Vene miehen tiellä pitää!

Vene miehen tiellä pitää!

Folke Rundqvist on asiakas joka tietää mitä tahtoo. Katso videolta miten ostosreissu sujuu!

Kyllä vene miehen tiellä pitää!

-Folke Rundqvist

Venekauppa on käynyt vilkkaana ja Yamaha Centereistä on vesille lähtenyt yhtä sun toista, vesiskoottereista isoihin laivoihin. Kaikilla on kesä kortilla mutta Yamaha Centereissä palvellaan ja asiakkaan kanssa puhutaan samaa kieltä.

Folke Rundqvist kävi hieromassa venekauppoja ja kuvasimme Folken lennokkaan ostosreissun, se on check!

Tarkkaan syyniin päätyivät mm. Suomen suosituimmat venemerkit, Yamarin, Buster, Finnmaster ja Suvi.
Vai oliko vesijetti sittenkin enemmän Folken mieleen?
 
Tuu kattoo, uusi jakso ilmestyy viikottain kanavalle!

Tervetuloa!

Onko valinnanvaikeuksia veneen kanssa?

Tee Folke -testi: 

-Kiinnostaako kirkkovene? 

Valitse Buster. Mallistosta löytyy alumiiniveneitä kaikkiin käyttötarkoituksiin. Koko perheen käyttöön soveltuva pienvene Buster Mini kuljettaa kipparinsa joko käsivoimin tai moottorilla turvallisesti perille. Buster-malliston ikisuosikit XL ja XXL ovat oikea valinta yleisveneeksi kesän viettoon mökille, kalastukseen, yhteysveneeksi tai retkeilyyn. Kovempaan kyytiä kaipaaville valikoimasta löytyy tuplamoottorilla varusteltu Buster Phantom, jonka moottorit hyrräävät kuljettajansa parhaimmillaan jopa 60 solmun nopeuteen. 

  

-Tarvitaanko iso laiva? 

Suosittelemme Finnmaster Pilot veneitä. Finnmaster Pilot malliston veneet toimivat kaikissa olosuhteissa säästä riippumatta. Tulipa juhannuksena vettä tai aurinkoa, hytilliset Pilot mallit takaavat miellyttävän ajokokemuksen. Jos retkipäivä saaristossa venähtää pidemmän kaavan mukaan, tilavat makuutilat mahdollistavat mukavan yöpymisen 2-4 hengelle mallista riippuen. Kokoa ja näköä riittää monipuolista varustelua unohtamatta, kuten mm. Pilot 7 omaan kokoluokkaansa harvinaisena varusteena veneestä löytyvä sähköinen vesi-WC. 

 

-Haluatko peräprutkuihin tehoja? 

Vauhdikkaaseen vapaa-ajan veneilyyn Yamarin! Huolettomaan ajanviettoon perheen ja ystävien kanssa soveltuvat Yamarin veneet vievät koko porukan kesäisille retkille tyylistä tinkimättä. Day Cruiser malliston huipputason keulahytilliset päiväretkiveneet ihastuttavat toimivan avotilan ja viimeisteltyjen yksityiskohtien ansiosta. Tiikkikansi luo luksuksen tuntua ja uimataso takaa miellyttävät ja virkistävät pulahdukset mereen hellepäivinä. Bow Rider malliston Yamarinit saavat kiitosta erinomaisesta suoristuskyvystään ja ajo-ominaisuuksistaan, jonka vuoksi ne soveltuvat erityisesti vapaa-ajan viettoon vesiurheilun parissa. 

 

-Pitääkö kiiltää ja kilistä?? 

Valintasi on alumiininen Yamarin Cross. Lujatekoinen alumiinirunko yhdistettynä lasikuitukanteen luo yhdessä kestävän ja tyylikkään kokonaisuuden. Bow Rider malliston vauhtihirmuissa yhdistyvät sporttinen luonne ja monipuolisuus. Tasapainoiset ajo-ominaisuudet takaavat miellyttävät ajomatkan lähelle ja kauas. Mukaan mahtuu vaikka koko perhe ja suurien säilytystilojen ansiosta retkieväissä ei tarvitse säästellä. Hytillinen Cross 60 Cabin poikkeaa muusta mallistosta sisätilojensa ansiosta. Monipuoliset lisävarusteluoptiot tekevät mallista aktiivisen kalastajan parhaan kaverin. Cross 60 Cabinillä matkustat varhaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn ja voit nauttia veneilykaudesta jäitten tuloon asti. 

 

-Familjin kanssa Ruåtsiin? 

Suosittelemme varaamaan risteilyn buffet pöydällä. Siellä pääsee diskodanssaamaan!

 

-Onko kesä kortilla?

Meiltä saat myös BSF yksityisleasingin ja rahoituksen.

 

-Mitäköhän toiveveneeni maksaa?

Ota yhteyttä niin saat tarjouksen euroissa ja kruunuissa!

 

Jos vastasit kaikkiin testikysymyksiin kyllä, tule käymään!

Jos et yhteenkään, tule silti, kyllä me sulle vene löydetään!

Meillä on Turussa ja Vantaalla asiantuntijat paikalla koko kesän,

arkisin klo 10-18 sekä lauantaisin klo 10-15. Huominen!

© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center