Uusi vene juhannukseksi vai sittenkin vesijetti?

Uusi vene juhannukseksi vai sittenkin vesijetti?

Nyt saat Yamarin 63 BR:n kesähintaan! 


Hanki kesäpäivien iloksi Yamarin 63 BR,  saat sen kampanjahintaan vain meiltä ja nopealla toimituksella vaikka suoraan kotisatamaasi!


KESÄKAMPANJA: Yamarin 63 Bow Rider + Yamaha F150 GETX 45 900€ (sis. peräkuomun)


Yamarin 63 Bow Rider on mainio yleisvene joka soveltuu monipuoliseen vapaa-ajanviettoon ja vesiurheiluun. Maksimitehoisella 150 hv Yamaha -perämoottorilla veneen huippunopeus nousee yli 42 solmuun. Veneessä on suuri muunneltava avotila, johon saa lisävarusteena hulppean auringonottotason kahdelle. Kuljettajaa hemmotellaan paitsi veneen erinomaisilla ajo-ominaisuuksilla, myös 10" Yamarin Q-alynäytöllä.

Suorituskykyinen vene on mahtava ajaa ja tarjoaa tasaisen kyydin, mutta soveltuu myös oivasti seuranpitoon. Ohjaamon istuimet kääntämällä takatilaan voi helposti luoda tilavan ja mukavan istuinryhmän viidelle hengelle. Ohjauspulpetti on suunniteltu ergonomiseksi ja erittäin mukavaksi, ja siinä on hyvin jalkatilaa.

Entä veneeseen nousu ja laituriin ajo? Helppoa ja turvallista – niin keulassa, perässä kuin laidoilla.


Valitse veneeksesi Yamarin ja tee unelmiesi kesästä totta!

Yamarin_63_BR

Vesijetti tuo hauskuutta kesään!

Vesiskootteri soveltuu monipuoliseen harrastamiseen. Ketterä jetti kuljettaa paikasta toiseen ja johdattaa sinut vesiaktiviteettien laajaan kirjoon. Aurinkoisena päivänä kelpaa välillä pulahtaa uimaan kesken matkan. Jettiä ostaessa on tärkeintä miettiä sen käyttötarkoitusta. Haluatko harrastaa vesiurheilua vai kaipaatko ketterää mökkikaveria sisävesille? Yamahan WaveRunner-vesijetit ovat yhdistelmä huipputeknisiä innovaatioita, uusinta tekniikkaa ja intohimoa. Laajasta valikoimastamme löytyy jokaiselle sopiva vesijetti – käyttäjäystävällisistä jopa kolmen istuttavista retkimalleista aina erittäin suorituskykyisiin vesijetteihin.

Löydät alta esimerkkihinnat. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous tai varaa koeajo, mutta ole nopea, vesijettejä on kesän toimituksiin enää rajoitetusti!

VX_cruiser
GP1800R_HO
GP1800R_SVHO
VX Cruiser
VX Cruiser tarjoaa hauskanpitoa aalloilla - itseksesi tai kavereiden ja perheen kanssa.
Sen sisäänrakennettu äänentoistojärjestelmä tuo juhlat minne ikinä menetkin
ja nautit täysillä tämän mallin poikkeuksellisesta tyylistä, suorituskyvystä ja tasaisesta tehosta.
Se tarjoaa kokonaan uusia ominaisuuksia, kuten uusitut ergonomiset kolmen hengen istuimet, ainutlaatuinen helppokäyttöinen monitoimivärinäyttöjärjestelmä ja kaksi monikiinnityspistettä navigointiyksikölle tai kameralle, oppimistila ja paljon muuta.
VX Cruiser
15 990,-
BSF Leasing  
60kk      284,-/kk
GP1800R HO
Uusi GP1800R HO on urheilullinen vesijetti, jonka erittäin suorituskykyinen moottori ja kevyt runko sekä alan ensimmäinen aallot jakava Auto-Trim-ominaisuus tarjoavat vauhdin hurmaa ja adrenaalinpitoista toimintaa.
Tehon ja kiihdytyksen tarjoaa uusin tehokas 1,8 litran nelitahtimoottori, joka on alan suuri. Lisäksi tarjolla on monia muita innovatiivisia ominaisuuksia, kuten kilpailuihin suunniteltu vedenottoritilä ja ajolevy, jotka parantavat kiihtyvyyttä, kääntymistä ja käsittelyä kovassakin aallokossa.
VX Cruiser
18 690,-
BSF Leasing  
60kk      330,-/kk
GP1800R SVHO
Luokkansa johtava malli GP1800R SVHO ylittää äärimmäisyyden määritelmän ahdetun ultratehokkaan 4-sylinterisen 1,8 litran SVHO -moottorin ansiosta. Sen kevyt runko ja kapea muotoilu yhdessä kääntymisen tarkkuuden kanssa tekevät tästä adrenaliinikoneen, joka on valmis leikkaamaan aaltoja ja tekemään ajo-kokemuksesta räjähtävän. Kilpailujen innoittamana vedenottoritilä ja ajolevy, jotka parantavat käsittelyä, kääntymistä ja hallintaa aallokossa, matalampi painopiste, ergonomiset istuimet ja uusi ohjaustangon muotoilu.
VX Cruiser
23 490,-
BSF Leasing  
60kk      411,-/kk
sannalle_plotteri

Veneilyelektroniikan huippumerkit nyt meiltä!

Lisäsimme tuotevalikoimaamme entisestään ja nyt saat veneilyelektroniikan suorituskykyisimmät ja innovatiivisimmat ratkaisut tutusta paikasta ja asiantuntijoidemme opastamana.

Tutustu logojen linkeistä valmistajien sivuihin ja pyydä tarjous!

Liittyvät artikkelit
  1. Tervetuloa kesän hauskimpaan koeajotapahtumaan! Tervetuloa kesän hauskimpaan koeajotapahtumaan! [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_spe
  2. Valitse sporttisuus - Valitse Yamaha Valitse sporttisuus - Valitse Yamaha [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_spe
  3. Yamaha -vesijettien syyskampanja Yamaha -vesijettien syyskampanja [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_spe
  4. 2023 Yamaha vesijetti tuo vapauden vesille tarjoushintaan!! 2023 Yamaha vesijetti tuo vapauden vesille tarjoushintaan!! [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_spe
Search engine powered by ElasticSuite © 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center