Yamahan XMAX-skootterimallisto päivittyy kaudelle 2023

Yamahan XMAX-skootterimallisto päivittyy kaudelle 2023

XMAX 300 ja uusi XMAX 3000 Tech MAX lähtevät uudistuneina kaupunkiliikenteeseen

Yamahan XMAX-sporttiskoottereiden ilme uudistuu X:n muotoisella LED-ajovalolla, skoottereiden ergonomiaa on päivitetty ja niihin on lisätty älypuhelinliitettävyys. Lisäksi Tech MAX -mallit ovat saatavilla täysvärisellä TFT-näytöllä ja Garmin-navigoinnilla älypuhelimen kautta.

 

XMAX 300 ja uusi XMAX 300 Tech MAX

XMAX 300 ja uusi XMAX 3000 Tech MAX kulkevat ketterästi kaupunkiliikenteessä tarjoten samalla sporttisen ajokokemuksen ja luokkansa johtavan mukavuuden. XMAX 300 Tech MAX -kuljettajat voivat nauttia älypuhelinyhteydestä ja Garmin-navigoinnista uudella moniteemaisella 4,2 tuuman TFT-värinäytöllä. Ajomukavuutta, jarrutustuntumaa ja yleistä viimeistelyä on myös päivitetty.

 

Kauden 2023 XMAX 300 -vakiomallissa on älypuhelinyhteydellä varustettu uusi 4,3 tuuman LCD-näyttö ja Tech MAX -malleja vastaava sama uusi muotoilu.

 

XMAX 300 on saatavilla Icon Blue ja Sonic Grey -väreissä. XMAX 300 Tech MAX -malli on saatavilla Dark Petrol ja Tech Black -värityksellä.

 

XMAX 125

Uusi XMAX 125 on suunniteltu erityisesti kaupunkien työmatkalaisille ja nuorille kuljettajille, jotka etsivät liikkumisen vapautta helposti, ketterästi ja tyylikkäästi. Kauden 2023 XMAX 125 alustaa on päivitetyn ja sen uusi, sporttinen muotoilu on tuttu isommasta 2023 XMAX 300 -mallissa. Tässä sporttiskootterissa on älypuhelinliitettävyydellä varustettu uusi 4,3 tuuman LCD-näyttö ja vaikuttava varustelu houkuttelevaan hintaan.

 

XMAX 125 on saatavilla Icon Blue ja Sonic Grey -väreissä. 

XMAX_TECHMAX
Liittyvät artikkelit
  1. Sellainen pyörä, millainen kuski - Me toteutamme Sellainen pyörä, millainen kuski - Me toteutamme [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_spe
© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center