakollesi sopiva huipputarjous!

(hintaan lisätään toimituskulut 300 €)

 

Beneteau Antares 8 tarjoaa enemmän tilaa, enemmän leveyttä, enemmän pituutta ja enemmän nukkumatilaa! Koe maksimaalinen ajomukavuus yhdistettynä tyyliin ja ajattomaan eleganssiin. Tyylikkäillä ja urheilullisella viehätysvoimallaan Antares 8 sopii täydellisesti viikonloppu reissuihin ja hauskanpitoon merillä. Upeassa muotokielessä yhdistyvät tyyli ja eleganssi ja eleganssin.Äärimmäisen monipuolinen vene tarjoaa täydelliset puitteet rentoutumiseen tai muutaman päivän risteilylle. Mukavuutta lisää keittiöalue, jossa on jääkaappi sekä liesi. Veneeseen voidaan asentaa myös erillinen ilmastointijärjestelmä. Veneessä on kaksi parivuodetta jotka majoittavat viisi matkustajaa. Ison porukan mukana ollessa myös extra lisävuoteen asentaminen on mahdollista.

 

Antares 8 on saatavana myös kalastusversiona, joka tarjoaa optimaaliset ominaisuudet tosiharrastajan tarpeisiin. Kysy lisää myyjiltä! 

Antares_flyer_9_spacedeck
flyer-9-spacedeck-int1
flyer-9-spacedeck-int2
flyer-9-spacedeck-int3

BENETEAU Flyer 9 Spacedeck + LF150 XCA + F150 XCA (esillä Vantaan myymälässä)

Ovh varusteilla 154 398 €, kysy lompakollesi sopiva huipputarjous!

(hintaan lisätään toimituskulut 300 €)

 

Tässä veneessä on suuret avotilat ja kannen alle kätkeytyy keulapeti, mid cabin sekä erillinen WC - septitankilla. Toiminnallinen ja ergonominen Flyer 9 SPACEdeck esittelee vaikuttavia ominaisuuksia, jotka mahdollistavat kaikkien veneilijöiden odotusten täyttämisen, olipa kyseessä auringonotto, ystävien kanssa vietetty mukava aika tai kalastus. Kalastajat arvostavat veneen innovatiivista keulaa, joka on erityisen soveltuva heidän käytäntöönsä: Suuri esteetön alue kannella ja korkeat sivureunukset takaavat turvallisuuden ja kaiteiden matala korkeus helpottaa heittämistä. Tietenkin kalastusasema on saatavilla vaihtoehtona, samoin kuin vapatelineet reunapenkeissä! Lisäpenkkivaihtoehto tekee etuosasta erittäin mukavan oleskelualueen, joka voidaan muuntaa suureksi auringonottoalustaksi. Kajuutta puolestaan tarjoaa odottamatonta mukavuutta avoimella rungolla. Sisätila on yllättävän tilava ja siinä on kaksi makuupaikkaa ja wc.

 

Flyer 9 ottaa huomioon yksityiskohdat, jotka ovat edistäneet aiemman Flyer-sukupolven menestystä. Yksityiskohtiin kiinnitetään huomiota puutyön ja verhoilun laadussa. Lisäksi erilaiset vaihtoehdot lisävarusteina (hiihtomasto, Bimini-yläosa keulassa molemmissa versioissa ja jäykkä T-Top) lisäävät entisestään käytön iloa, jonka vene tarjoaa.

antares9_13
antares9-ext-3
antares9-ext-7
antares9-ext-2

BENETEAU Antares 9 2023 + Yamaha F150XCA + LF150XCA (esillä Vantaan myymälässä)

Ovh varusteilla 175 880 €, kysy lompakollesi sopiva huipputarjous!

(hintaan lisätään toimituskulut 300 €)

 

Beneteau Antares 9 tarjoaa kippareilleen miellyttävän ja turvallisen ajokokemuksen. U-muotoiset istuimet muuntuvat auringonottoalueiksi joissa voi rentoutua ystävien kanssa. Kaksi erillistä hyttiä, keittiö ja suihkuhuone tekevät Antares 9:stä ihanteellisen veneen päiväretkille perheen ja ystävien kanssa! Kiertoikkunoiden ja panoraamanäkymän ansiosta veneen tilat tuntuvat uskomattoman isoilta ja valoisilta.

 

Venepaketti sisältää seuraavat varusteet:

 

- Comfort trim level

- Standard upholstery version

- Fitted galley pack gas

- Pack electronic

- Pack sound

- Mooring-anchoring kit

- Bow thruster

- Water heater 25L 230V

- Complete 220V electrical system

- Led courtesy lights in cockpit wheelhouse cabin

- Additional berths elegance upholstery

- Infinity interior carpet in wheelhouse

- Zipwake automatic trim tabs

- Pre-rig Yamaha

- Klaxon

- Rahti

Yamaha Center Turku

Kuninkojankaari 9

20320 Turku

myynti.turku@boatstore.fi

Avoinna arkisin klo 10-18, lauantaisin klo 10-15.

Varaosamyynti palvelee myymälän aukioloaikoina.

Yamaha Center Vantaa

Tuupakantie 1

01740 Vantaa

myynti.vantaa@boatstore.fi

Avoinna arkisin klo 10-18, lauantaisin klo 10-15.

Varaosamyynti palvelee myymälän aukioloaikoina.

Liittyvät artikkelit
  1. Messujen jatkot Yamaha Centerissä! Messujen jatkot Yamaha Centerissä! [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_spe
© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center