Etsimme huipputiimiimme ammattitaitoista moottoripyörämekaanikkoa. Lähetä hakemus 5.7. mennessä!

Etsimme huipputiimiimme ammattitaitoista moottoripyörämekaanikkoa. Lähetä hakemus 5.7. mennessä!

Töitä tarjolla! Tule mukaan huoltotiimiimme varmistamaan asiakkaillemme huoleton vapaa-aika. Tarjoamme vakituisen paikan, itsenäisen työnkuvan ja kunnon pohjapalkan.

Oletko tätä kaikkea ja vielä enemmän:

- olet joukkuepelaaja

- ymmärrät asiakaspalvelun tärkeyden

- koulutus / aikaisempi kokemus moottoipyörien huollosta ja korjauksesta on välttämätön

Tarjoamme vakituisen paikan, itsenäisen työnkuvan ja kunnon pohjapalkan päälle kannustavan palkkausjärjestelmän etuineen. Olet osa asiantuntijatiimiämme, ja kasvavaa liiketoimintaamme. Toimipaikkanasi toimii Yamaha Center Vantaa.

Yamaha Center Vantaa panostaa erityisesti asennus-, huolto-, korjaamo- sekä säilytyspalveluihin kaikkien edustamiensa tuotteiden osalta.

Toimintaamme kuuluu vapaa-ajan koneiden myynti, huolto sekä varaosa- ja tarvikemyynti ja säilytyspalvelut. Ammattitaitoinen tiimimme auttaa asiakkaitamme saavuttamaan huolettoman ja vauhdikkaan vapaa-ajan.

Boat Store Finland Oy tarjoaa kuluttajille näyteikkunan Yamaha-maailmaan, sekä maailmanluokan moottoriveneisiin ja luksusjahteihin.

Boat Store Finland edustaa, huoltaa ja myy seuraavia merkkejä: Yamarin, Yamarin Cross, Buster, Finnmaster, Suvi, Yamaha, Beneteau, Riva, Pershing ja Ferretti Yachts.

Lue lisää toiminnastamme ja tuotemerkeistämme täältä Yamaha Center - sivuilta tai www.boatstore.fi ja lähetä hakemus osoitteeseen rekry@boatstore.fi

Paikka täytetään heti kun löydämme sopivan ammattilaisen, hakemukset viimeistään 5.7. 

Lisätietoja: jari.bjorkqvist@boatstore.fi

Vantaa_mp_huolto
Liittyvät artikkelit
  1. Etsimme supermyyjää! Etsimme supermyyjää! [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_spe
  2. Etsimme ammattitaitoista vene- ja moottoripyörämyyjää! Etsimme ammattitaitoista vene- ja moottoripyörämyyjää! [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_spe
Search engine powered by ElasticSuite © 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center