Etsimme supermyyjää!

Etsimme supermyyjää!
Onko moottoripyöräily tai veneily intohimosi?
Olet etsimämme supermyyjä jos tunnistat itsesi ilmoituksestamme!

Oletko tätä kaikkea ja vielä enemmän:

- sinulla on tavoitteita elämässä

- olet joukkuepelaaja 

- muistat että kun rapsuttaa toisen selkää, niin myös omaa selkää rapsutetaan

- ymmärrät asiakaspalvelun tärkeyden

- aikaisempi kokemus myynnistä välttämätön

Boat Store Finland Oy tarjoaa kuluttajille näyteikkunan Yamaha-maailmaan, sekä maailmanluokan moottoriveneisiin ja luksusjahteihin.

Toimintaamme kuuluu vapaa-ajan koneiden myynti, huolto sekä varaosa- ja tarvikemyynti ja säilytyspalvelut. Ammattitaitoinen tiimimme auttaa asiakkaitamme saavuttamaan huolettoman ja vauhdikkaan vapaa-ajan.

Tarjoamme vakituisen paikan, itsenäisen työnkuvan ja kunnon pohjapalkan päälle kannustavan palkkausjärjestelmän etuineen. Olet osa asiantuntijatiimiämme, ja kasvavaa liiketoimintaamme. Toimipaikkanasi toimii Yamaha Center Turku.

Yamaha Center Turku panostaa erityisesti asennus-, huolto-, korjaamo- sekä säilytyspalveluihin kaikkien edustamiensa tuotteiden osalta.

Boat Store Finland edustaa, huoltaa ja myy seuraavia merkkejä: Yamarin, Yamarin Cross, Buster, Finnmaster, TG, Suvi, Yamaha, Beneteau, Riva, Pershing, Ferretti Yachts. 

Lue lisää toiminnastamme ja tuotemerkeistämme täältä Yamaha Center - sivuilta tai www.boatstore.fi ja lähetä hakemus.

 SAA JAKAA!!! 

YC-Turku-ty_paikkailmoitus
Liittyvät artikkelit
  1. Etsimme ammattitaitoista vene- ja moottoripyörämyyjää! Etsimme ammattitaitoista vene- ja moottoripyörämyyjää! [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_spe
© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center