UUTUUS! Yamarin 59 SC

Tarjoushinta 42 700,00 € Norm. hinta 46 100,00 €
Pyydä tarjous Varaa koeajo
Rahoituksella esim. 593 €/kk
Hae rahoitusta
Yamarin 59 SC + Yamaha F100LB      45 100 €
Yamarin 59 SC + Yamaha F115LB      42 700€ KAMPANJATARJOUS
Yamarin 59 Side Console mukautuu kaikkiin tarpeisiisi, aina hauskasta päiväretkiveneestä yhteysveneeksi tai vaikka kalakaveriksi mökkirantaan. Ketterän veneen rungossa on volyymiä ja leveyttä, joka takaa vakaan ja miellyttävän ajotuntuman, myös tiukemmissa käännöksissä ja aallokossa. Tuulilasin harkittu muotoilu antaa hyvän suojan tuulelta ja roiskeilta, ja sitä ympäröivä kaide on erinomainen tuki veneessä liikuttaessa.
SKU
Yamarin 59 SC 2024
action-image

Yamarin 59 SC - Ketterä sivukonsolivene joka mukautuu tarpeisiisi

Yamarin 59 Side Console mukautuu kaikkiin tarpeisiisi, aina hauskasta päiväretkiveneestä yhteysveneeksi tai vaikka kalakaveriksi mökkirantaan.
Ketterän veneen rungossa on volyymiä ja leveyttä, joka takaa vakaan ja miellyttävän ajotuntuman, myös tiukemmissa käännöksissä ja aallokossa. Tuulilasin harkittu muotoilu antaa hyvän suojan tuulelta ja roiskeilta, ja sitä ympäröivä kaide on erinomainen tuki veneessä liikuttaessa.

Keulan ja perän leveiden sohvien ansiosta vene sopii myös leppoisaan kesäpäivän viettoon laiturissa tai rannalla. Leveän kuljettajan istuimen selkänojan voi kääntää eteen, jolloin veneen takaosaan muodostuu viiden hengen seurusteluryhmä.

Kansitilaa on runsaasti, ja kaikki askelmat läpi veneen on sijoitettu tarkkaan, jotta liikkuminen on mahdollisimman turvallista ja helppoa. Sivupulpetin ansiosta esteetön, turvallinen kulkuväylä ulottuu veneen keulasta perään. Takakannen kulkureitti on leveä ja tasainen ilman kynnyksiä ja palvelee hyvin siirtymistä laiturilta matkatavaroiden kanssa. Tukea saa lisävarusteena myytävästä vesihiihto- ja varustekaaresta, joka ulottuu moottorin edestä molemmille puolille lähelle uimatason takareunaa.

Uimatason alla vasemmalla puolella on paikka köysille ja ankkurille. Styyrpuurin puolella polttoaineen täyttöhela ja polttoaineensuodatin löytyvät kannen alta. Suuret uimatasot jatkuvat moottorin molemmille sivuille, mikä helpottaa esimerkiksi juuri rantautumistoimenpiteitä. Mukava ja näyttävä softdeck-kansi on vakiovaruste, joka pitää huolen, ettei kansi ole märkänäkään liukas.

6
Henkilömäärä

825kg
Paino

5,95m
Kokonaispituus

2,25m
Leveys

80hp - 115hp
Moottorin tehoalue

L
Moottorin rikipituus

110l
Polttoainetankin tilavuus

37solmua
Suurin nopeus
Lisätietoja

© 2021 Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike / Yamaha Center