Hyödynnä kesätarjouksemme!

Hyödynnä kesätarjouksemme!

Mielessä uusi vene tai moottoripyörä? Vielä ehtii hankkia omansa täksi kesäksi!

Moottoripyöräretki kesän upeissa maisemissa, vai veneillen kohti saaristoa? Meiltä löydät kattavan valikoiman veneitä ja moottoripyöriä juuri sinun tarpeitasi vastaavaan käyttötarkoitukseen. Kauden 2022 vene- ja pyöräkauppa on kovassa vauhdissa, mutta vielä löytyy valikoimaa. Tutustu jäljellä oleviin malleihin myymälöissämme ja hyödynnä kesän tarjoukset! Veneitä toimitukseen nopealla aikataululla suoraan varastosta.

17062022_kuva1

Veneen ostajalle varustepaketti kaupan päälle!

Joka veneilijän peruspaketti heti suorilta mukaan oston yhteydessä. Varustepaketti sisältää: airot, ankkuri köysineen, äyskäri (varusteiden arvo yhteensä 450 €).

Tarjous on voimassa kesän ajan ja koskee kaikkia uuden venepaketin ostajia.

Turussa ja Vantaalla sinulla on mahdollisuus myös tehdä huoleton BSF Yksityisleasing -sopimus jonka avulla pääset vesille kiinteällä kuukausimaksulla! Kysy lisää myyjiltä.

17062022_kuva2
17062022_kuva3

Moottoripyörän ostajalle lahjakortti ajovarusteisiin!

Nappaa pyörän lisäksi mukaasi vaikkapa uusi kypärä tai ajohanskat. Kesän etuutena lahjakortti kaupan päälle.

Tarjous on voimassa kesän ajan ja koskee yli 300-kuutioisten pyörien hankintaa.

-30% ensimmäisen vuoden kaskosta!

Kampanja koskee sekä uusia että käytettyjä Yamaha-moottoripyöriä (ikä korkeintaan viisi vuotta). Uniikkina etuna kolariturva ilman omavastuuta. Yhteistyössä Pohjola Vakuutus. Kysy lisää myyjältä!

Kampanja on voimassa 30.6.2022 asti.

17062022_kuva4

Tiesitkö?

Otamme myös vanhan veneesi ja pyöräsi vaihdossa, sinä säästyt myymisen ja näyttöjen vaivalta ja pääset nauttimaan kesästä heti!

Ota kuvat ja pyydä vaihtotarjous myyjiltämme!

Palvelemme kesä arkisin klo 10-18 sekä lauantaisin klo 10-15. Saat kauttamme myös rahoituksen tai huolettoman BSF yksityisleasingin hankinnoillesi.

Tervetuloa kaupoille!

© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center