Yamarin Cross 62 VMAX

Tarjoushinta 61 500,00 € Norm. hinta 64 700,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 842 €/kk
Hae rahoitusta
KAMPANJATARJOUS
Cross 62 VMAX + Yamaha VF150XA VMAX         61 500,00 €  
Merikelpoinen ja vauhdikas 62 Bow Rider nousee uudelle tasolle yhdessä tehokkaan ja hyvin kiihtyvän Yamaha V MAX SHO -moottorin kanssa. Moottorissa ja veneessä toistuva tyylikäs V MAX -grafiikka sekä mustat kaiteet, knaapit ja tuulilasin karmi viimeistelevät huomiota herättävän kokonaisuuden. Cross 62 V MAX on näyttävän näköinen yhdistelmä asennetta ja ajonautintoa.
SKU
Cross 62 VMAX 2024
action-image

Unelmavene kalastukseen ja hauskanpitoon koko veneilykaudeksi

Tilavalla alumiinirunkoisella Yamarin Cross 60 Cabin -mallilla niin kalastuksen ystävät kuin muuten vain veneilystä nauttivat voivat pidentää kautta varhaiskeväästä myöhään syksyyn ja jäidentuloon asti! Tässä on todellakin täydellinen vene niille, jotka haluavat saada Pohjolan veneilykaudesta kaiken irti.

Yamarin Cross 60 Cabin sopii oivasti yhteysveneeksi ja vapaa-ajan kalastukseen. Sen leveä keskikäytävä tekee sisätiloissa liikkumisen vaivattomaksi. Tilava keula helpottaa lastaamista ja kuorman purkamista.

Isot ikkunat ja kuljettajan puolen kattoluukku takaavat kipparille näkyvyyden kaikkiin suuntiin. Vene on saatavana myös ulko-ohjauksella varustettuna. Lisäksi veneessä on reilusti tilaa matkustajille ja varusteille.

Yamarin Cross on valmis viemään sinut seikkailuun: kesäretkelle saaristoon, vauhdikkaaseen vesiurheilupäivään tai rauhalliselle kalareissulle. Venemallien käsiteltävyys ja suorituskyky ovat huippuluokkaa, ja vankka mutta sulavalinjainen runko takaa rennon ja mukavan kyydin.
Yamarin Cross. Rentoon veneilyyn perheen ja ystävien kanssa.
Vakiovarusteet: Yamarin Q 10", aurinkokennotuuletin, hansikaslokero, kaiteet, knaapit ja kansiheloitus (RST), huurteenpoistopuhallin, hydraulinen ohjaus, integroidut kulkuvalot, kabiinin istuimet ja istuintyynyt sekä pedin patjat, kajuutan mattosarja, kansivalot, kattoluukku SB, kattoluukku etuoven yläpuolella, käsikäyttöinen pilssipumppu (2kpl), lepuutajan kiinnikkeitä ja telineet, lukittavat kabiinin ovet, mukiteline, polttoainesuodatin, kiinteä polttoainesäiliö 105 litraa, sammutin, sisävalot, tuulilasinpyyhkimet, virran ulosotto 12V, korkeat kaiteet taka-avotilaan sekä Yamaha Y-COP ajonesto
Lisätietoja
Pituus6030 m
Hull length6030mm
Leveys2330 m
Kuivapaino (kg)960kg
No. of persons6
Polttoainesäiliön tilavuus105L
Hevosvoimat (HV)70-150hp
TransomExtra Long
CE Design CertificationC

© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center