Buster veneet nyt kattavasti esillä Turussa!

Buster veneet nyt kattavasti esillä Turussa!

Buster alumiiniveneet on suunniteltu kestävään käyttöön ja huolettomaan veneilyyn.

Yamaha Center Turussa on nyt helppo tutustua laajasti Buster -mallistoon ja asiantuntijamme opastavat sinua oikean veneen valinnassa.

Tee kaupat heti ja ole ensimmäisten joukossa aloittamassa veneily ensi keväänä tai jatka kautta vielä pitkälle syksyyn. 


Turun myymälässä esillä:

Saat myös rahoitus - ja vaihtotarjouksen nopeasti ja halutessasi säilytämme Busterisi kevääseen asti. 

Lue lisää myös BSF yksityisleasingistä – vapautta kiinteällä kuukausimaksulla!

kuva1-1

BUSTER UUDISTAA SUURTEN AVOVENEIDEN KLASSIKOT

Vuoden 2022 uutuuksista on julkistettu Magnum ja SuperMagnum jotka saapuvat Turun ja Vantaan myymälöihin marras-joulukuussa.

Buster Magnum siirtyy uudistuksessa viidenteen mallisukupolveen. Ensimmäinen Magnum esiteltiin vuonna 1990 ja siitä on tullut Pohjoismaiden suosituin suuri avovene.

Uusi Buster Magnum on 7,2 metriä pitkä kahdeksan hengen avovene, jonka suurin moottorivaihtoehto on Yamaha F225 V6.

Buster Magnumin huippunopeus Yamaha F225 V6 -moottorilla on noin 45 solmua ja polttoainetankin koko on 300 litraa. Tämä merkitsee matkanopeudella yli 450 kilometrin toimintamatkaa. 

Uusien pulpettien suunnittelussa on painotettu erityisesti ergonomiaa ja hyvää näkyvyyttä ja kaikki hallintalaitteet ovat mukavasti kuljettajan käden ulottuvilla.

Ohjaamon keskipiste on molemmissa malleissa mahtavan kokoinen toisen sukupolven 16" Buster Q -älynäyttö, joka yhdistää samaan infotainment-järjestelmään elektroniset Navionics-kartat, radion, säätiedot ja moottorin mittarit. 

Kolmannen mallisukupolven, yli seitsenmetrinen SuperMagnum tarjoaa vakuuttavaa ja turvallista suuren veneen tuntua.

SuperMagnumin suunnittelussa on painotettu erityisesti kuljettajan alueen ergonomiaa, näkyvyyttä ja matkustusmukavuutta. Pulpetit on uudistettu kokonaan ja uusi pystympi tuulilasi parantaa näkyvyyttä ja suojaa matkustamon takaosaa. 

Uusissa pulpeteissa on huomioitu nykypäivän käyttäjien tarpeet: turvalliset säilyspaikat pienille tavaroille ja omien laitteiden helppo lataaminen.

Uuden Buster SuperMagnumin runko on optimoitu tammikuussa esitellylle, digitaalisilla hallintalaitteilla varustetulle Yamaha F300 V6 -uutuusmoottorille.

Keulaosan muokattavuus lisää veneen käyttömahdollisuuksia. Molemmille puolille keulaa voi asentaa vapalaatikot, jolloin veneen etuosa toimii viihtyisänä oleskelutilana ja sitä voi hyödyntää myös kalastuksessa. U-mallinen tilava takapenkki on vakiona.

kuva2-2
kuva3-1
Liittyvät artikkelit
  1. Koeajopäivät Raisionlahden venesatamassa to 27.- la 29.10.2022 Koeajopäivät Raisionlahden venesatamassa to 27.- la 29.10.2022 [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_spe
  2. Kevät tuo laineille upeat uutuudet! Kevät tuo laineille upeat uutuudet! [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_spe
Search engine powered by ElasticSuite © 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center