Yamarin 79 Day Cruiser

Tarjoushinta 111 400,00 € Norm. hinta 115 500,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 1492 €/kk
Hae rahoitusta
Yamarin 79 DC + Yamaha F300XCB      111 400,00 €  KAMPANJATARJOUS
Kuvittele täydellinen kesäpäivä merellä - aurinkoa, veden äänet ja hyvä seura. Yamarin 79DC:n kyydissä nautit unohtumattomista hetkistä vesillä. Tämä huippuvarusteltu Day Cruiser tarjoaa täyttä Yamarin-laatua erinomaisista ajo-ominaisuuksista käytännöllisiin sisätiloihin. Vakiovarusteina mm. keulapotkuri, teak-kansi, makeavesijärjestelmä, Wallas-liesi ja vesi-wc. Makuupaikat jopa kuudelle.
SKU
Yamarin 79DC 2024
action-image

79 Day Cruiserin suorituskyky, ajettavuus, tilaratkaisut, valmistuslaatu ja varustelu edustavat huipputasoa. Tämä malli on todellinen ylpeydenaihe niin valmistajalleen kuin käyttäjilleenkin!

Sisätilat ovat tyylikkään, valoisan ja avaran oloiset. Vaikutelmaa täydentävät upeasti puuosat, patjat, selkänojatyynyt, verhot ja kankaat. Viihtyisässä kajuutassa on nukkumapaikat jopa kuudelle hengelle, ja varusteluun kuuluvat myös makeavesijärjestelmä ja vesi-WC.

Myös teak-pintaiset avotilat tekevät vaikutuksen, etenkin pimeän aikaan, kun kannet ja tilava uimataso valaistaan pehmeän tunnelmallisilla LED-valoilla. Yamarin 79 Day Cruiser tekee takuulla vaikutuksen.

Se on lupaus, jolle on rakennettu koko Yamarin-maailma. Haluamme tuoda ulottuvillesi mahdollisuuden elämäsi parhaaseen kesään. Aurinkoon, lämpöön ja yhdessäoloon. Veneajeluihin ja päiväreissuihin, rentouttaviin veneretkiin perheen kesken, kalastuksen ja muiden harrastusten pariin. Kaikkeen tähän Yamarin on täydellinen valinta.
Valitse veneeksesi Yamarin ja tee unelmiesi kesästä totta!
Vakiovarusteet: ankkuriboksit perässä ja keulassa, keulapotkuri, kajuutan matto, kajuutan patjasto + 2 kpl irtotyynyjä, kajuutan peili taustavalolla, kuomukotelo, kajuutan kulmakaappi, wc:n verho, lepuuttajan kiinnikkeet, sammutin, kiinteä polttoainesäiliö 260 litraa, polttoainesuodatin, hydraulinen ohjaus, sisävalot ja led-tunnelmavalaistus, led-kansivalot, lukittava kajuutan ovi, käsi- ja sähkökäyttöinen pilssipumppu, mukitelineet, navigointivalot, offshore-istuin kääntyvällä selkänojalla (kahden istuttava), avattavat runkoikkunat, virran ulosotto 12V, jääkaappi (48 l) pakastimella, avotilan tyynyt, aurinkokennotuuletin, kaiteet, knaapit ja kansiheloitus (RST), säilytyslaatikko kuljettajan penkin alla, astialaatikko, auringonottotason patka ja jalka, pöytä ja pöydän jalka, teak-kansi avotilassa, etu- ja takakannella sekä uimatasolla, kajuutan kangaslokerikko, tilttiratti, trimmitasot, kaksoisakkujärjestelmä, Wallas 800-liesi, peruallas, altaan teak-peitelevy sekä painevesijärjestelmä (45 l), vesi-wc septitankilla (30 l), kajuutan pistopunkan ikkuna, tuulilasinpyyhkimet, Yamaha 4" LAN monitoimimittari sekä Yamaha Y-COP ajonesto
Lisätietoja
Pituus8.02 m
Leveys2.60 m
Kuivapaino (kg)1,700kg
No. of persons8
Polttoainesäiliön tilavuus260L
Hevosvoimat (HV)225-300hp
TransomExtra Long
CE Design CertificationC

Search engine powered by ElasticSuite © 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center