e-Bike koeajokiertue tulee Vantaalle!

e-Bike koeajokiertue tulee Vantaalle!

Tartu tilaisuuteen ja hyppää satulaan! Koeajoilla voit valita juuri sinulle sopivan sähköpolkupyörän! Tuomme koko malliston koeajoihin!

Koeajot Yamaha Center Vantaalla

1.9.2023 Perjantaina 14.00-18.00

2.9.2023 Lauantaina  10.00-15.00

Yamaha eBike - auto tuo koeajettavaksi:

  •       2x CrossCore
  •       2x Wabash RT
  •       3x Moro 07
  •       Booster & Booster Easy

Lisäksi musiikkia ja hyvää meininkiä, tervetuloa koeajoille!

Sähköpyörät

Sähköavusteisten polkupyörien valmistajat ovat jo vuosia luottaneet Yamahan sähköisiin voimanlähteisiin. Nyt Yamaha on tuonut markkinoille kolme uutta oman tuotemerkin sähköpyörää maasto-, gravel- ja kaupunkipyöräsegmentteihin.

N_ytt_kuva_2023-8-7_kello_16.30.02

Urban eBike

Gravel eBike

Wabash RT

Wabash RT on uudenlainen sähköpyörä, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn asfaltilla sekä mahdollisuuden poistua kaupungista ja nauttia maaseudun maisemista. Kuljettajaa avustavan hienostuneen elektroniikan, tyylikkään ulkonäön ja Yamahan kehittyneen teknologian ansiosta niin asfaltti- kuin sorateillekin sopiva Wabash RT on yksi luokkansa parhaista sähköpyöristä.

HINTA 4 133,-

Uusi MORO 07 on edistyksellinen sähköavusteinen maastopyörä, joka tarjoaa erityisen sujuvan kyydin. Se erottuu edukseen, koska runko ja voimansiirtoyksikkö on kehitetty yhdeksi kokonaisuudeksi. Näin on luotu kokonaisuus, jonka jokainen osa toimii harmoniassa ja tuplaputkinen Dual Twin -runko tarjoaa kaikin puolin miellyttävän ajokokemuksen.

HINTA 5 683,-

Muista työsuhdepolkupyöräetu!

Kun työnantajasi tarjoaa pyöräedun, sinun ei tarvitse sitoa säästöjäsi pyörään. Maksat pyörän osissa palkastasi ja veroedun avulla säästät keskimäärin 20-30% pyörän hinnasta. Lunastat pyörän lopuksi 5% jäännösarvolla omaksesi.

2023_YAM_BOOSTER_EU_CS7_STA_007_03_preview
2023_YAM_BOOSTER-EASY_EU_CS7_STA_007_03_preview

Varmaa kaupunkiliikennettä

Yamahan uudet BOOSTER Easy -sähköpyörä ja BOOSTER S-pedelec on kehitetty Euroopassa vastaamaan nopeasti kasvavaan puhtaamman, ketterämmän ja hiljaisemman kaupunkiliikenteen tarpeeseen.

Yamahan uusien BOOSTER Easy- ja BOOSTER-mallien ulkoasu on lähes sama ja ne ovat teknisesti hyvin samankaltaisia, sillä niissä on sama kevyt runkorakenne. Olennainen ero on suorituskyvyssä: BOOSTER Easy on sähköpyörä, jonka suurin poljinavusteinen nopeus on 25 km/h. BOOSTER on puolestaan AM-ajokorttiluokan S-pedelec, jonka suurin poljinavusteinen nopeus on 45 km/h.

BOOSTER-mallit ovat hauskoja ajaa ja helppoja huoltaa, joten ne soveltuvat monenlaisille kuljettajille iästä ja taustasta riippumatta. Tyyliltään ne ovat 50-kuutioisten "läskirenkaisten" Yamaha- ja MBK-skoottereiden perinteen seuraajia. Renkaat tarjoavat erinomaisen pidon erilaisilla tienpinnoilla, mikä takaa ajomukavuuden myös epätasaisilla teillä. Pehmeänherkkä etujousitus vaimentaa kuoppien iskut yhdessä korkeaprofiilisten renkaiden kanssa.

Booster Easy 3409,- (myös työsuhdepolkupyöräksi)

Booster alkaen 3822,-

Yamaha Center Vantaa

Tuupakantie 1

01740 Vantaa

myynti.vantaa@boatstore.fi

Avoinna arkisin klo 10-18, lauantaisin klo 10-15.

Varaosamyynti palvelee myymälän aukioloaikoina.

Liittyvät artikkelit
  1. Tervetuloa kesän hauskimpaan koeajotapahtumaan! Tervetuloa kesän hauskimpaan koeajotapahtumaan! [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_spe
  2. MT Tour kiertää taas! MT Tour kiertää taas! [mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_spe
© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center