Säännöllinen huolto säilyttää laitteesi arvon!

Säännöllinen huolto säilyttää laitteesi arvon!

Valtuutettu Yamaha-huolto - asiantunteva työ ja laadukkaimmat varaosat

Valtuutetun Yamaha-huoltomme henkilökunnalla on erinomainen asiantuntemus ja monivuotinen kokemus Yamaha-tuotteista. Huoltomme käyttää aina alkuperäisiä Yamaha-varaosia ja Yamalube® -tuotteita, jotka on suunniteltu varta vasten Yamaha-tuotteisiin. Yamaha-varaosien ja Yamalube-tuotteiden kehittelyssä ovat mukana samat suunnittelijat, jotka ovat luoneet Yamahan maineikkaat moottoripyörät, moottorikelkat, ATV-ajoneuvot, perämoottorit ja pienkoneet. 

24032023_vene

VENEET

-Moottori korjaukset
Teemme kaikkia perämoottorikorjauksia, peräkorjauksesta kansivikoihin.
-Vakuutuskorjaukset
Kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymänä korjaamona teemme veneiden kivelleajokorjauksia, telakointivaurioita, ilkivaltakorjauksia jne.
Teemme korjauslaskelmat ja korjaukset nopealla aikataululla laadukkasti.
-Lisävarustelu 
Asentajillamme on vuosien kokemus veneiden varustelusta: kaikki vene-elektroniikka asennukset, keulapotkuriasennukset, kalastusvarustelu, keulamoottorit ym. ovat jokapäiväistä työtämme.
Lisävarusteiden toimittajiamme ovat mm. Maritim, Duell, Marinea, Adita, Valostore, OPM, Garmin, Comstedt, VA-varuste.
-Viritystyöt
Kauttamme perämoottorin moottorinohjainlaitteen muutostyöt.
-Pesut ja kiillotukset
Ammattitaitoinen henkilökuntamme tekee veneen pesuja, kiilotuksia ja vahauksia.
-Pohjan maalaukset
Maalaamme veneiden pohjat kilpailukykyiseen hintaan.
Voit tuoda itse veneesi tai noudamme veneen sovittaessa. Veneen voi myös ajaa Raisionlahteen laituriimme, josta noudamme veneen huoltoon ja palautamme samaan paikkaan.
24032023_mp_huolto

MOOTTORIPYÖRÄT, MOPOT, MOOTTORIKELKAT, MÖNKIJÄT, VESIJETIT YM.

-Moottori korjaukset 
Moottorivauriot (vaihteisto-ongelmat, sylinterivauriot, venttilivauriot ym.) korjaamme vuosien kokemuksella kustannustehokkaasti.
-Vianhaku 
Nopea  ja tehokas vianhaku, laajoilla diagnostiikkatyökaluilla. Kokeneet ammattilaisemme löytävät ratkaisun mahdolliseen ongelmaan.
-Lisävarustelu
Asennamme moottoripyöriin lisävarusteena mm. madallussarjoja, tuulilaseja, navigaattoreita, laukkuja, kilpitelineitä, pakoputkia, lisävaloja (olemme mm. Valostore, Duell, Blackseven, Shoei, jälleenmyyjiä).
Vesijetteihin saatavissa laaja valikoima lisävarusteita ja viritysosia.
Mönkijöihin saatavilla paljon lisävarusteita, Yamahan lisäksi mm. Atlok ja Duell.
-Sähkötyöt
Teemme kaikki ajoneuvojen sähköasennukset.
-Renkaan vaihto
Renkaanvaihdot odottaessa, varastossamme yleisimmät renkaat valmiina.
-Viritystyöt
Moottorikelkkojen, perämoottoreiden ja vesijettien moottorinohjainten muutostyöt.
-Iskunvaimenninhuolto
Huollamme ja korjaamme iskunvaimentimet.
-Vakuutusyhtiö- / kolarikorjaukset
Kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä korjaamo, teemme vahinkoarviot ja korjaukset kaikkiin edustamiimme merkkeihin. 

Jos asiasi koskee muita huoltotöitä, ota yhteyttä suoraan huoltoomme.

24032023_yamahalube

YAMALUBE® MOOTTORIÖLJYT

Hyvä suorituskyky on suunnittelun lähtökohta

Yamaha on aina tuotannossaan noudattanut omia, korkeita laatuvaatimuksiaan. Tämän myötä Yamaha-ajoneuvot ovat tulleet tunnetuksi luotettavina ja toimintavarmoina. Jo vuosia sitten Yamahan moottorisuunnittelijat totesivat, että markkinoilla olevat moottoriöljyt eivät täyttäneet heidän moottorien toimivuudelle ja kulutuskestävyydelle asettamiaan vaatimuksia.

