Valitse vuoden 2023 Yamarin Cross V MAX nyt vakiomallin hinnalla! Etusi jopa 1800€

Valitse vuoden 2023 Yamarin Cross V MAX nyt vakiomallin hinnalla! Etusi jopa 1800€

Cross-alumiiniveneen ostaja saa nyt lisää tehoa samaan hintaan. Saat toukokuun 2024 ajan Cross 57 XL VMAX tai Cross 62 VMAX -version vakiomallin hinnalla. Suorituskykyiset ja hyvätapaiset 2023 -vuoden Cross V MAX -veneet pidentävät veneilykauden maksimiin nyt kampanjahinnoin.

Yamaha V MAX SHO (Super High Output) moottorit ovat perämoottoreiden terävintä kärkeä edistyksellisellä teknologiallaan. Niiden suorituskyky perustuu keveyden kautta saavutettuun maksimaaliseen vääntöön ja omaa luokkaansa olevaan kiihtyvyyteen ja nopeuteen. Moottoreissa on elektroninen EFI-polttoaineenruiskutus, joka takaa vaivattoman käynnistyksen, taloudellisuuden ja vähäiset päästöt.

Crossin V MAX -malleja ovat urheilulliset Cross 57 VMAX ja Cross 62 VMAX.

Kumpi näistä tekee veneilykaudestasi pitkän ja vauhdikkaan?

N_ytt_kuva_2024-5-2_kello_13.58.27

2023 Yamarin Cross 57 V MAX

KAMPANJAHINTA 46 200€  (OVH 47 900,00€)

Vauhdikas alumiinirunkoinen 57 Bow Rider on saanut piristysruiskeen suorituskykyisestä Yamaha V MAX SHO -moottorista. 

V MAX merkitsee urheilullisuuden lisäksi myös kattavampaa vakiovarustusta. Tehokkaan Yamaha V MAX SHO -moottorin lisäksi varustukseen kuuluvat ajettavuutta ja mukavuutta parantavat monikäyttöinen vesihiihto- ja lisävarustekaari, vahvistimen ja kaiuttimet sisältävä Entertainment-paketti sekä lattian Softdeck-pinnoitteet. 

Polyeteenivaahdosta (PE) valmistettu Softdeck on pehmeän ja mukavan tuntuinen paljaankin jalan alla. Softdeck on lisäksi erittäin kestävä, luistamaton ja likaa hylkivä. Cross-veneiden Softdeck-turkkimateriaalin väri on ajattoman tyylikäs ja käytännöllinen harmaa.

Uutena lisävarusteena on saatavana Q Guard -toiminto, joka mahdollistaa veneen sijainnin seuraamisen sekä akun varaustilan, pilssin ja moottorin valvonnan etänä.  

Ulkoa katsottuna Cross V MAX -veneen erottaa vakiomalleista myös V MAX-erikoisteippausten ansiosta. Knaapit, kaiteet ja tuulilasin kehykset ovat puolestaan tyylikkään mattamustia. 

Cross 57 Bow Rider on kuudelle hengelle mitoitettu, matalan käyttökynnyksen monitoimivene, joka kääntää V MAX-varustuksella taatusti katseita niin vesillä kuin laiturissakin.


Cross_62

2023 Yamarin Cross 62 V MAX 

KAMPANJAHINTA 58 100€ (OVH 59 900,00€)

Merikelpoinen ja vauhdikas 62 Bow Rider nousee uudelle tasolle yhdessä tehokkaan ja hyvin kiihtyvän Yamaha V MAX SHO -moottorin kanssa. Moottorissa ja veneessä toistuva tyylikäs V MAX -grafiikka sekä mustat kaiteet, knaapit ja tuulilasin karmi viimeistelevät huomiota herättävän kokonaisuuden. Cross 62 V MAX on näyttävän näköinen yhdistelmä asennetta ja ajonautintoa.

Tehokkaan Yamaha VMAX SHO -moottorin lisäksi Cross 62 V MAX -version vakiovarusteisiin sisältyy softdeck-kansimateriaalin, vahvistimen ja kaiuttimet sisältävän Entertainment-paketin ja mustan vesihiihtokaaren lisäksi uusi, 12:n tuuman Cross Q -älynäyttö, jonka avulla navigointi ja viihdetoiminnot yhdistyvät kätevästi samalle näytölle. Uutena lisävarusteena on saatavana Q Guard -toiminto, joka mahdollistaa veneen sijainnin seuraamisen sekä akun varaustilan, pilssin ja moottorin valvonnan etänä.  

Polyeteenivaahdosta (PE) valmistettu Softdeck-kansi on pehmeän ja mukavan tuntuinen paljaankin jalan alla. Softdeck on lisäksi erittäin kestävä, luistamaton ja likaa hylkivä. Cross-veneiden Softdeck-turkkimateriaalin väri on ajattoman tyylikäs ja käytännöllinen harmaa.

Kampanja on voimassa 1.5. – 31.5.2024.

Yamaha Center Turku

Kuninkojankaari 9

20320 Turku

myynti.turku@boatstore.fi

Avoinna arkisin klo 10-18, lauantaisin klo 10-15.

Varaosamyynti palvelee myymälän aukioloaikoina.

Yamaha Center Vantaa

Tuupakantie 1

01740 Vantaa

myynti.vantaa@boatstore.fi

Avoinna arkisin klo 10-18, lauantaisin klo 10-15.

Varaosamyynti palvelee arkisin klo 10-18.

Liittyvät artikkelit
  1. Koeajopäivät Raisionlahden venesatamassa to 27.- la 29.10.2022 Koeajopäivät Raisionlahden venesatamassa to 27.- la 29.10.2022 [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_spe
  2. Kevät tuo laineille upeat uutuudet! Kevät tuo laineille upeat uutuudet! [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_spe
Search engine powered by ElasticSuite © 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center