2023 päivitykset Yamaha MT-07 ja MT-125 malleihin

2023 päivitykset Yamaha MT-07 ja MT-125 malleihin

Uutta teknologiaa luvassa MT-07- ja MT-125-malleihin! 

Kaudelle 2023 Yamaha vahvistaa MT-07- ja MT-125-malleja uudella teknologialla ja älypuhelinliitettävyydellä. Valikoimassa pysyy myös 2022 kaltainen MT-07 Pure versio.

Yamahan myydyin malli MT-07 päivittyy kaudelle 2023 uudella värinäytöllä ja älypuhelinliitettävyydellä. 2023 MT-07 sisältää useita päivityksiä, joista merkittävin on uusi 5-tuumaisella TFT-värinäytöllä varustettu mittaristo, johon voidaan valita kaksi eri näyttöteemaa.

Street Themessä on palkkityyppinen kierroslukumittari yläosassa, digitaalinen nopeusmittari ja vaihteenvalintanäyttö. Touring Theme sisältää perinteisen pyöreän analogiselta näyttävän kierroslukumittarin näytön oikeassa reunassa ja digitaalisen nopeusmittarin vasemmassa reunassa.

Lataamalla Yamahan ilmaisen MyRide-sovelluksen älypuhelimeensa kuljettaja voi muodostaa yhteyden MT-07:n Bluetooth®-yhteydellä ja tarkastella saapuvia puhelu-, sähköposti- ja viesti-ilmoituksia uudessa TFT-mittaristossa.

Pyörään on saatavilla vaihdeavustin lisävarusteena, jonka asennus sujuu nopeasti ja kätevästi esiasennetun johdotuksen ansiosta. 

2023 MT-07 ja 35 kW MT-07 ovat jatkossakin saatavilla Cyan Storm-, Icon Blue- ja Tech Black ‑värisinä. Täystehoisena ja 35 kW:n versiona saatava MT-07 Pure jatkaa vuoden 2022 mallin varustelua (kuten mustapohjainen LCD-mittaristo) ja on saatavissa Yamaha Black -värisenä.

MT2023_2

2023 MT-125

MT-125 päivitetään kaudelle 2023 uudella viisituumaisella älypuhelinyhteyden sisältävällä TFT-värinäytöllä. Järjestelmä on samanlainen kuin uudessa MT-07:ssa esitelty malli, mutta saatavissa vain yhdellä Street-näyttöteemalla. Kun Yamahan MyRide-sovellus on ladattu kuljettajan älypuhelimeen ja puhelin yhdistetty MT-125:n, kuljettaja voi tarkastella saapuvia puhelu-, sähköposti- ja viesti-ilmoituksia värinäytöllä. 

MT-125:ssä on jo kattava varustelu, kuten suorituskykyä lisäävä venttiiliajoitusten VVA-ohjausjärjestelmä, Assist & Slipper -kytkin ja USD-etuhaarukka. Kaudelle 2023 MT-125:n varustetasoa on parannettu entisestään uudella TCS-luistonestojärjestelmällä, joka tarjoaa kuljettajalle entistäkin paremman hallinnan ja luottamuksen tunteen. 

MT-125 on jatkossakin saatavana Cyan Storm-, Icon Blue- ja Tech Black ‑väreissä.

Liittyvät artikkelit
  1. Sellainen pyörä, millainen kuski - Me toteutamme Sellainen pyörä, millainen kuski - Me toteutamme [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_spe
  2. Tuo moottoripyöräsi ammattilaisten huollettavaksi! Tuo moottoripyöräsi ammattilaisten huollettavaksi! [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_spe
  3. Yamaha laajentaa ja päivittää Sports Touring -mallistoa kaudelle 2023 Yamaha laajentaa ja päivittää Sports Touring -mallistoa kaudelle 2023 [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_spe
  4. Ajokausi alkoi, tutustu 2023 pyöriin ja nappaa tarjoukset! [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_spe
Search engine powered by ElasticSuite © 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center