Siksi he kehittivät ensimmäisen Yamalube® moottoriöljyn. Sitä seurasi toinen ja nykyisin Yamalube® moottoriöljyvalikoima kattaa kaikki erityyppiset Yamaha-moottorit pienimmästä kaksitahtisesta suurimpaan nelitahtiseen. Jokaisen Yamalube® moottoriöljyn perusöljy ja lisäaineistus on sovitettu nimenomaisen moottorin vaatimusten mukaiseksi. Tämä varmistaa aina parhaan mahdollisen suorituskyvyn ja toimintavarmuuden.

Yamaha osallistuu aktiivisesti muun muassa MotoGP-, World Superbike-, World Supersport- ja Motocrossin MM-kilpailuihin. Kaikissa Yamaha-tehdaskilpapyörissä käytetään Yamalube® öljyjä. Kovissa olosuhteissa saatujen kokemusten myötä kehitetään jatkuvasti myös kuluttajille tarkoitettuja Yamalube® moottoriöljyjä.

Parasta Yamaha-moottorille - Yamalube®     
Yamalube® öljyt on kehitetty yhteistyössä Yamahan moottorisuunnittelijoiden kanssa. Siksi niiden ominaisuudet varmistavat Yamaha-moottorien parhaan mahdollisen suorituskyvyn ja kestävyyden.

Suunniteltu myös erityistarpeisiin 
Yamalube® öljyt on suunniteltu toimimaan myös ääriolosuhteissa, kuten 200 hevosvoimainen, 1679 cc, nelisylinterinen VMAX V-moottori. Yamalube® moottoriöljyt toimivat myös katalysaattorin kanssa ja osa on tarkoitettu moottoripyörissä yleisille "märkäkytkimille".

Sujuvatoiminen vaihteisto ja tehokas suoja kulumiselta
Yamalube® öljyjen erikoisliukas, korkeita paineita sietävä voitelukalvo tekee vaihdelaatikon toiminnasta keveää ja sujuvaa sekä suojaa tehokkaasti moottorin osia.

Tiivistys
Yamalube® öljyn suuri pintajännite muodostaa tehokkaan voitelu- ja tiivistekalvon muun muassa sylinteriseinämän ja männänrenkaiden väliin. Tämä estää palotilassa olevien palokaasujen ohivirtauksen, joten moottorin suorituskyvyn kannalta olennaiset puristukset pysyvät asetetuissa arvoissa.

Korroosionesto ja vaahtoutumattomuus
Hyvä korroosionesto ja vaahtoutumattomuus varmistavat moottorin osien tehokkaan voitelun ja suojauksen suurillakin käyntikierroksilla.

Korkeat työlämpötilat
Moottorin voiteluöljyn lämpötila saattaa ylittää jopa 160 °C. Tämä asettaa kovat vaatimukset öljyn lämmönkestolle. 

JASO MA hyväksyttyjä (määrätyt tuotteet)
JASO (Japanese Automotive Standards Organisation) MA luokitellut öljyt estävät kytkimen luistamisen, ovat tuhkautumattomia ja täyttävät vaativat korroosion- ja kulumisenestovaatimukset.

Voitelukyky 
Yamalube® öljyjen korkealuokkaiset perusöljyt ja lisäaineistus on valittu siten, että moottorin sisäinen kitka on mahdollisimman vähäinen ja voitelu tehokasta. Tämä vähentää liikkuvien osien kuten mäntien kulumista sekä estää muun muassa männänrenkaiden takertelun.

Hyvä erottelukyky
Öljyyn sekoittuvat kiinteät palamisjätteet - karsta- ja kuona-aineet - vähentävät öljyn juoksevuutta (viskositeettia) ja voitelukykyä. Yamalube® öljyt liuottavat ja neutraloivat tehokkaasti palamisjätteitä, joten öljy säilyttää viskositeettinsa ja voitelukykynsä.

Varaosakyselyt voi lähettää meille myös varaosakyselylomakkeen kautta.

Huolto avoinna:

Arkisin 8-16

Ota yhteyttä:

huolto.turku@boatstore.fi

p. 040 480 6802

Huom. huollon puhelut myymälän aukioloaikoina

MA-PE klo 10.00-18-00

LA 10.00-15.00

Varaosakyselyt voi lähettää meille myös varaosakyselylomakkeen kautta.

Huolto avoinna

Arkisin 9-17

Ota yhteyttä

huolto.vantaa@boatstore.fi

P. 050 4322 638

Huom. huollon puhelut myymälän aukioloaikoina

MA-PE klo 10.00-18-00

LA 10.00-15.00

© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center