Finnmaster viikko 28.3.-2.4.2022

Finnmaster viikko 28.3.-2.4.2022

Pyydä tarjous ja voita Garmin veneilykello!

Varmista upea veneilykesä 2022 Finnmaster ja Husky veneillä.

 

Odotettua Finnmaster viikkoa vietetään 28.3.-2.4.2022. Nauti luksuselämästä vesillä ja tule tutustumaan laajaan mallistoon paikan päälle. Nyt on hyvä tilaisuus myös hyödyntää venekaupoissa Santanderin ja Yamahan tarjoamaa uutta rahoitusta. Kysy lisää myyjiltämme.

 

Arvomme viikon aikana tarjouspyynnön jättäneiden kesken 2 kappaletta Garmin quatix® 5 veneilykelloja. Voit myös osallistua Finnmasterin valtakunnalliseen YAM 240Air -kumiveneen arvontaan täyttämällä arvontalomakkeen myymälässämme.

 

Vesien vahvin vetovaljakko Finnmaster & Yamaha - Tervetuloa tutustumaan! 

Tässä muutama maistiainen laajasta valikoimastamme!

Finnmaster- ja Husky-veneet täyttävät vaativammankin kipparin veneilytarpeet.

 

Finnmaster Husky R6

 

Alumiinirunkoinen HUSKY R6 sopii mökkeilyyn, kalastukseen ja veneretkiin, ja avarien tilojensa ansiosta siitä saa myös sujuvan vauhdikkaan yhteysveneen. Lujatekoisen tyylikkään veneen oivallinen merikelpoisuus ja vankka runko pidentävät veneilykautta useilla kuukausilla. Tämä alumiinivene sopii elämän pieniin ja suuriin hetkiin.

 

Pakettihinta:

Husky R6 + Yamaha F130XB: 48 670 €

Finnmaster Pilot 7

 

Finnmaster Pilot 7 on monikäyttöinen joka sään retkivene ja yhteysvene perheelle tai vaikkapa kalaporukan uisteluvene. Miellyttävän ajotuntuman lisäksi veneessä on kattava vakiovarustus sekä monipuoliset lisävarusteluvalmiudet. Veneen tilavassa ohjaushytissä on reilu seisomakorkeus ja istumapaikat viidelle. 

 

Pakettihinta:

Finnmaster Pilot 7 + Yamaha F150XCA: 88 350 €

Finnmaster T9

 

Yhdistämällä tehoa, tilaa ja intohimoa, T-sarjan lippulaiva Finnmaster T9 vertaansa vailla oleva hankinta. Tämä tilava day cruiser sopii aktiiviselle veneilijälle. Suuressa avotilassa on runsaasti tilaa monenlaiseen toimintaan: vesiurheiluun, seurusteluun, ruokailuun ja alakannen rauhassa myös yöpyminen sujuu mahdollisimman mukavasti.

 

Pakettihinta:

Finnmaster T9 + 2 x F300XCB SBW: 240 910 €

24032022_garmin_uutiskuva

QUATIX® 5 – Suunniteltu nimenomaan vesille

Uuden sukupolven useaa lajia tukeva älykäs veneilykello sisältää kattavat veneen yhteysominaisuudet.

Kello muodostaa yhteyden yhteensopiviin Garmin-karttaplottereihin ja muihin laitteisiin ja suoratoistaa quatix 5 -kelloon tietoja esimerkiksi nopeudesta, syvyydestä, lämpötilasta ja tuulesta. Kompaktissa ja tyylikkäässä sekä nopeaa hihnan vaihtoa tukevassa kellossa on edistyneet kuntoiluominaisuudet ja rannesykemittari. Quatix 5 -kellolla seuraat suorituksiasi kattavasti sisäisten suoritusprofiilien ja SUP-lautailuun, uinti​ ja kanooteille tarkoitettujen suorituskykymittareiden ansiosta.

 

Pyydä tarjous valitsemastasi veneestä Finnmaster viikon aikana ja osallistu samalla älykellon arvontaan!

YAM 240AIR moottorillinen kumivene

Mainio väline hauskanpitoon vesillä.

Hyppää YAM-veneeseen ja nauti kesästä! Näissä veneissä hauskanpito on helppoa pitkiäkin aikoja kerrallaan, sillä mukavuus on varmistettu monin keinoin. Veneiden lattiat ovat esimerkiksi kaksiseinäisiä ja ilmatäytteisiä – erittäin jäykkiä ja erittäin mukavia jaloille. Kuitenkin Air-mallit ovat kaikkien muiden YAM-mallien tapaa erittäin helppoja täyttää, kuljettaa, käyttää ja varastoida. Huipputehokasta suorituskykyä jopa kaikkein pienimmällä Yamaha-perämoottorilla!

 

Tule käymään Turun tai Vantaan myymälässä ja täytä kumiveneen arvontalomake. Arvonta suoritetaan perjantaina 15.4.2022 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Ota yhteyttä ja kerro mistä veneestä haluat tarjouksen ja miten voimme palvella.

Finnmaster_viikko
Liittyvät artikkelit
  1. Kevät tuo laineille upeat uutuudet! Kevät tuo laineille upeat uutuudet! [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_spe
  2. Finnmaster tai Husky -vene nyt kampanjahintaan! Finnmaster tai Husky -vene nyt kampanjahintaan! [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_spe
  3. Day Cruiser veneet ovat mullistaneet kesän vieton. Day Cruiser veneet ovat mullistaneet kesän vieton. [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_spe
  4. Aloita kesän veneilyt Yamaha Centeristä ja tartu Finnmaster pakettitarjouksiin! Aloita kesän veneilyt Yamaha Centeristä ja tartu Finnmaster pakettitarjouksiin! [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_spe
© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center