Sellainen vene, millainen kippari - Me toteutamme

Sellainen vene, millainen kippari - Me toteutamme

Tervetuloa yhdistämään kesän harrastukset oikeanlaiseen veneeseen!

Veneen omistaminen antaa lämpimille kesäpäiville täysin uuden merkityksen. Hyvä kippari tarvitsee luonnollisesti myös hyvän veneen! Autamme sinua toteuttamaan ensi kesän unelmasi, olkoon se sitten aikaisten aamujen kalareissu, retkeily saaristossa perheen kanssa tai monikäyttöinen yhteysvene mökkikaveriksi.

Kauden 2022 kampanjatarjoukset ovat täällä. Kerro meille millaisena veneilijänä näet itsesi, niin löydämme juuri sinun tarpeitasi vastaavan venemallin.

Lisäksi tarjoamme kaikille venepaketin ostajille vuodeksi Alandia venevakuutuksen tai vaihtoehtoisesti ensihuollon kaupan päälle veloituksetta.

Arvo vähintään 350€!

Toimi nopeasti, tarjous voimassa vain 27.2.asti!


Valtava valikoima veneitä

Turun suurmyymälässä on esillä yli 35 venettä, kaikki Suomessa suunniteltuja ja Suomen eniten myytyjä - niinpä meiltä ostetuissa veneissä säilyy myös jälleenmyyntiarvo kun tulee aika vaihtaa venettä.

BUSTER Suunniteltu kovaan käyttöön ja huolettomaan veneilyyn

YAMARIN - Yhdistää tyylin ja veneenrakennustaidon  

YAMARIN CROSS - Suorituskykyä ja ajonautintoa, aina valmiina seikkailuun

FINNMASTER - Vahvat perinteet modernin muotoilun takana

HUSKY - Kokenut, terhakka ja aina valmis suorittamaan turvallisesti

SUVI - Suomen suosituimmat pienveneet

Kaikki venepakettimme myydään Yamaha -moottoreilla varustettuina.

Tervetuloa tutustumaan paikan päälle!


Tarjoamme rahoituksen unelmaasi

Turvallinen ja joustava osamaksurahoitus helpottaa isojen hankintojen kohdalla.

Alkuvuoden etuna tarjoamme turvallisen ja joustavan osamaksurahoituksen venehankinnallesi alk. 0,99 % kiinteällä korolla + kulut.*

Rahoitustarjous koskee kaikkia uusia venepaketteja.

Max. rahoitettava summa 100 000€ (yli menevät sopimuksen mukaan).

LähiTapiolan rahoituskampanja voimassa 27.2.2022 asti.

uutiskuva1

Heti kauden alkuun varastostamme Yamarin 60 ja 63 DC:t

Yamarin 60 DC ja 63 DC, nämä olivat vuonna Suomen suosituimmat Daycruiserit, eikä suotta!

Molemmat Yamarin DC:t ovat hurmaava yhdistelmä ajomukavuutta ja huoletonta ajanviettoa perheen ja ystävien kesken. Terhakkuus ja ensiluokkainen käsiteltävyys sekä poikkeuksellisen toimiva avotila tekevät niistä niin suosittuja.

Yamarin-veneiden tärkein ominaisuus on kuitenkin huippuluokan ajettavuus, joka saa vuodesta toiseen kiitosta niin kotimaisissa kuin kansainvälisissäkin venetesteissä.

Yamarin 60 DC -Askel kohti täydellistä kesäpäivää

60 DC on pienen perheen täydellinen retkivene, joka sopii niin aloittelevalle kuin kokeneemmallekin miehistölle. Yamarin 60 DC:n terhakkuus ja ensiluokkainen käsiteltävyys, käytännöllinen avotila sekä  näppärä kajuutta johdattelevat sinut Day Cruiser -veneiden innostavaan maailmaan.

Yamarin 60 DC + Yamaha F115XB 
Nyt kampanjahintaan 41 500 € 
(44 000 €)

Yamarin 63 DC -Kaikki daycruiserin edut

Yamarin 63 DC on oivallinen valinta koko perheen yhteisiin kesäpäiviin. Se on yhdistelmä ajomukavuutta ja huoletonta ajanviettoa perheen ja ystävien kesken. Uuden rungon ansiosta veneen ajo-ominaisuudet ovat entistä paremmat ja sisätilat on saatu väljemmiksi, unohtamatta ulkonäköä. 

Yamarin 63 DC + Yamaha F150XB    
Nyt kampanjahintaan 50 990 € (52 900 €)

Saat myös kampanjahintaisiin Yamarineihin 27.2.asti Alandia venevakuutuksen tai vaihtoehtoisesti ensihuollon kaupan päälle veloituksetta. Arvo vähintään 350€!

uutiskuva4

*Alta löydät rahoituksen esimerkkilaskelmat:

Rahoitusosuus max 20 000€ 
Korko: 0,99%
Luoton perustaminen: 99€
Käsittelykulu: 9€
 
Rahoitusosuus 20 001-50 000€
Korko: 1,49%
Luoton perustaminen: 199€
Käsittelykulu: 9€
 
Rahoitusosuus 50 001-100 000€
Korko: 1,69%
Luoton perustaminen: 249€
Käsittelykulu: 9€

Rahoitustarjous koskee sekä uusia että käytettyjä veneitä.
Max. rahoitettava summa 100 000€ (yli menevät sopimuksen mukaan).
LähiTapiolan rahoituskampanja voimassa 27.2.202 asti.
Liittyvät artikkelit
  1. Sellainen vene, millainen kippari - Me toteutamme Sellainen vene, millainen kippari - Me toteutamme [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_spe
  2. Sellainen vene, millainen kippari - Me rahoitamme Sellainen vene, millainen kippari - Me rahoitamme [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_spe
  3. Vesijettien syyshulinat! Vesijettien syyshulinat! [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_spe
  4. Varaston siivous! Erä veneitä jopa 0% rahoituskorolla! Varaston siivous! Erä veneitä jopa 0% rahoituskorolla! [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_spe
Search engine powered by ElasticSuite © 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center