Hanki Magnum juuri sellaisena kuin haluat!

Hanki Magnum juuri sellaisena kuin haluat!

Anna oman persoonallisuutesi näkyä ja räätälöi Buster Magnum tai SuperMagnum oman tyylisi mukaiseksi: valitse veneen ulkoväri ja kansimateriaaliksi joko alumiini tai mukava Softdeck. 

Anna oman persoonallisuutesi näkyä ja räätälöi Buster Magnum tai SuperMagnum oman tyylisi mukaiseksi: valitse veneen ulkoväri ja kansimateriaaliksi joko alumiini tai mukava Softdeck. Vuosimallin 2024 Buster Magnumin ja Buster SuperMagnumin ulkonäön voi nyt viimeistellä ilman lisäkustannuksia – säästä jopa 3 850 €! Tarjous on voimassa tammikuun 2024 loppuun saakka.

Sporttinen Black Satin, viileä White Pearl Satin vai elegantti Grey Blue Satin Metallic? Kun tilaat uuden 2024-vuosimallin Buster Magnumin tai SuperMagnumin tammikuun 2024 loppuun mennessä saat räätälöidyn veneen ilman lisäkustannuksia – säästä jopa 3 850 €

Magnumien tehdastilauksiin on saatavana neljä vaihtoehtoista konfiguraatiota. Veneen yläosan värilaidan lisäksi valinnan mukaan vaihtuu kylkiteippauksien väri. Kansimateriaaliksi voi valita joko kestävän alumiinin tai mukavan Softdeckin sekä mattamustat tai kirkkaaksi kiillotetut rosterikaiteet.

Värivaihtoehtoja on neljä: kaksi mustaa eli Black Satin, Black Metallic Satin, sininen Grey Blue Satin Metallic sekä tyylikkään valkoinen White Pearl Satin. Väri on sama sekä kylkilistan yläpuolisessa värilaidassa että rungossa.

black-satin

BLACK SATIN

Buster Magnum ja SuperMagnum: värilaita ja runko Black Satin, kaiteet ruostumaton teräs tai mattamusta, kansimateriaali alumiini tai Softdeck Dark Grey.

black-satin-metallic

BLACK METALLIC SATIN

Buster Magnum ja SuperMagnum: värilaita ja runko Black Metallic Satin, kaiteet ruostumaton teräs tai mattamusta, kansimateriaali alumiini tai Softdeck Dark Grey.

grey-blue-satin-metallic

GREY BLUE METALLIC SATIN

Buster Magnum ja SuperMagnum: värilaita ja runko Grey Blue Metallic Satin, kaiteet ruostumaton teräs tai mattamusta, kansimateriaali alumiini tai Softdeck Light Grey.

peral-white-satin

WHITE PEARL SATIN

Buster Magnum ja SuperMagnum: värilaita ja runko White Pearl Satin, kaiteet ruostumaton teräs tai mattamusta, kansimateriaali alumiini tai Softdeck Light Grey.

Lattiaan jämäkkä alumiini tai mukava Softdeck

Magnumeiden kansi on vakiona kestävää, liukuestekuvioitua alumiinia. Sinisen ja valkoisen värin yhteydessä kansimateriaaliksi voi valita vaalean harmaan Softdeckin, mustien värivaihtoehtojen yhteydessä Softdeckin väri on tummanharmaa.

Tehtaalla valmiiksi asennettava Softdeck on synteettinen, polyeteenivaahdosta valmistettu pinnoite, joka on pehmeän ja mukavan tuntuinen paljaankin jalan alla. Softdeck on lisäksi erittäin kestävä, luistamaton ja likaa hylkivä.

Vakiokaiteet ovat kirkasta ruostumatonta terästä, jonka lisäksi tarjolla on tyylikäs mattamusta vaihtoehto.

Tarjous on voimassa tammikuun loppuun 2024 tehtyihin tilauksiin. Säästä 3700 € (Buster Magnum) tai 3850 € (Buster SuperMagnum).

Buster-Magnum-SuperMagnum-layout

Tarjous on voimassa tammikuun loppuun 2024 tehtyihin tilauksiin. Säästä 3700 € (Buster Magnum) tai 3850 € (Buster SuperMagnum).

collection
buster-magnum_lattia-turkkilevyt
buster-magnum_rails

Maksimoi valkoinen Buster SuperMagnum - tyylisi, valkoisella Yamaha F300XSB2 - perämoottorilla harmaan Yamaha F300XSB sijaan, 1 850,00 € lisäkustannuksella.

N_ytt_kuva_2023-12-11_kello_11.12.48

Yamaha Center Turku

Kuninkojankaari 9

20320 Turku

myynti.turku@boatstore.fi

Avoinna arkisin klo 10-18, lauantaisin klo 10-15.

Huolto avoinna arkisin klo 8-16.

Yamaha Center Vantaa

Tuupakantie 1

01740 Vantaa

myynti.vantaa@boatstore.fi

Avoinna arkisin klo 10-18, lauantaisin klo 10-15.

Huolto avoinna arkisin klo 8-16.

Samankaltaisia tuotteita
  1. Buster SuperMagnum
   Buster SuperMagnum
   Tarjoushinta 99 800,00 € Norm. hinta 103 400,00 €
  2. Buster Magnum
   Buster Magnum
   Tarjoushinta 83 950,00 € Norm. hinta 87 100,00 €
© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center