Taistele pimeyttä vastaan kesä mielessä ja tee edulliset kaupat 2022-hinnoilla!

Taistele pimeyttä vastaan kesä mielessä ja tee edulliset kaupat 2022-hinnoilla!

Säästät jopa tuhansia euroja ostamalla veneen tai pyörän nyt.

Laitteiden hinnat nousevat merkittävästi siirryttäessä vuoteen 2023. Ostamalla nyt, säästät ostohinnan lisäksi selvää rahaa talvisäilytyskustannuksissa! Säilytämme laitteen ensi kauden alkuun saakka ja toimitamme sen ajoissa heti kevään saapuessa.

Myymme pois jäljellä olevat vene- ja pyörämallit 2022-hinnoilla, tutustu valikoituihin tarjouksiin alla ja toimi nopeasti ennen kuin varastot tyhjenevät.

Kysy lisää ja pyydä tarjous!

Yamarin_56_BR

Yamarin 56 BR venepaketit kampanjahintaan!

Sporttiselle seurueelle vauhdikas peli! 6 henkilöä kuljettava Yamarin 56 Bow Rider on sopiva valinta vesiurheiluun tai päiväretkiin. Monipuolisessa veneessä on särmikäs muotoilu ja tilava keulatila, joka soveltuu hyvin esimerkiksi heittokalastukseen sekä tavaroiden lastaukseen. Tavallista korkeampi ja trendikkäästi muotoiltu tuulilasi antaa hyvän suojan matkustajille. Taka-avotilassa on integroidut telineet lepuuttajille sekä korkeaselkäiset offshore-istuimet, jotka tuovat mukavuutta ajokokemukseen.

Yamarin 56 BR + Yamaha F100LB

32 900,-  (svh. 35 000 €)

Yamarin 56 BR + Yamaha F115LB

33 900,-  (svh. 36 000 €) 

Yamarin 56 BR COMFORT-edition:

(Garmin 922xs, peräkuomu, tuulilasinpyyhin SB)

1 200,-  (norm. 3 000 €)

Yamarin 56 BR PREMIUM-edition:

(Garmin 922xs, peräkuomu, tuulilasinpyyhin SB, pöytä, vesihiihtokaari, rantautumispaketti)

2 500,-  (norm. 4 500 €)

Mielessä jokin toinen venemalli? Pyydä tarjous!

neo1

NEO’s -sähköskootteri – Nyt niitä saa jälleen!

Suuren kysynnän saavuttaneet NEO’s -sähköskootterit myytiin syksyllä loppuun heti niiden tulon jälkeen. Turun ja Vantaan myymälöihin saapui nyt odotettu uusi erä, toimi nopeasti ja varaa omasi tai hanki ketterä ja turvallinen skootteri pukinkonttiin.

Hinta alkaen 3 290,-  (+ toimituskulut 150 €)

Ympäristöystävällisessä NEO’s -sähköskootterissa yhdistyvät nollapäästöt, tyylikäs muotoilu, ajamisen helppous sekä Yamahan tunnettu laatu ja luotettavuus. Mukavaa ja ketterää uuden sukupolven Yamaha-skootteria on helppo ajaa. Se saa virtansa litiumioniakusta, ja napaan asennettu sähkömoottori takaa voimakkaan, mutta helposti hallittavan kiihtyvyyden – ilman päästöjä ja erittäin hiljaisesti!

Yamahan ilmaisen MyRide-älypuhelinsovelluksen avulla voit seurata sähköskootterin erilaisia tietoja. Lisäksi sovellus ilmoittaa saapuvat puhelut ja viestit NEO’s -sähköskootterin LCD-näytöllä. MyRide-sovellus näyttää pääakun sekä valinnaisen toisen akun lataustason. Pysäköintipaikantimen avulla skootteri on helppo löytää, ja vikahälytys ilmoittaa käyttäjälle mahdollisista teknisistä ongelmista, jotka saattavat vaatia huomiota. 

neo2
MT

TRACER 9 GT (2022) – Uudenlainen ajokokemus

Sport Touring -luokan 2022-malleja vielä jäljellä varastossa! Edistyksellisellä puoliaktiivisella jousituksella, kovilla sivulaukuilla, kahvalämmittimillä, QSS-vaihdeavustimella ja LED-kaarrevaloilla varustettu Tracer 9 GT 2022 tarjoaa dynaamista touring-mukavuutta. Uusi vääntövahva moottori ja kevyt alumiinirunko takaavat erinomaisen urheilullisen monikäyttöisyyden. Tracer 9 on varustettu etenkin hämärässä ja pimeällä ajoturvallisuutta tehostavilla LED-kaarrevaloilla, jotka kirkastuvat pyörän kallistuessa. Teholtaan säädettävät kahvanlämmittimet pitävät kädet lämpiminä kylmässä ja sateisessa kelissä. 

Hintaan 18 998,-  (+ toimituskulut 150 €)

Saatavilla kaikissa kolmessa värissä.

© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center