YFM110R

3 990,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 80 €/kk
Hae rahoitusta
Nuorille harrastajille tarkoitettu YFM110R antaa paljon tehoa ja jännittävän ajokokemuksen, mutta tuo myös vanhemmille mielenrauhaa rajoitusominaisuuksillaan ja vähäisen huoltotarpeen rakenteellaan. Se antaa yli 10-vuotiaille tuntumaa ison ATV:n ajamisesta. #DRIVENBYVICTORY
SKU
2024-YFM110R-24-DPBSE
action-image

Uuden kilpakuljettajien sukupolven innoittaja.

Ulkomitoiltaan lapsille mitoitettu YFM110R on varustelultaan kuin aikuisten ATV: etupyörien ja -akselin kolmiotukivarsilla toimiva erillisjousitus, takalevyjarru, CVT-vaihteisto ja sähkökäynnistys. #DRIVENBYVICTORY

YFM110R-mallin 112-kuutioisen ruiskumoottorin vaikuttava teho ja reagointikyky on vertaansa vailla. Helppokäyttöisen TCI-nopeudenrajoittimen avulla ajonopeutta voi lisätä kuljettajan kokemuksen kasvaessa. Ohjaustangossa oleva seisontajarru pitää YFM110R:n paikallaan täsmälleen siinä, mihin se pysäköidään.

Yamaha YFM110R on suunniteltu helppokäyttöiseksi, hauskaksi ajaa ja helpoksi huoltaa, joten se helppo valinta vastuulliselle aikuiselle. YFM700R-kilpa-ajoneuvon inspiroiman ulkoasun ansiosta tämä aikuisten ATV:n miniversio on varmasti myös lasten mieleen!

YFM90R oli sekä lasten että aikuisten mieleen, joten tämä uudistettu malli kerää myös varmasti suosiota. 112-kuution ruiskumoottori antaa lisää tehoa ja reagoivuutta, joten tämä ATV on mainio valinta varttuneemmille, kilpa-ajoon valmiille harrastajille ja heidän vanhemmilleen.
Erittäin suorituskykyinen ATV on suunniteltu täysimittaisen sisarmallinsa YFM700R:n tyyliä mukaillen, joten lapset pääsevät ajamaan aikuisten mallia vastaavalla koneella, joka kulkee helposti maastossa.
Kun on kyse mönkijällä ajamisesta, lapset haluavat yksinkertaisesti ajaa. Siksi YFM110R on suunniteltu erittäin kestäväksi, luotettavaksi ja helposti huollettavaksi. Minimaalisesti työtä aikuisille ja maksimimäärä hupia lapsille.
Lisätietoja
Moottorin tyyppiYksisylinterinen, 4-tahtinen, Ilmajäähdytetty, SOHC, 2-venttiilinen
Sylinterin tilavuus112cc
Sylinterin mitat47.0 mm x 51.0 mm
Puristussuhde9.2 : 1
VoitelujärjestelmäMärkäsumppu
PolttoainejärjestelmäPolttoaineen suihkutus
SytytysjärjestelmäTCI
KäynnistysjärjestelmäSähkö
VaihteistojärjestelmäV-Belt -automaatti
AjojärjestelmäKaksipyöräveto (2WD)
VoimansiirtoKetju
EtujousitusjärjestelmäSwing Axle
TakajousitusjärjestelmäKeinuhaarukka
EtujarruRumpujarru
TakajarruRumpujarru
EturenkaatAT18x7-8
TakarenkaatAT18x9-8
Kokonaispituus1,490 mm
Kokonaisleveys885 mm
Kokonaiskorkeus910 mm
Istuimen korkeus654 mm
Akseliväli1,010 mm
Maavara100 mm
Märkäpaino (täysi öljy- ja polttoainesäiliö) 120kg
Polttoainesäiliön tilavuus6.7Litraa
Öljysäiliön tilavuus0,9 litraa

© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center