Sellainen pyörä, millainen kuski - Me toteutamme

Sellainen pyörä, millainen kuski - Me toteutamme

Valitse menopeli kaasujalkasi mukaan!

Ketterä skootteri kaupunkiajoon vai vääntövoimainen moottoripyörä seikkailuihin tien päällä?

Kauden 2022 pyöräuutuudet ovat täällä. Valitse suosikkisi kauden uutuuksista, ja pyydä tarjous Yamaha Centeristä jo tänään! Yamahan laajasta moottoripyörämallistosta löytyy täydellinen pyörä niin kaduille, matkantekoon kuin maastoon. Yamahan moottoripyörissä yhdistyvät huipputekniikka, suorituskyky, ajo-ominaisuudet sekä tyylikäs muotoilu. Sinä, moottoripyörä ja avoin tie.

 

Saat meiltä Yamaha-moottoripyörän lisävarusteet ja alkuperäiset varaosat sekä valtuutetun huollon ammattilaisilla. Tarjoamme myös rahoituksen ja edullisen Yamaha-merkkivakuutuksen. Yamaha on yhdessä OP Pohjola Vakuutuksen kanssa kehittänyt Yamaha-kuljettajille helpon ja kattavan vakuutusturvan. Samassa paketissa on sekä liikenne- että kaskovakuutus. Erityisetuna on kolarointiturva ilman omavastuuta.

Rahoitustarjous voimassa 15.4 saakka.

Turussa ja Vantaalla sinulla on mahdollisuus myös tehdä hankintaasi huoleton BSF Yksityisleasing -sopimus ja pääset matkaan kiinteällä kuukausimaksulla! Kysy lisää myyjiltä.

MT07_1
MT07_2

MT-07 (2022)

Find your Darkness

Dark Attraction. Vuodelle 2022 MT-07 kokee tuntuvan päivityksen niin muotoilun kuin ajovalojen osalta. Entistä näyttävämmät muodot ja etenkin puhuttelevan näköiset, uudet ilmanottoaukot sekä uusi LED-ajovalo korostavat Y-mallisen etuosan modernia ilmettä. Päivitetty, EU5-hyväksytty moottori tuottaa entistä lineaarisemman kaasuvasteen ja vääntövoiman ja uusi pakoputkisto tunnusomaisen jämäkät pakoäänet.

Uusi leveämpi, vahvistettu ohjaustanko helpottaa kääntymistä ja tekee ajoasennosta entistä jämäkämmän. Entistä suuremmat, 298 mm jarrulevyt tuottavat paremman jarrutehon ja -tuntuman. Mittariston mustataustainen nestekidenäyttö, mustat jarru- ja kytkinkahvat sekä tyylikkäät LED-vilkut korostavat laadukasta varustelua ja viimeistelyä, mikä takaa luokkansa parhaan hinta-laatusuhteen.

Ominaisuudet

 • Uuden sukupolven muotoilua
 • LED-valot
 • EU5-hyväksytty, kaksisylinterinen, 690-kuutioinen crossplane-moottori.
 • Edessä isommat levyjarrut - tehokkaampi hidastuvuus ja jarrutuntuma.
 • Mukavan ryhdikäs ajoasento
 • Mustataustainen LCD-mittaristo
 • LED-vilkut
 • Uusimman sukupolven Michelin-renkaat
 • Värit, grafiikat ja viimeistely

 

MT-07 erikoisvarusteltuna nyt kampanjahintaan 10 690 € tai 149 €/kk, käsiraha 0 €! 

Rajoitettu erä!

sahkoskootteri

Uusi Yamaha NEO’s -sähköskootteri

Liiku fiksummin.

Uudessa ympäristöystävällisessä NEO’s-sähköskootterissa yhdistyvät nollapäästöt, tyylikäs muotoilu, ajamisen helppous sekä Yamahan tunnettu laatu ja luotettavuus.

 

Sähköskootteri on hauska ja näppärä kulkuväline ruuhkaisen joukkoliikenteen tai autoilun tilalle, eikä pysäköinti aiheuta päänvaivaa. Mukavaa ja ketterää uuden sukupolven Yamaha-skootteria on helppo ajaa. Se saa virtansa litiumioniakusta, ja napaan asennettu sähkömoottori takaa voimakkaan, mutta helposti hallittavan kiihtyvyyden – ilman päästöjä ja erittäin hiljaisesti!

 

Sen lisäksi, että Yamaha on yksi merkittävimmistä skootterivalmistajista, yhtiö on myös suunnitellut ja valmistanut sähköajoneuvoja jo monen vuoden ajan. Yhdelläkään toisella valmistajalla ei ole vastaavaa kokemusta.

 

Ominaisuudet

 • Tasaista, hiljaista ja tehokasta sähkövoimaa
 • Suoravetoinen napaan asennettu sähkömoottori
 • Nopea ja hallittava kiihtyvyys
 • Kaikille sopiva ajoasento kokemuksesta riippumatta
 • Irrotettava Yamahan litiumioniakku
 • Valittavat ajotilat
 • Erittäin hiljainen käynti
 • Yksinkertainen, kompakti ja moderni muotoilu
 • Yhteydet Yamahan MyRide-sovelluksen kautta
 • Avokypärän säilytystila istuimen alla
 • Tyylikkäät ja helppolukuiset LCD-mittarit
 • Avaimeton Smart Key -järjestelmä
 • LED-valot

Yamaha NEO’s-sähköskootterit ovat valmiita avaamaan kaupunkiliikenteen uuden aikakauden!

Väreinä keskiyön musta tai maidonvalkoinen - valinta on sinun.     

Yamaha NEO’s on saatavilla elokuusta 2022 lähtien.

Hinta alkaen 3 290 € + toimituskulut 150 €.

Varaa omasi! 

Neo_2

Ota yhteyttä ja kerro mistä moottoripyörästä haluat tarjouksen ja rahoituslaskelman niin myyjämme ottaa yhteyttä sinuun.

Liittyvät artikkelit
 1. Tuo moottoripyöräsi ammattilaisten huollettavaksi! Tuo moottoripyöräsi ammattilaisten huollettavaksi! [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_spe
 2. 2023 päivitykset Yamaha MT-07 ja MT-125 malleihin 2023 päivitykset Yamaha MT-07 ja MT-125 malleihin [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_spe
 3. Yamaha laajentaa ja päivittää Sports Touring -mallistoa kaudelle 2023 Yamaha laajentaa ja päivittää Sports Touring -mallistoa kaudelle 2023 [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_spe
 4. Teemme tilaa ensi vuoden uutuuksille, kaikki myymälöissä olevat pyörät alennettuun hintaan! Teemme tilaa ensi vuoden uutuuksille, kaikki myymälöissä olevat pyörät alennettuun hintaan! [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_spe
© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center