Yamarin Cross 64 Bow Rider

Tarjoushinta 64 200,00 € Norm. hinta 66 500,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 878 €/kk
Hae rahoitusta
 KAMPANJATARJOUS
Cross 64 BR + Yamaha F150XC         64 200,00 € 66 500,00 €
Cross 64 BR + Yamaha F150XCB      68 300,00 €
Yamarin Cross 64 Bow Rider on suorituskyvyltään aidosti monipuolinen vene. Se on yhtä lailla kotonaan päiväretkien kulkuvälineenä kuin kalastusveneenä tai apuveneenä perheen isommalle veneelle.
SKU
Yamarin Cross 64BR 2024
action-image

Urheilullinen, vauhdikas ja tilava – todellinen yleisvene!

Vauhdikas 64BR on täydellinen valinta monipuoliseen vesiurheiluun ja päiväretkiveneeksi, mutta toimii tilavuutensa ansiosta yhtä lailla myös yhteysveneenä. Tukeva, pystymallinen tuulilasi antaa hyvän suojan ajoviimalta myös takapenkillä istuville matkustajille. Taka-avotilan kruunaa mukava U-mallinen sohva, joka tarjoaa hyvät tilat isommallekin seurueelle. Vakiovarusteisiin kuuluu kätevä yhden avaimen lukitusjärjestelmlä

Tässä mallissa on panostettu muotoiluun ja liikkumisen helppouteen. Keulan muodon ja korkeampien kaiteiden ansiosta veneeseen on entistä helpompi nousta.

Mukavan kyydin takaavat vankka ja entistä pystymmän muotoinen tuulilasi ja pitkät sivulasit, jotka ovat yhä parempana suojana tuulelta ja roiskeilta.

Yamarin Cross on valmis viemään sinut seikkailuun: kesäretkelle saaristoon, vauhdikkaaseen vesiurheilupäivään tai rauhalliselle kalareissulle. Venemallien käsiteltävyys ja suorituskyky ovat huippuluokkaa, ja vankka mutta sulavalinjainen runko takaa rennon ja mukavan kyydin.
Yamarin Cross. Rentoon veneilyyn perheen ja ystävien kanssa.
Vakiovarusteet: Yamarin Q 10", alumiiniturkki, ankkuriboksit keulassa ja perässä, kaiteet, knaapit ja kansiheloitus (RST), integroidut kulkuvalot, irrotettava säilytyslaatikko keulan avotilassa, kuomukotelo, lepuuttajien kiinnikkeet ja telineet, lukittava hansikaslokero ja säilytystilat, mukitelineet, offshore-istuimet ja istuintyynyt, sähköinen pilssipumppu, polttoainesuodatin, kiinteä polttoainetankki 126 litraa, sammutin, hydraulinen ohjaus, tuulilasinpyyhkijä sb-puolella, väliovi tuulilasin alla, virran ulosotto 12V sekä Yamaha Y-COP ajonesto
Lisätietoja
Pituus6310 m
Hull length6310mm
Leveys2.320 m
Kuivapaino (kg)880kg
No. of persons8
Polttoainesäiliön tilavuus126L
Hevosvoimat (HV)115150hp
TransomExtra Long
CE Design CertificationC

© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center