Yksityisleasing veneisiin ja moottoripyöriin

Yksityisleasing veneisiin ja moottoripyöriin

Yamaha Center Turku ja Vantaa tuo asiakkailleen veneiden yksityisleasingin ensimmäisenä Suomessa.

Nyt on veneen hankinta helpompaa kuin koskaan. Voit toteuttaa haaveesi veneilykesästä ilman suurta alkupääomaa. Kiinteisiin kuukausimaksuihin voit sisällyttää myös huolto- ja talvisäilytyspalvelut joten veneilyharrastuksen kustannukset ovat tiedossa jo sopimusta tehdessä.

Yksityisleasingin sopimusaika on 24-60 kuukautta  ja veneen vuokrauksesta poiketen sinulla on käytössäsi koko leasing-ajan sama tuttu vene, huolettomasti ja helposti. Leasing-sopimuksen päätyttyä voit joko lunastaa tai palauttaa veneen.

Veneen hankintaan kannattaakin ryhtyä jo nyt jos haluat toimituksen veneilykauden alkuun. Yksityisleasingin avulla et sido pääomaasi veneeseen, mutta voit silti nauttia elämästä uuden veneen ratissa ilman omistamiseen liittyviä kustannuksia ja riskejä.

Yksityisleasing voidaan liittää myös kaikkiin Yamaha moottoripyöriin.

Asiantuntijamme auttavat mielellään valinnoissasi ja tavoitat heidät myymälästämme päivittäin. Voit myös varata virtuaaliesittelyn tai turvallisen yksityisnäytön myymälään.

Venemestarinosto1

Vastaa lyhyeen asiakaskyselyymme, arvomme vastanneiden kesken Venemestari - lehden vuosikerran 15.2. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Search engine powered by ElasticSuite © 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center