Ensiesittelyssä uudet Yamaha V MAX SHO -perämoottorit

Ensiesittelyssä uudet Yamaha V MAX SHO -perämoottorit

Kaudelle 2024 Yamaha uudistaa V MAX SHO -perämoottorimallistoa, joka tarjoaa huippuluokan suorituskyvyn lisäksi myös uuden, tyylikkään ulkonäön.

Yamahan uudet V MAX SHO -perämoottorit ovat todellisia katseenvangitsijoita: niissä on sporttiset uudet grafiikat ja värit luoden erittäin tyylikkään ja virtaviivaisen ulkonäön. Koppa on musta ja siinä on näyttävä kiiltävä pinta. Uudet grafiikat on otettu käyttöön kaikissa neljässä mallissa 90 hv:stä aina 175 hv:iin asti. Uudistunut ulkonäkö ei ainoastaan herätä huomiota, vaan myös heijastaa moottorien kehittyneitä ominaisuuksia ja suorituskykyä.

 

V MAX SHO -mallinimi viittaa moottorin nimellistehoa tehokkaampaan versioon. Näissä moottoreissa on panostettu optimaaliseen teho-paino-suhteeseen, tavoitellen lisää kiihtyvyyttä ja nopeutta. Tämä tekee V MAX SHO -perämoottoreista ihanteellisen valinnan suorituskykyä ja vauhtia arvostaville veneilijöille.

22.03_IG_1
22.03_IG_3

90 HV V MAX SHO

90 hevosvoiman V MAX SHO on kansainvälisesti tunnetun VMAX-malliston kevyin malli. Erittäin hyvä suorituskyky nostaa veneen nopeammin liukuun. Hienostuneen parannetun koppamuotoilunsa ansiosta se on tyylikäs vastaus vesiurheilu unelmiisi.

115 HV V MAX SHO

Tämän pienikokoisen ja kevyen mutta äärimmäisen tehokkaan moottorin laajennettu tekninen potentiaali tuottaa häikäisevää suorituskykyä, vääntöä ja huippunopeutta.
22.03_IG_4
22.03_IG_5

150 HV V MAX SHO

2,8 litran ja 150 hv V MAX SHO -moottori ei pelkästään saavuta poikkeuksellista tehoa, vaan tarjoaa sen vieläpä tehokkaasti ja hiljaisesti. Virtaviivaisesti muotoiltu moottorikoppa kätkee sisäänsä edistyksellisen, 16-venttiilisen DOHC-moottorin, jossa on vaihtuva nokka-akselin ajoitus ja elektroninen polttoainesuihkutus. Tuloksena on... Mahtava kiihtyvyys ja huippunopeus, jotka tarjoavat valtavasti hauskuutta vesillä!

175 HV V MAX SHO

2,8 litraa, 175 hv, kompakti rakenne ja parannettu Yamahalle ominainen koppamuotoilu – 175 hv V MAX SHO ei hyväksy kompromisseja. Moottorin teho-paino-suhde on erinomainen ja se on suunniteltu tuottamaan sähäkkää kiihtyvyyttä puhtaasti, tehokkaasti ja hiljaisesti.
© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center