Yamaha laajentaa ja päivittää Sports Touring -mallistoa kaudelle 2023

Yamaha laajentaa ja päivittää Sports Touring -mallistoa kaudelle 2023

Päivitykset kruunaa uusi Sport Touring -malliston lippulaiva, TRACER 9 GT+

TRACER ja NIKEN -malleja päivitetään muun muassa uusilla, isoilla TFT-näytöillä ja älypuhelinyhdistettävyydellä. Uusi TRACER 9 GT+ -malli tarjoaa erittäin laajan varustelun, johon sisältyy muun muassa Yamahan ensimmäinen mukautuva vakionopeuden säädin.

 

TRACER 7 ja TRACER 7 GT

Kaudelle 2023 TRACER 7 -malleihin on tehty useita päivityksiä, kuten uusi viiden tuuman värillinen TFT-näyttö, älypuhelinliitettävyys, tehokkaampi jarrutusteho, uudistettu ja säädettävä etujousitus sekä esiasennettu johdotus lisävarusteena saatavaa vaihdeavustinta varten.

 

TRACER 7 on saatavissa Midnight Black-, Icon Performance- ja Redline-värisenä. TRACER 7 GT on saatavana Icon Performance-, Phantom Blue- ja Midnight Black -värisenä ja GT-kuvioinnilla täydennettynä.

 

Tracer9GT_

Uusi TRACER 9 GT+

Uusi Sport Touring -malliston lippulaiva, TRACER 9 GT+ tarjoaa GT-mallin jo valmiiksi laajan varustelun päälle lisää huipputeknologiaa, kuten tutkaa hyödyntävän mukautuvan vakionopeudensäätimen, tutkaan linkitetyn UBS-jarrujärjestelmän, elektronisen jousituksen, monipuoliset ajotilat ja älypuhelinliitettävyys.

 

Mukautuvan ACC-vakionopeussäätimen tutka mittaa jatkuvasti etäisyyttä TRACER 9 GT+:n edellä ajavaan ajoneuvoon ja säätelee kuljettajan niin halutessa automaattisesti matkanopeutta, hidastusta ja kiihdytystä tilanteen mukaan. Kuljettaja voi säätää etäisyyttä edellä ajavaan neliportaisen asteikon avulla.

 

Tutka-avusteinen UBS-jarrujärjestelmä sisältää hydrauliyksikön, joka jakaa jarrutusvoiman automaattisesti etu- ja takapyörälle siten, että saavutetaan paras hidastuvuus, vakaus ja hallittavuus.

 

TRACER 9 GT+:n kuljettajat voivat valita uuden seitsemän tuuman TFT-värinäytön kolmesta eri näyttöteemasta. Lisäksi pyörässä on älypuhelinliitettävyys sekä Garminin navigointi MyRide- ja Garmin Motorize -sovellusten kautta.

 

TRACER 9 GT+ on saatavana Icon Performance- ja Power Grey -väreissä. TRACER 9 GT on saatavilla Pure White- ja Midnight Black -väreissä.

 

NikenGT

NIKEN GT

NIKEN-mallit ovat ainutlaatuisia pyöriä kuljettajille, jotka haluavat kokeilla jotain uutta. Niiden kaksi kallistuvaa etupyörää antavat erinomaisen pidon ja varmuuden kaarreajoon. Kaudelle 2023 Niken GT on varustettu entistä tehokkaammalla 890-kuutioisella, kolmisylinterisellä EU5-vaatimukset täyttävällä rivimoottorilla (CP3-moottori) sekä älypuhelinliitettävyydellä ja TFT-mittaristolla. Muita päivityksiä ovat muun muassa uusi APSG-kaasukahva, confort-istuin ja uudistettu pakoputkisto.

Uusi 890-kuutioinen CP3-moottori on asennettu viisi astetta eteenpäin kallistetuksi alustan optimaalisen tasapainon saavuttamiseksi.

NIKEN GT on saatavissa Yamaha Black -värisenä pronssinvärisillä yksityiskohdilla.

Liittyvät artikkelit
  1. Sellainen pyörä, millainen kuski - Me toteutamme Sellainen pyörä, millainen kuski - Me toteutamme [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_spe
  2. Tuo moottoripyöräsi ammattilaisten huollettavaksi! Tuo moottoripyöräsi ammattilaisten huollettavaksi! [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_spe
  3. 2023 päivitykset Yamaha MT-07 ja MT-125 malleihin 2023 päivitykset Yamaha MT-07 ja MT-125 malleihin [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_spe
  4. Ajokausi alkoi, tutustu 2023 pyöriin ja nappaa tarjoukset! [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_spe
© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center