Yamarin Cross 75 Bow Rider

Tarjoushinta 98 900,00 € Norm. hinta 102 400,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 1338 €/kk
Hae rahoitusta
KAMPANJATARJOUS
Cross 75 BR + Yamaha F300XSB2       98 900,00 €  102 400,00€
Cross 75 BR + Yamaha F300XCB          98 100,00 €
Cross-malliston uusi, upea lippulaiva Cross 75BR on suositun edeltäjänsä uusi tuleminen. Moderni runko ja tarkkaan hiotut ajo-ominaisuudet takaavat, että tämä lippulaiva toimii kelissä kuin kelissä moitteetta. Sekä veneen perässä että keulassa on reilun kokoiset, mukavat ajotilat, ja suuri tuulilasi suojaa myös takapenkin matkustajat ajoviimalta. Veneen kulkureitit ja askelmat on suunniteltu huolellisesti, jotta kulku joka suunnasta olisi mahdollisimman helppoa ja turvallista. Leveä Q wide-näyttö ja digital switching-toiminto viimeistelevät veneilykokemuksen.
SKU
Cross 75BR 2024
action-image

Suurta suorituskykyä ja voimallista tyyliä samassa paketissa

Yamarin Cross -malliston lippulaiva 75 Bow Rider on näyttävä vene.

Voimallisen sulavalinjainen ulkonäkö ei ole pelkkää pintaa, sillä vene on myös suorituskyvyltään erittäin hyvä ja käsiteltävyydeltään huippuluokkaa. Sitä on erittäin miellyttävä ajaa, ja se on kuin kotonaan kovemmallakin tuulella ja ankarissa olosuhteissa.

75 BR on vakiovarustelun tasossa luokkansa johtava malli.

Yamarin Cross on valmis viemään sinut seikkailuun: kesäretkelle saaristoon, vauhdikkaaseen vesiurheilupäivään tai rauhalliselle kalareissulle. Venemallien käsiteltävyys ja suorituskyky ovat huippuluokkaa, ja vankka mutta sulavalinjainen runko takaa rennon ja mukavan kyydin.

Yamarin Cross. Rentoon veneilyyn perheen ja ystävien kanssa.
Vakiovarusteet: Cross Q wide, digital switching, isot uimatasot, uimaportaat, ankkuriboksit keulassa ja perässä, kaiteet, knaapit ja kansiheloitus (RST), integroidut kulkuvalot, irrotettava valomasto, hydraulinen ohjaus, tilttiratti, kuomukotelo, kyynärnojat kuljettajalle ja apukuskille, lepuuttajien kiinnikkeet ja telineet, lukittavat säilytystilat, mukitelineet, manuaalinen ja automaattinen pilssipumppu, polttoainesuodatin, kiinteä polttoainetankki 300 litraa, sammutin, trimmitasot, tuulilasi karkaistua lasia, tuulilasin raamit SS, tuulilasinpyyhkimet SB ja BB puolelle, väliovi tuulilasin allan, offshore-istuimet ja istuintyynyt, virranulosotto 12V/USB, entertainment, led kansivalot, kaksoisakkujärjestelmä, keulapotkurivalmius sekä Yamaha Y-COP ajonesto
Lisätietoja
Pituus7370 m
Hull length7370mm
Leveys2.470 m
Kuivapaino (kg)1350kg
Tube diameter125mm
No. of persons9
Polttoainesäiliön tilavuus300L
Hevosvoimat (HV)225-300hp
TransomExtra Long
CE Design CertificationC

© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center