2023 Yamaha vesijetti tuo vapauden vesille tarjoushintaan!!

2023 Yamaha vesijetti tuo vapauden vesille tarjoushintaan!!

Vesijetti tuo vauhtia ja hauskuutta kesään. Yamahan vesijetit ovat yhdistelmä huipputeknisiä innovaatioita, uusinta tekniikkaa ja intohimoa.

Laajasta valikoimastamme löytyy jokaiselle sopiva vesijetti – käyttäjäystävällisistä jopa kolmen istuttavista retkimalleista aina erittäin suorituskykyisiin vesijetteihin.

Yamaha-vesijettien edistyksellinen muotoilu, suorituskyky ja valmistuslaatu takaavat ajomukavuuden ja hauskuuden vesillä.

Kampanjahinnat koskevat vuoden 2023 malleja. Kampanja on voimassa 31.5 asti tai niin kauan kuin tuotetta riittää.

Artboard_5
Artboard_4
Artboard_2

Viimeiset 2023 mallit myydään nyt, pidä kiirettä!

N_ytt_kuva_2024-5-7_kello_13.33.01

Mallien kantavuus on kolme henkilöä, poislukien SuperJet.

Kaikissa malleissa on RiDE-sähköinen hidastus/peruutusjärjestelmä, poislukien SuperJet.

3 VUODEN TAKUU + 2 VUODEN JATKOTURVA

Yamaha tarjoaa kaikkiin uusiin rekisteröitäviin Yamaha-vesijetteihin jopa 5 vuoden turvan! 

Tarjoamme 3 vuoden tehdastakuun päälle 2 vuotta jatkoturvaa, kun käytät perämoottorisi, vesijettisi tai mönkijäsi määräaikaishuolloissa valtuutetussa Yamaha-verkostossa. Palkitsemme asiakkaamme siis yhteensä 5 vuoden turvalla.

2_vuoden_jatkoturva

Myymme viimeiset varastossa olevat 2022 FX Cruiser HO Audiot nyt todella edullisesti ja tarjoamme näihin jetteihin säilytyspeitteen veloituksetta!

Tehokas, 1812-kuutioinen, HO (High Output) -moottori. Tyylikkään ja kevyen rungon ketterä käytös ja vakaus sekä ainutlaatuisen RiDE®-järjestelmän ja elektronisten valvonta- ja ohjausjärjestelmien yhdistelmän tuloksena on vallankumouksellisen mukava ja varma ohjaustuntuma.

Ajoelämyksen uusi ulottuvuus! Elektroniset kaasu- ja trimmijärjestelmät, peruutusvaihteen pidonhallinta, ajonestotila ja useat muut upeat ominaisuudet kuten, jatkettu perätaso, säädettävä ohjaus, kolmen henkilön Cruiser-istuin, ylös vedettävät knaapit, takaavat lyhyesti sanottuna upean retkiajoelämyksen.

Sis. 2 vuoden takuu + 3 vuoden jatkoturva.  

Erikoishintaan  21 900,00 €

HE4A8532-2

Yamaha Center Turku

Kuninkojankaari 9

20320 Turku

myynti.turku@boatstore.fi

Avoinna arkisin klo 10-18, lauantaisin klo 10-15.

Varaosamyynti palvelee myymälän aukioloaikoina.

Yamaha Center Vantaa

Tuupakantie 1

01740 Vantaa

myynti.vantaa@boatstore.fi

Avoinna arkisin klo 10-18, lauantaisin klo 10-15.

Varaosamyynti palvelee arkisin klo 10-18.

Liittyvät artikkelit
  1. Uusi vene juhannukseksi vai sittenkin vesijetti? Uusi vene juhannukseksi vai sittenkin vesijetti? [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_spe
  2. Tervetuloa kesän hauskimpaan koeajotapahtumaan! Tervetuloa kesän hauskimpaan koeajotapahtumaan! [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_spe
  3. Valitse sporttisuus - Valitse Yamaha Valitse sporttisuus - Valitse Yamaha [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_spe
  4. Yamaha -vesijettien syyskampanja Yamaha -vesijettien syyskampanja [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_spe
© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center