Etsimme ammattitaitoista vene- ja moottoripyörämyyjää Vantaan Yamaha Centeriin!

Etsimme ammattitaitoista vene- ja moottoripyörämyyjää Vantaan Yamaha Centeriin!

Töitä tarjolla! Tule mukaan toteuttamaan asiakkaidemme vapaa-ajan unelmia!

Oletko tätä kaikkea ja vielä enemmän:

- sinulla on tavoitteita elämässä

- olet joukkuepelaaja

- ymmärrät asiakaspalvelun tärkeyden

- aikaisempi kokemus myynnistä on välttämätön

Tule toteuttamaan asiakkaiden vapaa-ajan unelmia joukkoomme!

Boat Store Finland Oy tarjoaa kuluttajille näyteikkunan Yamaha-maailmaan, sekä maailmanluokan moottoriveneisiin ja luksusjahteihin.

Toimintaamme kuuluu vapaa-ajan koneiden myynti, huolto sekä varaosa- ja tarvikemyynti ja säilytyspalvelut. Ammattitaitoinen tiimimme auttaa asiakkaitamme saavuttamaan huolettoman ja vauhdikkaan vapaa-ajan.

Tarjoamme vakituisen paikan, itsenäisen työnkuvan ja kunnon pohjapalkan päälle kannustavan palkkausjärjestelmän etuineen. Olet osa asiantuntijatiimiämme, ja kasvavaa liiketoimintaamme. Toimipaikkanasi toimii Yamaha Center Vantaa.

Yamaha Center Vantaa panostaa erityisesti asennus-, huolto-, korjaamo- sekä säilytyspalveluihin kaikkien edustamiensa tuotteiden osalta.

Boat Store Finland edustaa, huoltaa ja myy seuraavia merkkejä: Yamarin, Yamarin Cross, Buster, Finnmaster, Suvi, Yamaha, Beneteau, Riva, Pershing ja Ferretti Yachts.

Lue lisää toiminnastamme ja tuotemerkeistämme täältä Yamaha Center - sivuilta tai www.boatstore.fi ja lähetä hakemus. Paikka täytetään heti kun löydämme sopivan ammattilaisen. Löydät paikan myös TE-toimiston sivuilta.

SAA JAKAA!!!

Yamaha Center Vantaa

Tuupakantie 1

01740 Vantaa

Avoinna arkisin klo 10-18, lauantaisin klo 10-15.

Imag_21_0009_0
Liittyvät artikkelit
  1. Voit toteuttaa haaveesi veneilykesästä ilman suurta alkupääomaa. Voit toteuttaa haaveesi veneilykesästä ilman suurta alkupääomaa. [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_spe
  2. Yamaha ja venevakuuttaja Alandia yhteistyöhön Yamaha ja venevakuuttaja Alandia yhteistyöhön [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_spe
  3. Finnmaster tai Husky -vene nyt kampanjahintaan! Finnmaster tai Husky -vene nyt kampanjahintaan! [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_spe
  4. Uusi Yamarin 80 DC yhdistää pohjoismaisen käytännöllisyyden välimerelliseen veneilykulttuuriin. Tule tutustumaan Turkuun tai Vantaalle! Uusi Yamarin 80 DC yhdistää pohjoismaisen käytännöllisyyden välimerelliseen veneilykulttuuriin. Tule tutustumaan Turkuun tai Vantaalle! [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_spe
© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center